Eksilerdeyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 404
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne dediğini anlamaya çalışınca şu sonuçları çıkarttım:
- Düzgün gitmeyen bir evlilik sonucunda boşanma arifesine gelmişsin
- Çocuğun var ve geleceği hakkında endişelerin var
- Kendi ailen ise başta sana "boşan" diye tuttururken şimdi seni yiyip bitiriyor?

Doğru mu anladım bilemiyorum.
Eğer destek anlamında yorumlar bekliyorsan, daha net birşeyler yazmanda fayda var.

Konu ailem. Annem babam

Cok haklisin..mutsuz evliliklerde olan cocuklara oluyor.
Neyseki yasin genc.Ayrilir o evden kendine yeni bir duzen kurabilirsin..
En az 2-3 yılım var düzenimi kurabilmem için. Önce düzgün bir işe giirp para biriktirmeliyim.

Aile boşanmıyor çocuklar için ve çocuklar mutsuz..
bu da bir iç dökme. Anladığım bu değil mı? Yaşın kaç peki? Annenle babanla konuşmayı denedin mı bunlaro söyledin mı? Sorunlar nedir?
Annemle kaç kez konuştum ama babam çok sert çok çekiniyorum. Babamla iletişimim sıfır gibi bi şey. 20'lerimdeyim.

Kadın yorum yazmalık değil derken,böyle yorumları umursamadığını söylemek istemiş,niye hemen ters alıyorsunuz ki ?
Benim anladığım konu sahibinin ailesinin evliliği pek yolunda değil.Sürekli kavga gürültü görmekten sinirleri harap olmuş sanırım,çocuktan falan bahsetmesi buradaki kadınlara örnek.
Neyse işin varsa ayrılmayı düşünmez misin o evden konu sahibi ?
Çok doğru anlamışsınız. Para kazanıp birikim yaptıktan sonra ayrı eve çıkmak kendi düzenimi kurmak istiyorum. Ama bunun için 2-3 yılım var.

Anne babanın kötü evliliği yüzünden sen arada kaldın birsey yapamadin galiba bunu söylemek istiyorsun. Oturup ders çalışıp iyi bir meslek edinmeliydin. Ne şartlarda yaşayıp çok iyi meslek sahibi olanlar var. Bahaneler yaratacagina bir an önce birseyler yap.
Yapamıyorum işte. Konsantre olamıyorum. Ev beni boğuyor. Dışarı çık o zaman diyebilirsin ama kısıtlı çıkmam. Zebellak gibi anam var.

Annenle babanın genel olarak derdi ne?
Her halta zıtlaşabilirler. Babam çok sinirli. Dışarıya melek eve canavar. Bana çok psikolojik şiddet uyguladı falan filan. Annem her şeyime karışıyor kısıtlıyor beni. Fazla korumacı bunaltıyor beni ve çok çenesi var. Özet olarak bu kadar

Aile boşanmıyor çocuklar için ve çocuklar mutsuz..
bu da bir iç dökme. Anladığım bu değil mı? Yaşın kaç peki? Annenle babanla konuşmayı denedin mı bunlaro söyledin mı? Sorunlar nedir?
20'lerimdeyim. Anneme sötledim ama babamla iletişimimiz yok. Korkarım çekinirim babamdan.

Adına üzüldüm. Peki sen ne durumdasın psikolojik açıdan?
Hayata karşı hevesim yok. Geleceğe dair planım yok. İçime kapanık, anlık hislerle yaşayan biri oldum. Devamlı evden uzaklaşmak istiyorum. Sürekli tartışma var çünkü evde. Diğer ailelere gıptayla bakıyorum diyebilirim.

Hayata karşı hevesim yok. Geleceğe dair planım yok. İçime kapanık, anlık hislerle yaşayan biri oldum. Devamlı evden uzaklaşmak istiyorum. Sürekli tartışma var çünkü evde. Diğer ailelere gıptayla bakıyorum diyebilirim.
Aynısı. Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun?

Yaşının genç olması senin için hem avantaj hem dezavantaj olmuş gibi birşey.
Zannedersem çocuğunda küçük.

Senin de bahsettiğin gibi, burada en önemli şey senin çalışman ve ayaklarının üzerinde durman.
Çocuğuna bu şekilde daha faydalı ve geleceğini planlayabilen bir anne olabilirsin.
Ailevi sorunlar bir şekilde gelir geçer, ama ailen sana destek olabiliyorsa ne mutlu sana.
İyi yada kötü yanında olmaları da bir noktada iyi birşey.

Back
X