El Ayak Havlusu Takımı

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Ahh ah bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler... Şimdi her ceyizde çifter çifter var maşallah.. Kız kardeşimde eksik olmasın bari..Ceyizlik olduğundan süslü püslü olsun istedim ama abartmamakta fayda vardır demi ama kaydirigubbakcemile3

kurdaleler parladığı için fotoğraflar çok net değil, ama gerçeği çok daha guzel görunuyor emin olabilirsiniz yerimseniben

yeniiii

Son düzenleme:
ya bunları kullanmaya kıyamam ben çok güzel görunuyor hepsi ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan​

ya bunları kullanmaya kıyamam ben çok güzel görunuyor hepsi ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan​

tatlım bunların sırf pul-boncukla işlenenleri var.. onları nasıl kullanabildiklerini bende anlamış değilim.. yinede bu onların yanında çok sade kaldı kaydirigubbakcemile3
çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

ellerine sağlık sersoyum , kardeşin iyi günlerde kullansın canım
pek güzel olmuşlar

çok güzel olmuşlar ellerine, emeğine sağlık

bizim zamanımızda da yoktu galiba, bende yeni gördüm kaydirigubbakcemile3

1,5 sene olmadı daha kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuşlar ellerine, emeğine sağlık

bizim zamanımızda da yoktu galiba, bende yeni gördüm kaydirigubbakcemile3

1,5 sene olmadı daha kaydirigubbakcemile3

teşekkurler canım.. eee zamane gençleri çok şanslı valla kaydirigubbakcemile3

Ellerinize emeklerinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyorlar.Kardeşiniz güle güle can sağlığı ile kullansın... a.s.

kIZ SEN BUNLARII SATIyormusun nann maşallahhh sana delümm hamarattımememğine sağlıkk çok güzerl olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…