Hayırlı uğurlu olsun sizde dış gebelik gecirmismiydinizçok saol cnm inşallah herkes için dua edicem bende inşallah biran önce nasip eder
çok teşekkür ederim saol.evet geçen sene haziran ayında tedavim ağustos başı bitmişti kasımda tekrar başladık allah hemen yüzümüze güldü ....servikal gebelik geçirmiştim bende bir de düşüğüm varHayırlı uğurlu olsun sizde dış gebelik gecirmismiydiniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza :)çok teşekkür ederim saol.evet geçen sene haziran ayında tedavim ağustos başı bitmişti kasımda tekrar başladık allah hemen yüzümüze güldü ....servikal gebelik geçirmiştim bende bir de düşüğüm var
AMİN CNM İNŞALLAHAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza :)
Tatlım merak ettim seni nasılsın ?inşallahh cnm yaa nasıl sevindim anlatamam
Çok geçmiş olsunTek tüplede hamile kaldım oda dış gebelik oldum..ama alınmadı bu defa iğne ile sonlandırıldı...
Teşekkür ederim canım..Çok geçmiş olsun
Seninde bebişin oluyor Rabbim tamamına erdirsin inşallah..tedaviylemi oldu canım?Çok geçmiş olsun
Amin darisi tüm isteyenlerin başına inş. Yok canım normal kendiliğinden oldu. Sen tedaviye basladinmiSeninde bebişin oluyor Rabbim tamamına erdirsin inşallah..tedaviylemi oldu canım?
Yok tatlım kendi kendine oldu mayıs da ama oda ektopik oldu..şükür erken fark ettik iğneyle sonlandı..Amin darisi tüm isteyenlerin başına inş. Yok canım normal kendiliğinden oldu. Sen tedaviye basladinmi
Simdi tedavi oluyonmu yoksa normal deniyonuzmuYok tatlım kendi kendine oldu mayıs da ama oda ektopik oldu..şükür erken fark ettik iğneyle sonlandı..
İnş faydası olurNormal deniyoruz canım.ama bu ay klomen denedim bakalım işe yararmı
Nasip kısmet artık tatlım..İnş faydası olur
İnşallah canım..İnş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?