• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El birliği ile mağdur edildim

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Selam kızlar,

Gebeliğimdeki bir tehlike dolayısıyla 28. Haftada rapor almak durumunda kaldım. Ohal nedeni ile heyet raporu verilmiyormuş, ben de hastaneden 10+10+10 olarak alacaktım. Bizim İK, yönetmeliğin değiştiğini özel muaynehane raporunu da kabul edeceğini söyledi. Ben de takibimi yapan doktordan rahat rahat aldım öyle söyleyince. Dün ay sonu olduğu için Kontrol etmişler, sgk girişin yok diye aradılar ik'dan. Ben de sgk'yı aradım nasıl olur diye. Özel muaynehane raporu sgk'dan ödenek alabilmeniz için geçerli olmaz hastaneden almanız gerekiyordu dediler. Meğer özel muaynehaneler sgk bildirimi yapmıyormuş zaten. Sadece işe gitmemek için geçerliymiş özel doktorun verdiği raporlar. Şimdi bana özel doktorunun raporu ile sgk'ya git onaylatmaya çalış diyor iş yerim. Raporum 1 şubattan başlıyor. Bana yol gösterir misiniz?

benim özel hastaneden aldığım halde sgk ile sorun olmuştu çok uğraşmıştım. Allah kolaylık versin..

Back