- Konu Sahibi ImTheDevil
Sanmıyorum şikayetçi olacağımıBilgisayari polise goturun siber suclar inceliyor bu olaylari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum şikayetçi olacağımıBilgisayari polise goturun siber suclar inceliyor bu olaylari
Hesaplarinla kullanma bence hakerler evde iyice sikintidan herkese bulasiyoHayır laptopdan YouTube ve Netflix Hariç hiçbir yere girmedim şifre yazmadım sadece video film dizi izlemek için kullanılıyor yani ilginç olan da bu kayda değer bir şey yok
Kendisi de öyle iddia etmiş ben değilim demiş ama şikayetçi olmayacağımBen biraz baktım ama adam etik hacker olarak geciyo, neden böyle bişey yapsın ki? Bı de açık açık adını vermiş yani şirketine şikayet de edebilirsiniz. Geçmiş olsun, Twitter hesabıyla iletişime geçseniz belki onun adını kullanan bı başkanıdır?
Bir çok ülkeden aynı şikayet geliyormuş.Kendisi de öyle iddia etmiş ben değilim demiş ama şikayetçi olmayacağım
eksin deyince bu adam aklima geldi:)
Hayır ya kesinlikle hepsi olta! Yapmayın.Hacker’ın twitter hesabına yazmanız halinde virüsü kaldıracakmış.
Formatla kurtulur bence de bende takıntı mı dersiniz ne dersiniz bilmem delilik derecesinde gizlilik kuralları var asla kişisel bilgisayarıma bile kendi fotolarımı şu bu yüklemem sadece her şeyim telimde fotoğraflarım şu bu her ihtimale karşı iki ayrı bulut depoda ve forum siteleri hariç e devlet vs gibi önemli yerlerin şifresini otomatik iphone la koyuyorum ki bir anlık farkında olmadan başka yerden giremeyeyim diye ezberlemesi zor saçma şeyler yapıyor çünkü yani şifrelerimi ben bile bilmiyorum o yüzden içim baya rahat bu arada cidden hoş çocukDatlu cocukmus
Eki Görüntüle 2618459 a
Neyse ki özel olarak kullanmadığın bir bilgisayarmis. İçinde önemli bir şey yoksa format at, kurtul virüsten.
Tüm şifrelerini de telefondan değiştir.
Çok uzun yıllardır masaüstü kullanmıyorum -belki on yıl olmuştur. O yüzden çok hakim değilim olaylara ama formatla kurtarilmicak bişi olduğunu sanmiyroum
İşletim sistemim win 7 herhangi bir reklama hiçbir şeye tıklamadımHangi operating system i kullanıyorsun?
Geo. dan geleceğini sanmıyorum. Https ile giriliyor oraya. You tube dan bir resme advert e tikladiysan olasi.
Safe mode a gecmek icin f8 e tikliyor musun?İşletim sistemim win 7 herhangi bir reklama hiçbir şeye tıklamadım
Herhangi biri olmanıza gerek yok. Birinin canı sıkılmış heklemiş. Sizle birlikte kaç kişi heklenmistir Allah bilir. Gidip format vs bir şey attırıp iyi bir antivirüs yükleyinBeni dinleseler bile ne yapacaklar acaba yani kimim ben bir saattir bunu sorguluyorum
Bütün tuşları kullandım hatta kombinasyonlar dahil hiçbir moda güvenlik modu dahil girmiyor recovery moda alsam yine bir şekilde kurtarırım ama yok tuşa basınca reset atıp aynı yazıya geliyor sadece f2 yi görüyor e elimde format cd usb olmadan da biosa girmek bana bir şey kazandırmıyorSafe mode a gecmek icin f8 e tikliyor musun?
antivirüs programınız var mıydı?Hayır laptopdan YouTube ve Netflix Hariç hiçbir yere girmedim şifre yazmadım sadece video film dizi izlemek için kullanılıyor yani ilginç olan da bu kayda değer bir şey yok
Sokağa çıkma yasağı sonrası zaten düşünüyorum formatı şu an istesem de yapamamHerhangi biri olmanıza gerek yok. Birinin canı sıkılmış heklemiş. Sizle birlikte kaç kişi heklenmistir Allah bilir. Gidip format vs bir şey attırıp iyi bir antivirüs yükleyin
Vardı kaspersky kuruluyduantivirüs programınız var mıydı?
allah allah nasıl oldu ozaman ya koruması lazımdı ya da ben öyle biliyorumVardı kaspersky kuruluydu