hiç ilaç veya kür felan kullandınmı tatlım..bende şaşırdım kaldım şimdi ne yapmam lazım bilemiyorum..evet ameliyat sırasında diğerine film çekildi onda sorun yok hayırlısı olsun hakkımızda cnm
Allah bağışlasın tatlım...benim hiç çocuğum yok ...bende laparoskopiden 6 ay sonra ilk defa hamile kalmıştım nasip değilmiş...hayırlısı artık..hiç bir şey kullanmadım doktor herşey normal dedi zaten 6 yaşında da bi oğlum var oğlumada rahim filminden 5 ay sonra hamile kalmıştım. bunda da stres yapmadan kafaya takmadan çalışmalara dewam edeceğiz:)))
ilk adetimi daha yeni oldum ve çok ağrılı geçirdim inşallah her ay böyle olmaz.. bir kaç ay akışına bırakıp öyle bir şeylere başlamak sağlık açımdan iyi olur diye düşündüm..tuhaf bir duygu en azından hiç hamile kalmadım artık olmaz zaten diye çocuk konusunda hep karamsardım...hiç tedavi olmadım üstüne düşmedim diye ilerde pişman olmamak adına tedavilerimi yaptırmıştım..ama şimdi hamilelik yaşadıktan sonra insan daha bir istekli oluyor bir umut doğuyor..bence yumurtlama takibi yaptır en azından hangi taraftan yumurtladığını öğrenir ve ona göre daha yoğun çalışırsın. inş en tez zamanda sende anne olursun cnm
Cevap yazdığın için teşekkürler..doğal gebelikmi oldu tüp bebek mi ?Ben değil ama kuzenim 2 kez yakın aralıklarla dış gebelik geçirdi birinde tüpü alındı.
Ondan sonra peşpeşe 2 tane sağlıklı çocuğu oldu.
İnşallah sizin de sağlıkla olur.
Bildiğim kadarıyla doğal, ikisinin arası yakın zaten yaş olarak.Cevap yazdığın için teşekkürler..doğal gebelikmi oldu tüp bebek mi ?
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin kuzeninin evlatlarına..benim dış gebelik henüz yeni sayılır..devamında bakalım bizi neler bekliyor..inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamam ve kimsede yaşamaz..Bildiğim kadarıyla doğal, ikisinin arası yakın zaten yaş olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?