El alem ne der ? :(

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değil daha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....

Ayni benim rahmetli annem, ayni. Ben resti cekip yoluma bakmistim, siz yapabilir misiniz bilmiyorum tabi

Ne garip. Bir yanda canınız, kanınız, evladınız varken onu mutsuz eden adamın tarafında olmak nasıl tercihtir anlamıyorum. Boşanmak için babanızın rızası niye olsun sizi de anlamadım. Aynı evi paylaşan evli olan sizsiniz. Mutlu olmadığınız bir yerde kimsenin hatırı için kalmayın bence. Bu hayat sizin.

Neymiş çok iyi insanmış onlar çok seviyormuş, bizim karı koca olarak biten biseyler var eşim olacak kişi de bütün gurursuzluguna rağmen boşanmaya yanaşmıyor, cocuklar var

Cok uzuldum durumunuza bir kizin hayatindaki en onemli kisi babasidir , baban yanindaysa guclusundur . Benim babam evlenirken bana kapım sana herzmn acik, ben sağ oldugum surece 1 gece bile mutsuz uyursan hakkimi helal etmem sana dedi. Esimde duydu bunu ve cok saygi duyar babama keske her baba kizlarinjn arkasinda dağ olabilse o zmn hickimse uzemez bizi

Siz bu siteye ailenizi övmek için mi üye oldunuz asdfghklş

Neden böyle dusundunuz , illa kasvetli bir hayatimin olmasi mi gerekiyor hem burdakiler hayali ismimle , hayatimda hic olmayacak olmalarina ragmen bilmeleri bana ne kazandirir ki
Yukaridaki mesajinizin nispet yapmanin disinda konu sahibine ne faydasi oldu?

Neymiş çok iyi insanmış onlar çok seviyormuş, bizim karı koca olarak biten biseyler var eşim olacak kişi de bütün gurursuzluguna rağmen boşanmaya yanaşmıyor, cocuklar var

Her insanın iyi huyu kötü huyu olabilir. Eşiniz çok kötü bir eş iken, belki başka biri için çok iyi arkadaş olabilir. Dolayısıyla başkasının iyi- kötü yorumlarina bakarak evlilik sürdürmek çok ama çok saçma. Sonuçta dört duvar arasını kim bilebilir?

Sırf baba yorumuna göre evlilik yürümez.

BU yoruma yapılacak en klişe yorum ne bicim baba vs felan olabilirdi bende farkli bir yerden yazmak istedm nispet bunun neresinde ya
Kendi babanizi ovmeniz, cok iyi bir baba her kosulda benim arkanda demenizin amaci ne peki?

O zaman her babasi iyi olan ballandirarak yazsin, sonrasinda da keske senin de baban boyle olsaydi desin konu sahibine. Kadin zaten uzgun, bu mesajin ovgu ya da iltifat bekleme disinda ne anlami olabilir?

Cok ciddi ozguven sorunlariniz var belli ki

Ayni yorumlari tekrarlamanın mantiksiz oldugunu buluyorum belki ,konu sahibini elestirecek birsey bulamayinca yorumlardakine takanlari anlamiyorum
Konu sahibinin eleştirilecek bir yanı yok zaten. Kadın çıkmazda. Siz de gelip kendi mikemmel babanızı anlatmışsınız ee neye yaradı üzmekten başka

Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
İstedigimize yazariz, izniniz gerekli degil.

Kendi konunuzda istediginiz, beklediginiz daha dogrusu ihtiyaciniz olan ilgiyi bulamayinca baska konularda dikkat cekme cabanizi anliyorum ama yanlis meksikalilariz biz yemeyiz, size de birkac beden buyuk geliriz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…