• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşınlı konu

Bütün tuşları kullandım hatta kombinasyonlar dahil hiçbir moda güvenlik modu dahil girmiyor recovery moda alsam yine bir şekilde kurtarırım ama yok tuşa basınca reset atıp aynı yazıya geliyor sadece f2 yi görüyor e elimde format cd usb olmadan da biosa girmek bana bir şey kazandırmıyor
Özelden yazdım bakarsın. Format etmeden once dene.

Bahsi geçen yazı da bu
Screenshot_2020-04-12-20-17-18-99.webp
Vitali Kremez bir siber güvenlik uzmanı. Tweetinde bunun kendisine ait olmadığını soylemis

Vitali Kremez kendisine ait olmadığını söylemiş onun ismini kullanarak trolleyen birisi/birileriymis. Bir grup salak rus yapmış. Biostan format atabilirsin belki

Formatla kurtulur bence de bende takıntı mı dersiniz ne dersiniz bilmem delilik derecesinde gizlilik kuralları var asla kişisel bilgisayarıma bile kendi fotolarımı şu bu yüklemem sadece her şeyim telimde fotoğraflarım şu bu her ihtimale karşı iki ayrı bulut depoda ve forum siteleri hariç e devlet vs gibi önemli yerlerin şifresini otomatik iphone la koyuyorum ki bir anlık farkında olmadan başka yerden giremeyeyim diye ezberlemesi zor saçma şeyler yapıyor çünkü yani şifrelerimi ben bile bilmiyorum o yüzden içim baya rahat bu arada cidden hoş çocuk ☺☺☺
Bulut uygulamalar veya telefonunuz bilgisayardan daha güvenilir değil ki.

Bana da oldu bu maalesef.
google’da arama yaparken tıkladığınız linklerden,
Film dizi gibi şeyler izlerken önünüze gelen reklamı kapatmak isterken yani her türlü oluyor.
anladım ki,iyi bir virüs programı şart. Yoksa korunmak mümkün değil. Ve tabi format gerekecek.
geçmiş olsun..
Stupid comp😒

Ama husbandı var 😅
Datlu cocukmus :rapci:
Eki Görüntüle 2618459 a
Neyse ki özel olarak kullanmadığın bir bilgisayarmis. İçinde önemli bir şey yoksa format at, kurtul virüsten.
Tüm şifrelerini de telefondan değiştir.
Çok uzun yıllardır masaüstü kullanmıyorum -belki on yıl olmuştur. O yüzden çok hakim değilim olaylara ama formatla kurtarilmicak bişi olduğunu sanmiyroum

Back
X