Bence başka doktorlarada git görün canın..bazı yerler bizim ne hissettiğimize değil maddiyata bakıyorlar..değerlerin iyi dediler. sol tüpün bastan sona tıkalı o sana sorun çıkarır yine dıs gebelik ihtimalin var dediler. sen tüp bebek yaptırmalısın dediler. fsh 6,58 cıkmıs.
Aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır canım bizi bizden başka anlayan olmaz..tabiki bilgilerimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışacağız birbirimize...evet haklısın.o an zaten anestezi etkisi de vardı.simdi daha mantıklı düşünüyorum. bir doktora daha gidicem canım sağol ilgilendiğin için...
Canim benim de sag tupum rahme yapisikti, ben doktorumdan ozellikle rica ettim tup yapalim diye. Ama tup bebek de olsa sorunlu bi hamilelik olusabilir, dis gebelik olur, ya da su siziyomus rahme hasarli tupten o olabilir. Once bu tupu duzeltelim dedi bana, gecmedi tup bebege. Bence sen baska bi yere daha gorun. Senin de rahim filminin cdsini vermek zorundalar al mutlakadeğerlerin iyi dediler. sol tüpün bastan sona tıkalı o sana sorun çıkarır yine dıs gebelik ihtimalin var dediler. sen tüp bebek yaptırmalısın dediler. fsh 6,58 cıkmıs.
İnşallah tatlım..geçmiş olsun..kaçıncı haftada farkettiler?Arkadaşlar bende dış gebelik geçirdim sol tüpüm alindi inş yeni yıl bize sans getirir
Bende 6+5 de ameliyat oldum direk ameliyata alındım..iğne falan olmadım..[/QUOTE geçmiş olsun sana da canım tüpünü aldılar mi
İnşallah canım banada ilk adetten sonra denemeye devam edin dedi doktorum ..inşallah bekletmeden gelir mucizelerimiz..Ben eylülde ameliyat oldum bir buçuk ay korunma yeter dedi sağ sol yumurtaliklarin ve kalan sağ tüpün normal dedi deneyin dedi benim ilk gebeligimdi o da normal yolla 9 ayda olmuştu bu ikinci ay denememiz olcak acele etmicem belki normal yolla yine olur yaza kadar denerim tabi ara ara yine doktor kontrolüne gderim inş hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız
Sen de yakin zamanda mi ameliyat oldun canimİnşallah canım banada ilk adetten sonra denemeye devam edin dedi doktorum ..inşallah bekletmeden gelir mucizelerimiz..
3kasımda ameliyat oldum canım benimde 15 yıl sonra ilk gebeliğimdi..Sen de yakin zamanda mi ameliyat oldun canim
İnş en kısa zamanda birbirimize burda güzel haberler veririz dua edelim bol bol.3kasımda ameliyat oldum canım benimde 15 yıl sonra ilk gebeliğimdi..
Edelim tatlım..ilaç falan kullanıyor musun?İnş en kısa zamanda birbirimize burda güzel haberler veririz dua edelim bol bol.
Doktorun herhangi bir ilaç kullan dedimi diye merak ettim ..ben sadece folikasit kullanıyorum..Yok kullanmalıyım klomen gibi ilaçları mi.diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?