Eksper sıkıntı çıkarabilir mi

Arabayı satmaya çalıştığımız nerden çıkardınız hiç anlamadım doğrusu. Ben araç hafif hasarlı demiyorum 5 airbag açması dışında dışardan görünen durumu anlatım. Yoksa 5 airbag bana göre de tek başına ağır hasar ve isteğim pert olması ama sözde eksper orta hasarlı diyor araç için

Aynen artık içine girer girer ısınırız deseydin ay sinir bozucu adam

bence perte çıkartıp aracın rayiç bedelini tahsil etmek istiyorlar ama eksper buna yanaşmıyor, ben böyle anladım. yani, böylesi daha mantıklı sanki

İşte böyle şuursuzlar var bu işi yapan demekki bizimkide bizi delirtti. Çok geçmiş olsun bu arada

Aslında pert verdirmeme durumu var mı diye sordum ama daha açık pert istediğimi yazabilirdim. O anki psikoloji ile doğru açıklayamadım.

Gerçekten ülkedeki okuduğunu anlama oranın yüzde 40 çıkmasına şaşırmamak gerekmiş. Hadi yanlış anladınız yada ben eksik anlattım ama arabayı satmaya çalıştığımı nerden çıkarıyorsunuz. Ben aracın 5 airbag açması dışındaki durumunu anlattım yoksa araç hafif hasarlı demedim aracın hafif hasarlı olduğunu iddia edecek olsam 5 airbag açtı demem zaten airbag dışındaki durum bu dedim.

Teşekkür ederim bilgi için inşallah o şekilde uğraşmak zorunda kalmam.

akıl var mantık var Allah aşkına aracımın hafif hasarlı olduğunu iddia etsem neden 5 airbag açtı diyeyim yada burada hafif hasarlı deyip aracı satmaya mı çalışacağım elime ne geçecek airbag dışında çok bir şey yok dedim. Mantıklı düşünende zaten airbagin tek başına ağır hasar olduğunu ve kastımı anlamış. Siz utanın durduk yere saçma sapan suçlamalar yapmaktan.

Hatalı olduğum noktada hiç gocunmam özürümü dilerim. Ve kesinlikle hatalı olduğumu yanlış anladığımı kabul ediyorum. Sizden çok özür diliyorum gerçekten çok utandım.

mümkün değil

Hatalı olduğum noktada hiç gocunmam özürümü dilerim. Ve kesinlikle hatalı olduğumu yanlış anladığımı kabul ediyorum. Sizden çok özür diliyorum gerçekten çok utandım.
Teşekkür ediyorum ince dönüşünüz için bende kendi adıma yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için özür diliyorum

Ben yanlış anlamışım. Eksper pert diyor biz hafif hasarda ısrar ediyoruz gibi anladım. Yorumumu geri alıyorum

Hanımlar bu konumla ilgili gelişme oldu servisin dediğine göre eksper ve servis tamirdense pert olmasını istemiş sigorta sın bir düşüneyim demiş ve tamire karar vermiş bugün haber verdi sigorta şirketi. Ne yapabilirim. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Beş hava yastığı açmış bir araca nasıl güvenip bindireceğim bebeğimi. Çok kötüyüm şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…