- 7 Mayıs 2022
- 302
- 559
- 53
- 30
- Konu Sahibi pisikediii
-
Daha ne hasar olsun airbag açılmış,şimdi eksper ağır hasar vermezse yarın öbürgün satarsınız satın alan kişi kaza yapar airbag açmaz bir aksilik olur bildiğim kadarı ile sonradan tamir ediliyor ama aksilikler oluyor ölüme sebebiyet bile çıkar,ben şahsen öyle bir kazada o aracı satanıda ona onay verenide bulurum gerisini tahmin edin,bu insan hayatıyla alakalı durumlarda hassas olmak gerekiyor yapmışsınız kazayı düşecek değeri sizde öyle satacaksınız mecburen alan kişininde haberi olacak bunu bilerek alacak gerisi hem etik değil hemde vebal,adam tabiki yardımcı olmaz pert arabaya neden onay versin siz ne sanıyorsunuzki sattık bitti flnmı olacak insanlar bu gibi durumda hukiki olarakta işlem yaptırırlar tazminatta isterler ha asla satmayız diyorsanız pert olsa ne olacakki yaptırıp kullanın ama satacaksanız bu etik değil.0 daha 2 bin km yapmamış aracımızla kaza yaptık araçta çok bir hasar yok ama 5 airbag açtı. Kaporta ufak hasar var tampon kırık farın biri kırık bunun dışında dıştan hasar görünmüyor. Ama 4 ve üzeri airbag açılınca yeni yasaya göre güvenlik açısından pert olabiliyormuş. Bizde eksperi aradık daha sonra eşimle eksper arasında bir tartışma oldu eksper ben yardımcı olmayacağım görürsünüz tarzı konuştu. Bir şey yapabilir mi eksper pert verdirmeme durumu var mı. Başka eksper şirketi isteyebilir miyiz?
O işler artık öyle kolay değil millet korkusundan kazalı aracı yaptırmıyor bile aynen o şekil satıyorlar,en ufak şeyde hemen dava açıyor millet.Hoşgeldin sigorta şişirmesi, airbag işlemli, çıtır hasarlı emsalsiz araç bebek.
Araç perte çıkmış zaten. Airbag açması bu anlama geliyor. Hangi marka aracınız yazar mısınız lütfen. Küçücük bir darbe ile airbag açması tuhaf.0 daha 2 bin km yapmamış aracımızla kaza yaptık araçta çok bir hasar yok ama 5 airbag açtı. Kaporta ufak hasar var tampon kırık farın biri kırık bunun dışında dıştan hasar görünmüyor. Ama 4 ve üzeri airbag açılınca yeni yasaya göre güvenlik açısından pert olabiliyormuş. Bizde eksperi aradık daha sonra eşimle eksper arasında bir tartışma oldu eksper ben yardımcı olmayacağım görürsünüz tarzı konuştu. Bir şey yapabilir mi eksper pert verdirmeme durumu var mı. Başka eksper şirketi isteyebilir miyiz?
bence perte çıkartıp aracın rayiç bedelini tahsil etmek istiyorlar ama eksper buna yanaşmıyor, ben böyle anladım. yani, böylesi daha mantıklı sankiGeçmiş olsun ama yine ağır hasar olduğunu kabul etmeyen satıcı vakası resmen. Araba 5 airbagi ne olur ne olmaz diye açmadı heralde. Ne istiyorsunuz eksperden böyle bir arabaya çıtır hasarlı deyip sonraki sahiplerinin başını belaya sokmasını mı?
Şunları yazan birinde vicdan aramanız ne kadar ince bir düşünce… insan utanır da konu açamaz. Madem hafif hasarlı siz tamir ettirip maile kullanmaya devam edin. Ama olmaz onların canı kıymetli göz göre göre kendilerini ateşe atarlar mı hiç?Cennetten bir köşe diye milyonlara evler satıldı o kadar insan öldü.. bunu yapan müteahhit bilmiyor muydu misal bir depremde yıkılacağını, sizde oradaki müteahhit gibi perte çıkmış arabayi satmaya calisin garibanin biri yıllarca çalışsın para biriktirsin, kredi çeksin araba guzel diye alsin sonra bir kaza(Allah korusun) vefat etse vicdanınız rahat edecekmi
ahhhh ahhh işte hak hukuk eğitim bunun için ne kadar önemli,ama artık insanlar eğitimli gözlerini açtılar bir kaza olsa bile onay verende satanda ceza alıyor var öyle duyduğum insanlar.Şunları yazan birinde vicdan aramanız ne kadar ince bir düşünce… insan utanır da konu açamaz. Madem hafif hasarlı siz tamir ettirip maile kullanmaya devam edin. Ama olmaz onların canı kıymetli göz göre göre kendilerini ateşe atarlar mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?