eksilen para yada calinan mi demeliyim

Evinde eşinin de bildiği bir yere gorumcenin size geleceği gun para koy. Eşine göstere göstere koy unutmayalım diyerek.
Gorumcen gidince de eşine koyduğum yerden getirir misin diye rica et . O zaman belli olur ak kara koyun

Esinle beraber gidin. Para esinizin uzerinde olsun,mont cebinde vs. Azaliyorsa ondan azalsin kendisi anlar belki oylece.

Kizlar cok sagolun Hepiniz iste bu yuzden kadinlar kulubunu cok seviyorum bir birinden farkli objektif yorumlar yapmissiniz gercekden deniycem hepsini tesekkurler

Gorumcenizin cocuklari fln yokmu belki cocuklar aliyordur. Kimse yoksa da gorumcene sorsaydin sizde mi dusurmusum diye belki biraz anlardi.
3 yasinda kizi var onunda akli etmez ki para nedir alsin. Grmc den baska secenek yok cnm bi dahakine kesinlikle acik edicem ve not isini uyguluyayi m belki yuzu kizarir biraz

Birilerini ozellıkle akraba yada aileyse suclamak cok zor ve kotu sonuc verebiliyor.(basıma geldı) Çözüm onerim atm kartınız varsa oraya yatırın ve ıhtıyacınız olduğunda cekersınız (oyle yapıyorum). Boylelıkle evde para bulundurmamıs olursunuz.

Sahte para bul ve cebine koy. Gerçek parayla test etmeye kalkarsan parandan olabilirsin.

Böyle tuzaklara gerek var mı?
Ben yerinizde olsam eşimle konuşurdum.

"Geçen sefer düşürdüm dediğim para vardı ya, kardeşinde eksilmişti ama ben anlam verememişm. Şimdi ikinci kez aynısı oldu. Ne düşüneceğimi bilmiyorım. Sen ne dersin?" derdim eşime.

Bu konuyu eşimle paylaşamayacaksam?
Belki öncesi de vardır, eşim de şüpheleniyordur ama emin olamıyordur?
Belki görümcem beni kıskanıyordur, sadece bana yapıyordur?

Ne yapacagimi bilmiyorum cnm esime soylesem mi soylesemmi cok sık gitmeyeyim diyorum yada gittigimde uzerimde para bulundurmuyayim ama evimede geliyor offff offf
Eve girip çıkması çok can sıkıcı. Öyle önlem falan alınamaz bu şekilde. Bu arada gorumcenin çocuğu falan varsa belki o yapıyordur. Ben çocukken ananemin çantasını karıştırırken yakalanmıştım. Büyük olay olmuştu tabi bana da güzel bir ders. Eşine uygun bir dil ile cilt. Boyle bir huyu varsa horumcenin zaten Annesinin bilmemesine imkan yok.

Ben olsam eşime söylerdim. Niye düşürdüm müşürdüm diyorsunuz ki? Suçu üstlenmeyin! Yumuşak bir ses tonuyla "İkidir böyle oluyor hayatım. Harcamadığımdan da eminim. Sen hiç hissettin mi ailenizde daha önce böyle birşey?" diye sorun. Eşiniz varken yapamıyordur bence, yalnız gittiğinizde yapıyordur. Birgün anlaşın eşinizle, alın ondan 500 tl ama o gün sadece görümcenize çaya gidin. Sonra da çıkıp eve gelin. Ekmek bile almayın. Akşam eşiniz geldiğinde parayı beraber sayın. Bunu bilmesi lazım eşinizin.

eşinize en mutlu anında herşey yolundayken
öpüp koklaşma bitmişken söyleyin

canım sana birşey diyeceğim deyin ve söyleyin ama suçlamadan
ve aslında geçen kiradan hiç almadığını ama böyle birşey olunca ben aldım dediğinizi
ve montunuzdan alındığını
deyin ki acaba gelen giden mi yaptı kim geldi bilmiyorum
montum asılıyken çocukların arkadaşları mı geldi acaba vs. deyin
ama mesaj yerine ulaşır diye düşünüyorum
ve neyse sonra düşünelim bunları deyin

yarın birgün büyük para çaldığında ne yapacaksınız
eşiniz o saate kadar birşey söylememişsiniz size inanır mı?

Bu konuyu görünce yazmadan edemedim malesef benimde kendi ablam aynısını bana yaptı ve ben bir gün çekmeceye para sakladım onu takip ettim ve yakaladım İnan çok kötü oldu şuan evime gelmesini asla ve asla istemiyorum

Eşinize söylemeyin ancak daha tedbirli olun paranızı altın vs gibi kıymetli eşyalarınızı kaldırın gözünün önünden.Ancak görümcenizde çalma hastalığı olabilir,tedavi olması lazım.

Ben eşimle paylaşırdım bu durumu.

Malum durum bence biliniyordur,sizin haberiniz yoktur!Emin olmadan söylemeyin yine de!

Nasil kanitliya bilirim peki suc ustu yapabilsem keskeee
Onu eve çağır bir yere kamera koy telefonunu uçak moduna al ve kamerayı aç görmeyeceği bir yere koy. Çeksin sonrasında meydana çıkar yani Vega'da fotoğraf makinan varsa onun kamerasıyla da kayıt yapabilirsin

Birinci olay neyse belki düşürdünüz ama ikincisinde de tesadüf olması ilginç olur. Bir kaç kere daha düşük meblaglarla deneyebilirsiniz eğer aynı durumu yasarsaniz temkinli davranın sonucunda söyleseniz ortalık karışacak belki de hasta. Benim de yüklü miktarda takılarım evimden hiç bir yer bozulmadan dağılmadan çalındı ama kim yaptı tahmin edemiyoruz aile desek yakistiramiyoruz hırsız desek dağıtmadan koyduğum yeri bilir gibi çalınması falan. İnsan konduramiyor pek. Ne olursa olsun iğrenç bir durum ve uzak durmakta fayda var.

Ben olsam eşime direkt kızkardeşin alıyor demek yerine durumu anlatır ve kimin böyle bir şey yapabileceğini birlikte çözmeye çalışır gibi davranırdım. İlk başta düşürdüm demekle bile hata yapmışsınız. Para buradaydı ama şimdi yok sana mı lazım oldu sen mi aldın diye sorardım eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…