El alem ne der ? :(

birde bunun şey versiyonu var hamile kalma çalışmaları yapan bir kadının yanında ay benimki ceketini atsa hamile kalıyorooğğğğğmmmm diyen tipleri. Parası olmayanın yanında parandan, evladı olmayanın yanında evlattan, mutlu yuvası olmayanın yanında mutlu yuvadan bahsedilmez bu bir hayat kültürüdür. Kimse öğretmemiş anlaşılan.

Babanı ilgilendirmez onu razı etmek zorunda değilsin. Sonuçta eşinle sen yaşıyorsun. Kendi ekonomini sağlamaya bak. Ailenin evine dönme bu defa her gelen neden ayrıldın vs diyecek onlara laf anlatması var birde

Mektup yazin. Ayni buraya yazdiginiz gb sen benim babamsin o kadar ihtiyacim var ki beni dinlemene falan fisman cok tatli dilli az duygu somurulu. Sonuna da babacim sen ne istersen deneyecegim ama olmuyorsa da sen bana hak ver benim yanimda ol ben kiz cocuguyum sana ihtiyacim var diyin.
Gaza gelir bence

Eee yani?
Tamam en iyi baba sizinki
Bi de esime layik olmak istiyorum diye bi konunuz vardi ya burda binlerce kisi layik.
Herseye de yetiyor, cocuk bakiyor yemek falan yapiyor keske yazsaymisiz biz sizin gibi degiliz diye belki isinize yarardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…