Ektim ve tuhaf hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes fark etti tabi ki. Cümlede yazılanlar kadar yazilmayanları da görebiliyoruz ...

Sevgili konu sahibi; eltinz sizii kıskanıyor amenna. Ama siz de boş değilsiniz ona karşı.

Diğer bir mesele; her konuda evlendikten sonra okuduğunuu belirtmenizn özel bir sebebi var mı?

Koca tarafından okutulmak cok matah bi şey de bizim mi haberimiz yok... biz babamiz tarafından okutularak büyük bi şey mi kaybettik?

Cümlelerinizin altında yazılanlar gösteriyor ki; siz de eltinize karşı çok iyi niyetli değilsiniz. Eşi "izin vermedi" diye zil takmadiginz kalmış.

Bunlar hoş tavırlar değil.

Eğer egitimliyim diye gururlanacaksaniz cahilliğine vurgu yaptığınız eltinizden bir farkıniz olsun.
Aksine Baba tarafından okutulmak nimet
Hatta babalarınız okuttuysa sizi gidin beş öğün babanızı öpün koklayın.
Çünkü ben babasından dayak dışında bişey görmemiş biriyim.
O yüzden “koca” tarafından okutulduğumu da söylemiyorum amacım onun da evlendikten sonra okumak istemesi.
sonuçta ben de sizler gibi babam tarafından okutulmak isterdim ama o benim “kocamın” beni okutmasını lüks sanıyor,fark bu.
Ve sanırım aktaramadığım bu.

Ahh keşke ☺️ Ama kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.
O mesajda gönderme iceriyordu yuzde 90.
Yani kiskaniliyorsunuz belki ama kıskanıyorsunuz da.

Katılıyorum. Okuması, bilgili olması sizi rahatsız etmiyor zaten, sizin statünüze çıkacak olması sizi tutuşturuyor bence :) Bu arada gizliden gizliye bir " beğeniliyorum, takip ediliyorum ve imrenilecek bir şeylerim var " havası da aldım :) Hayırlısı olsun. Kalpleri bilen yalnızca Allah'tır. Umarım biz yanıldık. Yanılmıyorsak da, siz daha iyi bilirsiniz bunu, muhasebenizi yaparsınız artık.
1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumaz 😂Yani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi 😂
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah

Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.
O mesajda gönderme iceriyordu yuzde 90.
Yani kiskaniliyorsunuz belki ama kıskanıyorsunuz da.
Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm 🙃

Katılıyorum. Okuması, bilgili olması sizi rahatsız etmiyor zaten, sizin statünüze çıkacak olması sizi tutuşturuyor bence :) Bu arada gizliden gizliye bir " beğeniliyorum, takip ediliyorum ve imrenilecek bir şeylerim var " havası da aldım :) Hayırlısı olsun. Kalpleri bilen yalnızca Allah'tır. Umarım biz yanıldık. Yanılmıyorsak da, siz daha iyi bilirsiniz bunu, muhasebenizi yaparsınız artık.
Konu sahibi her şeyiyle yapıyor bunu. İkizleri olması da dahil. Kim bilir kızı nasıl çileden çıkardı da bu hale getirdi🤷

Merhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey büyük bugüne kadar onlarla hiçbir derdim olmadı,ancak geçen yıl evlenen kaynımın eşi çok kıskanç ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya çalışıyor bir bakıyorsunuz gördüğü yerde kafasını çeviriyor.Çok kıskanç başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış :)
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve geçti (benim evime göre evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir sürü masraf yaptırdı yani evi gördü beğendi)
O sebeple kıskanç olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,görümcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dün bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gülücüklerle hiç anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga çıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor 😂
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.

not:paylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..

Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak 😅
Evet ben bir elti uzmanı olarak sizin eltiniz için geldim😂çok basit kışkırtacaksınız en sevdiğim elti türü sizinki kıskanıyor ve belli ediyor .zayıf noktası o. Kesinlikle paylaşımlara ara vermeyin. Mesela bir yat fotosu paylaşın inanıyorum yakında benim olacaksın 😂😂 diye paylaşım yapın,sahip olacağınızı hayal bile etmesi onun uykularının kaçmasına sebeb. Onada cevap yazarsa neden olmasın istediğim herşey oluyor allah gönlüme göre veriyor diyin. Bir araya gelmek zorunda kalınca insanların sizi ne kadar sevdiğinden harika bir insan olduğunuzdan bahsedin durun. Sakın tartışmayın bu tip eltiler tartışmaya bayılır,bu tiplerin en befret ettikleri şey ezik yerine koyulmak , o laf söylerse sinir bozucu bir gülüş atın bu aralar sinirlerin bozuldu herhalde diye cevap verin ama hep onunla dalga geçer gibi gülün.o birşey anlatırken yanınızdaki birine dönüp,evinize yeni bir eşya alacakmış gibi uydurma şeyler anlatın.yada yanınızdaki kişinin telefon kabına bakın ay ne iğrenç hemen gidip bende aynından alacağım diye kahkaha atın.😂

Sattırdı olayını şurdan biliyoruz
Kaynanamla kaynım oturuyordu eşim bu evi çok beğendi ben kiraya çıkamam deyip kaynanamı çıkarttı,sonra evin duvarlarına kadar kırdırdı parke yaptı dolaplar değişti falan filan.
Beni hiç alakadar etmez semt olarak daha iyi bir yerdeyim (eğer dediğiniz gibi bişey olsa benim kötü bir yerde oturmam gerekirdi bence) /sizin dediğinize istinaden diyorum.

Neyse benim evime geldiğinde siteden güvenliğine kadar laf etti sonra bir ara odadan çıktım baktım eşine “ben güvenlikli evde oturmak istiyorum sen işe gidince korkarım” diyordu 😂

Üstünden 3 gün geçti evini sattı.
Yani kaynanasını çıkartacak kadar cabbar ,evi baştan sona değiştirecek kadar Yaman biri istese okurdu da..
Maksadı okumak değil,yarış.
Ve sadece o yarışıyor.Çünkü elhamdulillah benim yarışmak için bir durumum yok.

(hatta şuan hamile bu ve ne kadar çirkin ki gidip gelip ben erkek doğurcam dedi bana ve diğer kız bekleyen eltime 😀 benim de ikizlerim kız dünyanın en büyük şansı onlara sahip olmak ama ona göre bu da acizlik)
Bayılırım kocasına soz gecıren evı 3 gunde sattıran kadınlara
Eltını cok sevdim kı ben normalde elti sevmem.

Sattırdı olayını şurdan biliyoruz
Kaynanamla kaynım oturuyordu eşim bu evi çok beğendi ben kiraya çıkamam deyip kaynanamı çıkarttı,sonra evin duvarlarına kadar kırdırdı parke yaptı dolaplar değişti falan filan.
Beni hiç alakadar etmez semt olarak daha iyi bir yerdeyim (eğer dediğiniz gibi bişey olsa benim kötü bir yerde oturmam gerekirdi bence) /sizin dediğinize istinaden diyorum.

Neyse benim evime geldiğinde siteden güvenliğine kadar laf etti sonra bir ara odadan çıktım baktım eşine “ben güvenlikli evde oturmak istiyorum sen işe gidince korkarım” diyordu 😂

Üstünden 3 gün geçti evini sattı.
Yani kaynanasını çıkartacak kadar cabbar ,evi baştan sona değiştirecek kadar Yaman biri istese okurdu da..
Maksadı okumak değil,yarış.
Ve sadece o yarışıyor.Çünkü elhamdulillah benim yarışmak için bir durumum yok.

(hatta şuan hamile bu ve ne kadar çirkin ki gidip gelip ben erkek doğurcam dedi bana ve diğer kız bekleyen eltime 😀 benim de ikizlerim kız dünyanın en büyük şansı onlara sahip olmak ama ona göre bu da acizlik)

Odadan çıkıp, odada konuşulanı duymak nasıl oluyor, anlamadım. Yani, çıkar gibi yapıp kapı dinlemek gerekiyor sanki, neyse.
Eltiniz yarışabilir, cahildir diyorsunuz; madem bu kadar cahil biri, neden "Nasıl davranayım, kaşınıyor, paylaşımlarımı şöyle mi yapayım sataşacak" falan diye irdeliyorsunuz? Karşınızda cahil biri varsa ve siz yeteri kadar olgunsanız, ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz, zaten paylaşım üzerine de "Gülücükle karşılık verdim anlamazdan geldim" yazmışsınız.

Ee? Kavgaya mı gireceksiniz, yarışa mı?
Ne bileyim canınızın boşluktan ciddi sıkılıyor olması lazım şu muhabbeti yapmanız için, yoksa okuyan, kendi evinde mutlu, paylaşımını yapıp geçen biri için dert olacak bir elti mi şu tarifiniz? Dertse de, siz kendinizi tarif ettiğiniz gibi biri değil misiniz?

Anlıyor musunuz çelişkiyi? Ondan "Yarışınız tek kişilik değil, siz de içten içe şöylesiniz" tarzı tahminler almanız gayet normal.

1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumaz 😂Yani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Elhamdulillah
Kıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?

Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm 🙃
Saklanıyor işte saklanmasa böyle ignelemeler, laf sokmalar dedikodu diye bir sey olmazdi hayatta ama var.
Kendiniz de kabullenemiyorsunuz sanirim.
Hatta size bir sey daha söyleyeyim
Koca evinde okuyup öğretmen olarak atandiginiz konusunu hep üstten bakarak yazıyorsunuz cok belirgin hayatta insanlara bunu belli ediyorsunuz büyük ihtimal ve o yüzden gıcıklik oluyor ama yok diyeceksiniz yine 😏
Ama burda bile 15516172727 kez yazmanizi geçtim durum mesajiniz bile etiket 😀

Eltimi günahım kadar sevmem
Ama sizin bu konunuz bana çok itici geldi
Beni kiskaniyor, kocasıda okumasına izin vermiyor bilmem ne...
Ne gereksiz bir ego
Sizinde kocanız okumanıza “izin” vermeseydi babanızdan kaçtığınız gibi kaçacakmıydınız?
Buranın çok sıkı takipçisi olmamama rağmen sizin evlendikten sonra okuyup atandınızı, bunun içinde çevrenizde eşiniz dahil bir çok kişi kompleks yaptığını ben bile ezberledim artık

Merhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey büyük bugüne kadar onlarla hiçbir derdim olmadı,ancak geçen yıl evlenen kaynımın eşi çok kıskanç ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya çalışıyor bir bakıyorsunuz gördüğü yerde kafasını çeviriyor.Çok kıskanç başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış :)
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve geçti (benim evime göre evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir sürü masraf yaptırdı yani evi gördü beğendi)
O sebeple kıskanç olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,görümcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dün bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gülücüklerle hiç anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga çıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor 😂
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.

not:paylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..

Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak 😅
Bosverin ne güzel işte özenen değil özenilen kişisiniz 😀 umursamayın bile kendi kendini kuruntularla yesin

Kıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?
Ekrandan taşıyor gerginlik. Damardayiz bence :KK53:

Dediğinizi de yaptım yani abla olmaya da çalıştım olmadı,sanırım burda sadece yazıyla aktaramıyorum 😂

Burnuna estetik yapmayı düşündü bana sordu ben de burnun gayet hoş bak benimki kötü ama bence sen dokunma çünkü çok zormuş ameliyatı dedim
Gidip görümceme “mrs-21 burnuna ameliyat sakın yapma dedi,ondan güzel olcam diye korkuyor galiba demişti” 😂
Görümcem evet laf taşır ama yalan söylemez.Yani evet iyi şey değil yaptığı ama söyler valla.
Benimkini de ona söyler ben de yanında bahsetmem zaten bişeyden 😀

Eltimi günahım kadar sevmem
Ama sizin bu konunuz bana çok itici geldi
Beni kiskaniyor, kocasıda okumasına izin vermiyor bilmem ne...
Ne gereksiz bir ego
Sizinde kocanız okumanıza “izin” vermeseydi babanızdan kaçtığınız gibi kaçacakmıydınız?
Buranın çok sıkı takipçisi olmamama rağmen sizin evlendikten sonra okuyup atandınızı, bunun içinde çevrenizde eşiniz dahil bir çok kişi kompleks yaptığını ben bile ezberledim artık
Vurdu gol oldu diyebilir miyiz:sampiyon: plaketini buyur canim.

Siz öyle hissettiniz.
Elhamdulillah
Bu kadar zeki görmediğiniz biri için konu açmanız hissettirdi bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X