- 7 Mayıs 2022
- 302
- 559
- 53
- 30
- Konu Sahibi pisikediii
-
Toyota Corolla bizde şaşırdık o kadar airbag açmasınaAraç perte çıkmış zaten. Airbag açması bu anlama geliyor. Hangi marka aracınız yazar mısınız lütfen. Küçücük bir darbe ile airbag açması tuhaf.
Arabayı satmaya çalıştığımız nerden çıkardınız hiç anlamadım doğrusu. Ben araç hafif hasarlı demiyorum 5 airbag açması dışında dışardan görünen durumu anlatım. Yoksa 5 airbag bana göre de tek başına ağır hasar ve isteğim pert olması ama sözde eksper orta hasarlı diyor araç içinGeçmiş olsun ama yine ağır hasar olduğunu kabul etmeyen satıcı vakası resmen. Araba 5 airbagi ne olur ne olmaz diye açmadı heralde. Ne istiyorsunuz eksperden böyle bir arabaya çıtır hasarlı deyip sonraki sahiplerinin başını belaya sokmasını mı?
Aynen artık içine girer girer ısınırız deseydinDışardan görünen airbag açılmasından başka bir şey yok onu anlatmak istedim. Yoksa bence de araç çok ağır hasarlı bir kere güvenli değil artık ama eksper araçta büyük bir sıkıntı yok radyatörü bile sağlam diyerek sinirlerimizi bozdu
bence perte çıkartıp aracın rayiç bedelini tahsil etmek istiyorlar ama eksper buna yanaşmıyor, ben böyle anladım. yani, böylesi daha mantıklı sanki
İşte böyle şuursuzlar var bu işi yapan demekki bizimkide bizi delirtti. Çok geçmiş olsun bu aradaBen de yıllardır aynı şirketten kasko yaptırırım hiç kazam yoktu
Kayak tatiline giderken araç kaydı tamponu çarptım.
Orada baktırdım ettirdim yol gidebilir durumda olduğundan emin olunca kendi şehrime geldim.
Araba Mercedes olduğu için tampon çok pahalıya patlıyordu ben de boşuna mı para ödüyorum kaskodan yaptırayım dedim.
Eksper burnumdan getirdi. Kaza yaptığım yerden o yolu neden geri dönmüşüm? Kendim kullandığıma emin miymişim? İsterse mobese kayıtlarına bile baktırabilirmiş?
E baktır? Dedektif misin eksper mi hadsiz ya
İşte eksperde baya saçmaladı ne demek istedi hiç anlamadık sizinki açmış ölmediğinize şükredin mi dedi konu bu mu hiç anlamadık. Dengesiz biriydi12 taklada airbag açmayan aracın süresiz şekilde trafikten men edilmesi lazım zaten savunmaya bak, şaka gibi.
Damlam ekspertizAy bu hangi şirket ya lütfen söyler misin aynı tehditkar şekilde konuşuyordu benim eksper de
Umarım sorun yaşamam hiç o işlerle uğraşmadan olması lazım normalde ama işte illa uğraştıracaklarPerte çıkmazsa itiraz edebilirsin korkma
Aslında pert verdirmeme durumu var mı diye sordum ama daha açık pert istediğimi yazabilirdim. O anki psikoloji ile doğru açıklayamadım.Ama kendinizi çok yanlış ifade ettiniz araç perte ayrılmasın gibi bir anlatımınız var insanlar ona istinaden yorum yaptı yoksa araç zaten ağır hasar kayıtlı olarak işler 5 hava yastığı diyorsunuz sonuçta.
Yani konu airbag güvenlik küçücük bebeğimiz var bize radyatör diyorAynen artık içine girer girer ısınırız deseydinay sinir bozucu adam
Gerçekten ülkedeki okuduğunu anlama oranın yüzde 40 çıkmasına şaşırmamak gerekmiş. Hadi yanlış anladınız yada ben eksik anlattım ama arabayı satmaya çalıştığımı nerden çıkarıyorsunuz. Ben aracın 5 airbag açması dışındaki durumunu anlattım yoksa araç hafif hasarlı demedim aracın hafif hasarlı olduğunu iddia edecek olsam 5 airbag açtı demem zaten airbag dışındaki durum bu dedim.Cennetten bir köşe diye milyonlara evler satıldı o kadar insan öldü.. bunu yapan müteahhit bilmiyor muydu misal bir depremde yıkılacağını, sizde oradaki müteahhit gibi perte çıkmış arabayi satmaya calisin garibanin biri yıllarca çalışsın para biriktirsin, kredi çeksin araba guzel diye alsin sonra bir kaza(Allah korusun) vefat etse vicdanınız rahat edecekmi
Teşekkür ederim bilgi için inşallah o şekilde uğraşmak zorunda kalmam.Hasar airbaglerde değil kaportada olsaydı daha az hasarlı olurdu bu arada ama araba 5 airbag birden açmış, sağlam kasa bir araçsa çok dağılmamış olabilir ama direkt pert.
Rayiç bedel almak için perte çıkmasını istiyorsunuz zaten anladığım kadarıyla ki doğrusu da bu zaten aksi halde araç yürüyen tabut olur tamir edilen airbagler devre dışı kalıyor çünkü,
eksper buna kendisi karar vermiyor diye biliyorum sigorta şirketiyle beraber karar veriyorlar, çok yüksel ihtimalle perte çıkar ama çıkarmazlarsa aracı yaptırmadan sigorta şirketini dava edersiniz.
Ya 5 tane açılmış kolay kolay sağlam demezler ben de kaza yaptım karşı tarafta daha az hasar vardı perte çıktıUmarım sorun yaşamam hiç o işlerle uğraşmadan olması lazım normalde ama işte illa uğraştıracaklar
akıl var mantık var Allah aşkına aracımın hafif hasarlı olduğunu iddia etsem neden 5 airbag açtı diyeyim yada burada hafif hasarlı deyip aracı satmaya mı çalışacağım elime ne geçecek airbag dışında çok bir şey yok dedim. Mantıklı düşünende zaten airbagin tek başına ağır hasar olduğunu ve kastımı anlamış. Siz utanın durduk yere saçma sapan suçlamalar yapmaktan.Şunları yazan birinde vicdan aramanız ne kadar ince bir düşünce… insan utanır da konu açamaz. Madem hafif hasarlı siz tamir ettirip maile kullanmaya devam edin. Ama olmaz onların canı kıymetli göz göre göre kendilerini ateşe atarlar mı hiç?
Hatalı olduğum noktada hiç gocunmam özürümü dilerim. Ve kesinlikle hatalı olduğumu yanlış anladığımı kabul ediyorum. Sizden çok özür diliyorum gerçekten çok utandım.akıl var mantık var Allah aşkına aracımın hafif hasarlı olduğunu iddia etsem neden 5 airbag açtı diyeyim yada burada hafif hasarlı deyip aracı satmaya mı çalışacağım elime ne geçecek airbag dışında çok bir şey yok dedim. Mantıklı düşünende zaten airbagin tek başına ağır hasar olduğunu ve kastımı anlamış. Siz utanın durduk yere saçma sapan suçlamalar yapmaktan.
mümkün değil0 daha 2 bin km yapmamış aracımızla kaza yaptık araçta çok bir hasar yok ama 5 airbag açtı. Kaporta ufak hasar var tampon kırık farın biri kırık bunun dışında dıştan hasar görünmüyor. Ama 4 ve üzeri airbag açılınca yeni yasaya göre güvenlik açısından pert olabiliyormuş. Bizde eksperi aradık daha sonra eşimle eksper arasında bir tartışma oldu eksper ben yardımcı olmayacağım görürsünüz tarzı konuştu. Bir şey yapabilir mi eksper pert verdirmeme durumu var mı. Başka eksper şirketi isteyebilir miyiz?
Teşekkür ediyorum ince dönüşünüz için bende kendi adıma yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için özür diliyorumHatalı olduğum noktada hiç gocunmam özürümü dilerim. Ve kesinlikle hatalı olduğumu yanlış anladığımı kabul ediyorum. Sizden çok özür diliyorum gerçekten çok utandım.
Ben yanlış anlamışım. Eksper pert diyor biz hafif hasarda ısrar ediyoruz gibi anladım. Yorumumu geri alıyorumArabayı satmaya çalıştığımız nerden çıkardınız hiç anlamadım doğrusu. Ben araç hafif hasarlı demiyorum 5 airbag açması dışında dışardan görünen durumu anlatım. Yoksa 5 airbag bana göre de tek başına ağır hasar ve isteğim pert olması ama sözde eksper orta hasarlı diyor araç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?