- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Ayni benim rahmetli annem, ayni. Ben resti cekip yoluma bakmistim, siz yapabilir misiniz bilmiyorum tabi11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
Babama bir türlü rest çekemiyorum çok çekinirim zaten ondan eskiden beriAyni benim rahmetli annem, ayni. Ben resti cekip yoluma bakmistim, siz yapabilir misiniz bilmiyorum tabi
Bir yerde caniniza tak edecektirBabama bir türlü rest çekemiyorum çok çekinirim zaten ondan eskiden beri
O moddayim zaten ,Bir yerde caniniza tak edecektir
Neymiş çok iyi insanmış onlar çok seviyormuş, bizim karı koca olarak biten biseyler var eşim olacak kişi de bütün gurursuzluguna rağmen boşanmaya yanaşmıyor, cocuklar varNe garip. Bir yanda canınız, kanınız, evladınız varken onu mutsuz eden adamın tarafında olmak nasıl tercihtir anlamıyorum. Boşanmak için babanızın rızası niye olsun sizi de anlamadım. Aynı evi paylaşan evli olan sizsiniz. Mutlu olmadığınız bir yerde kimsenin hatırı için kalmayın bence. Bu hayat sizin.
Cok uzuldum durumunuza bir kizin hayatindaki en onemli kisi babasidir , baban yanindaysa guclusundur . Benim babam evlenirken bana kapım sana herzmn acik, ben sağ oldugum surece 1 gece bile mutsuz uyursan hakkimi helal etmem sana dedi. Esimde duydu bunu ve cok saygi duyar babama keske her baba kizlarinjn arkasinda dağ olabilse o zmn hickimse uzemez bizi11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
Siz bu siteye ailenizi övmek için mi üye oldunuz asdfghklşCok uzuldum durumunuza bir kizin hayatindaki en onemli kisi babasidir , baban yanindaysa guclusundur . Benim babam evlenirken bana kapım sana herzmn acik, ben sağ oldugum surece 1 gece bile mutsuz uyursan hakkimi helal etmem sana dedi. Esimde duydu bunu ve cok saygi duyar babama keske her baba kizlarinjn arkasinda dağ olabilse o zmn hickimse uzemez bizi
Neden böyle dusundunuz , illa kasvetli bir hayatimin olmasi mi gerekiyor hem burdakiler hayali ismimle , hayatimda hic olmayacak olmalarina ragmen bilmeleri bana ne kazandirir kiSiz bu siteye ailenizi övmek için mi üye oldunuz asdfghklş
Cok uzuldum durumunuza bir kizin hayatindaki en onemli kisi babasidir , baban yanindaysa guclusundur . Benim babam evlenirken bana kapım sana herzmn acik, ben sağ oldugum surece 1 gece bile mutsuz uyursan hakkimi helal etmem sana dedi. Esimde duydu bunu ve cok saygi duyar babama keske her baba kizlarinjn arkasinda dağ olabilse o zmn hickimse uzemez bizi
Yukaridaki mesajinizin nispet yapmanin disinda konu sahibine ne faydasi oldu?Neden böyle dusundunuz , illa kasvetli bir hayatimin olmasi mi gerekiyor hem burdakiler hayali ismimle , hayatimda hic olmayacak olmalarina ragmen bilmeleri bana ne kazandirir ki
11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
Neymiş çok iyi insanmış onlar çok seviyormuş, bizim karı koca olarak biten biseyler var eşim olacak kişi de bütün gurursuzluguna rağmen boşanmaya yanaşmıyor, cocuklar var
BU yoruma yapılacak en klişe yorum ne bicim baba vs felan olabilirdi bende farkli bir yerden yazmak istedm nispet bunun neresinde yaYukaridaki mesajinizin nispet yapmanin disinda konu sahibine ne faydasi oldu?
Sizce burda en klişe en değişik yorumu mu arıyoruz.BU yoruma yapılacak en klişe yorum ne bicim baba vs felan olabilirdi bende farkli bir yerden yazmak istedm nispet bunun neresinde ya
Ayni yorumlari tekrarlamanın mantiksiz oldugunu buluyorum belki ,konu sahibini elestirecek birsey bulamayinca yorumlardakine takanlari anlamiyorumSizce burda en klişe en değişik yorumu mu arıyoruz.
Kendi babanizi ovmeniz, cok iyi bir baba her kosulda benim arkanda demenizin amaci ne peki?BU yoruma yapılacak en klişe yorum ne bicim baba vs felan olabilirdi bende farkli bir yerden yazmak istedm nispet bunun neresinde ya
Konu sahibinin eleştirilecek bir yanı yok zaten. Kadın çıkmazda. Siz de gelip kendi mikemmel babanızı anlatmışsınız ee neye yaradı üzmekten başkaAyni yorumlari tekrarlamanın mantiksiz oldugunu buluyorum belki ,konu sahibini elestirecek birsey bulamayinca yorumlardakine takanlari anlamiyorum
Bu konuda konu sahibinin nesini elestirelim? Kadina yardimci olmaya calisiyoruz hep birlikteAyni yorumlari tekrarlamanın mantiksiz oldugunu buluyorum belki ,konu sahibini elestirecek birsey bulamayinca yorumlardakine takanlari anlamiyorum
Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazinBu konuda konu sahibinin nesini elestirelim? Kadina yardimci olmaya calisiyoruz hep birlikte
İstedigimize yazariz, izniniz gerekli degil.Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?