- 3 Eylül 2018
- 9.201
- 49.025
- 548
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Sizin babanızı öven mesajınızda tavsiye hangisiydi tam olarakBahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
Hmm yalnız benim konum gayette ilgi gordu bahsettiginiz ilgi nasl bir ilgi onuda anlamadm da , hic tanimadgm , tanimayacagm insanlarn bana yorum yapmalari bana neyi kazandiracak soylermisiniz buyuk beden hanimİstedigimize yazariz, izniniz gerekli degil.
Kendi konunuzda istediginiz, beklediginiz daha dogrusu ihtiyaciniz olan ilgiyi bulamayinca baska konularda dikkat cekme cabanizi anliyorum ama yanlis meksikalilariz bizyemeyiz, size de birkac beden buyuk geliriz diyorum
Gözkırpan emoji koyunca laf mı sokmuş oldunuz askdlflgşgşHmm yalnız benim konum gayette ilgi gordu bahsettiginiz ilgi nasl bir ilgi onuda anlamadm da , hic tanimadgm , tanimayacagm insanlarn bana yorum yapmalari bana neyi kazandiracak soylermisiniz buyuk beden hanim
israrla cevap vermedigim halde yaziyorsunuz da cokmu hoslandiniz benden size de kirparimGözkırpan emoji koyunca laf mı sokmuş oldunuz askdlflgşgş
Aşırı hoşlandım.israrla cevap vermedigim halde yaziyorsunuz da cokmu hoslandiniz benden size de kirparim
Nope, laf sokamadin yine olmadiHmm yalnız benim konum gayette ilgi gordu bahsettiginiz ilgi nasl bir ilgi onuda anlamadm da , hic tanimadgm , tanimayacagm insanlarn bana yorum yapmalari bana neyi kazandiracak soylermisiniz buyuk beden hanim
Takip etmissin sevdim seni ama daha fazla yazip konuyu sabote etmeyelim ,sen konu acinca gelecegim merak etme bol emojilerimleNope, laf sokamadin yine olmadibi dahakine dene, poncik de diilsin konun da ilgi gormedi herkes dalga gecmis sadece oldu mu simdi
Başına kalmak, ne kötü tabir.. çalışmıyor musunuz ekonomik özgürlüğünüz yok mu?11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
Lutfen sevmeye devam etTakip etmissin sevdim seni ama daha fazla yazip konuyu sabote etmeyelim ,sen konu acinca gelecegim merak etme bol emojilerimle
Neymiş çok iyi insanmış onlar çok seviyormuş, bizim karı koca olarak biten biseyler var eşim olacak kişi de bütün gurursuzluguna rağmen boşanmaya yanaşmıyor, cocuklar var
Davanızı gidip paşa paşa açacaksınız.11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
çok özür dileyerek soruyorum ama kıymetli babanız mı yaşıyor evliliği ki bitirmek için izin alasınız11 yıllık evliliği sonlandırmak istiyorum kararım kesin ...ama babam razı değildaha önce konuştum bu konuyla gelme dedi yine konuştum, ben ölürüm dedi beni toprağa mi sokacaksın dedi ...bide demezmi ayni odada yatın diye kavga edip durmayın derken ...babama karşı dilim tutuluyor ..aalinda Cook ihtiyacım var onun oturup beni dinlemesine ..ben şimdi babamın rızası olmadan nasil acicam bu davayı.. çok sert biri aynı zamanda yufka yürekli ama böyle diyor bana sevgili damadını da çok seviyor ...o sinsi aramıza girdi babamla ,babam sırf ayrilcam başına kalcam diye de bu kadar karşı...tek bir lafına bakıyor damadinin....
Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
Sizi birine bir konuda dert yansanız ve o kiside size sen öyle şeyler yaşıyorsun ama ben tam tersi öyle mutlu öyle şanslıyım ki dese ne düşünürsünüz?Bahsettigim o zaten onda birsey bulamayinca yorumlara karsi gerginliginiz cok sacma bu konuda muatabiniz ben deilim bi oneriniz varsa konu sahibinr yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?