- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
3 yasinda kizi var onunda akli etmez ki para nedir alsin. Grmc den baska secenek yok cnm bi dahakine kesinlikle acik edicem ve not isini uyguluyayi m belki yuzu kizarir birazGorumcenizin cocuklari fln yokmu belki cocuklar aliyordur. Kimse yoksa da gorumcene sorsaydin sizde mi dusurmusum diye belki biraz anlardi.
Eve girip çıkması çok can sıkıcı. Öyle önlem falan alınamaz bu şekilde. Bu arada gorumcenin çocuğu falan varsa belki o yapıyordur. Ben çocukken ananemin çantasını karıştırırken yakalanmıştım. Büyük olay olmuştu tabi bana da güzel bir ders. Eşine uygun bir dil ile cilt. Boyle bir huyu varsa horumcenin zaten Annesinin bilmemesine imkan yok.Ne yapacagimi bilmiyorum cnm esime soylesem mi soylesemmi cok sık gitmeyeyim diyorum yada gittigimde uzerimde para bulundurmuyayim ama evimede geliyor offff offf
Onu eve çağır bir yere kamera koy telefonunu uçak moduna al ve kamerayı aç görmeyeceği bir yere koy. Çeksin sonrasında meydana çıkar yani Vega'da fotoğraf makinan varsa onun kamerasıyla da kayıt yapabilirsinNasil kanitliya bilirim peki suc ustu yapabilsem keskeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?