El alem ne der ? :(

Hmm yalnız benim konum gayette ilgi gordu bahsettiginiz ilgi nasl bir ilgi onuda anlamadm da , hic tanimadgm , tanimayacagm insanlarn bana yorum yapmalari bana neyi kazandiracak soylermisiniz buyuk beden hanim

Hmm yalnız benim konum gayette ilgi gordu bahsettiginiz ilgi nasl bir ilgi onuda anlamadm da , hic tanimadgm , tanimayacagm insanlarn bana yorum yapmalari bana neyi kazandiracak soylermisiniz buyuk beden hanim
Gözkırpan emoji koyunca laf mı sokmuş oldunuz askdlflgşgş

Nope, laf sokamadin yine olmadi bi dahakine dene, poncik de diilsin konun da ilgi gormedi herkes dalga gecmis sadece oldu mu simdi

Başına kalmak, ne kötü tabir.. çalışmıyor musunuz ekonomik özgürlüğünüz yok mu?

Sevgili konu sahibi, ataerkil bir aileden gelmen babanın izin vermemesi vs mutsuz bir hayatı sürdürmeye devam etmene sebep değil. Sana tavsiyem önce ayaklarının üzerinde duracak maddi güce ulaşman,

eğer maddi olanağın varsa çalışıyorsan ve baban veya eşin tarafından darp tehlikesi altındaysan polise gidip durumunu anlatıp kadın sığınmaya geçmen.

Çocuklarını da al kendine yeni bir hayat kur. Baban tam desinlerci ama bi dersi hak etmiş artık Evladı dururken yemişim el oğlunu! Muhtemelen ona yük olacağını düşünüyor lütfen maddi olarak güçlen ve bu konuda kimseyi dinleme

Kac yasinda insansiniz evlilik zor geliyor ise bosanin
babaniz 2 sene sonra alisir aile evine kesinlikle donmeyin maddi olarak güçlenin babanıza sendn rıza almiyorim haberiniz olup şok olmayın diye dedim bazi seylerde büyüklerin rizasi aranmaz her kapi paraya bakar kimseye ihtiyacim yok dediğiniz noktada bosanin .bi yastan sonra siz babaniza sorumlu degil cocuklariniza iyibir hayat vermekle sorumlusunuz kendiniz iyi olarak başlayacaksiniz

Davanızı gidip paşa paşa açacaksınız.
Boşanacaksınız.
Sonra da babanızın evine gideceksiniz, bitti. Kapıdan kovacak hali yok, 1-2 gün homurdanacak ve kabullenecek.

çok özür dileyerek soruyorum ama kıymetli babanız mı yaşıyor evliliği ki bitirmek için izin alasınız

Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin

insanı gerecek yorum yaparsanız geriliriz doğal olarak. benimde dikkatimi çekti babam başına kalıcam diye istemiyor diyen birine benim babam böyle böyle dedi diye yazmanız.
niyetiniz nispet yapmak değildiyse daha kötü düz kötüsünüz yani o zaman.

konu sahibesi işin gücün var mı? illa boşanınca baba evine mi dönmek zorundasın?

Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
Sizi birine bir konuda dert yansanız ve o kiside size sen öyle şeyler yaşıyorsun ama ben tam tersi öyle mutlu öyle şanslıyım ki dese ne düşünürsünüz?
Azıcık empati,. düşünme zor, enerji isteyen şeyler değil bunlar. Deneyin iyi gelir.

Babanıza ne pardon? Aynı evde o mu yaşıyor aynı yatakta o mu yatıyor? Size böyle birşeyi dayatmak zorunda değil siz boşanmak istiyorsanız boşanacaksınız. Şu eski kafalı adamların evinde ne yaşıyorsa yaşasın ama boşanıp dedikodumuzu yaptirmasin kafası sıktı.
Ekonomik gücün yoksa çalışmaya başla.

Çalışıyor musunuz? Çalışmayıp babanın yanında durmak zordur. Eğer çalışıyorsanız bu şekilde ifade etseniz. Ayrı eve çıkın diyemiyorum genel maddi durumunuzu bilmediğimden. Bir de bu adam size kötü olup ailenize nasıl iyi görünebiliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…