Süpersin süpersinGunayyydddiiiiiinnn herkesee
Allahim coook mutluyum
Coook sukur
Gecen hafta:77.9
Bu hafta:75.6
Fark :-2.300 gr
Bence de gece midem guruldayarak uyursam gerçek kilo veriyorum.aksam yemelerini abartmamak gerekiuor.ve meyve bile olsa aksam bi sey yenmemeli ki vücut sindirme islemini tam olarak bitirsin.sindirme tam yapilamayinca her sey depo oluyor.Bu kilo verme isini eziyetten keyfe cikarabildigimiz sürece gün icinde zorlanmayiz.Insaninin elbiselerinin bol gelmesi kadar zevk veren baska bi sey yok.onun icin bogazimzdan gecinceye kadar verdigi zevk süresi 3-5sn.yi asmayacak zararsiz yiyecekler icin aynaya her baktigimizda kendimizden hosnut olmamaya,beli sikan pantalonlari giymeye,özgüven kaybetmeye son....artik beynim icin degil vücudum icin yiyecegim.beynim mutlu olmak istiyorsa gitsin kendine baska seyler bulsun.hadi bakalim cekiyorum restimi...arkadaşlar slm, ya bende yeni katılmıştım aranıza ama site kapanınca sağolsun kpss arkadaşa özel mesaj gönderdim, ve yeni dopingi bildirdi. benim yarın tam 1 haftam doluyor, bugün 6. günüm dayanamadım ve biraz önce tartıldım, 69,5 kilodan 68,4'e düşmüşüm. Birde itiraf edeyim, birkaçgün fazladanda kaçırdım tatlı vs... ama yinede kilo vermişim. ikinci haftada daha dikkatli olacağım, bakalım bu defa ne kadar vereceğim, sabah 1 su bardağının içine soğuk su ve bir çay kaşığı rendelenmiş zencefil ve limon karışımı koydum içtim, yarım gözleme yedim, sonra yarım saat koşu bandında yürüdüm bugün, sonra bir sade soda içtim, bir bardakta kayısı çayı....ama arkadaşlar şunu kesinlikle söylemeliyim, yıllardır uygulamadığım yöntem kalmadı, ama artık kendimi tanıdım, mesela tamamen acıkmadan açlığı bastırırsak, daha az yiyoruz, kriz yaşamıyoruz, birde herşeyden az yemek ve akşam belirli bir saatten sonra mesela 7'den sonra birşey yememek lazım, akşam şekersiz içecekler bence..
Gunayyydddiiiiiinnn herkesee
Allahim coook mutluyum
Coook sukur
Ay canim cok sevindim
[/ alıntı yapmadan mesaj göndermisim arkadaşım neler yaptığını bana da anlatır mısın
bir hafta boyunca neler yaptığını anlatabilirmisin, hiç çikolata veya tatlı yemedinmi, ne kadar spor yaptın, cevabını bekliyorum, böyle güzel haberler duymak insanı umutlandırıyor, tebriklerGunayyydddiiiiiinnn herkesee
Allahim coook mutluyum
Coook sukur
Ne kadar zamandır bu uygulamayı yapiyorsun ve bi uygulamayla ne kadar zamansa kaç kilocanim gunde 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. My fitnesspall uygulamasi var orda yediklerimi yazip ne kadar yag ne kadar karbonhidrat ne kadar protein aldigima bakiyorum. Yuzde yuz dogru olmasada en azindan fikir ediniyorum. Pilav uzun zamandir bir tabak yemedim ki normalde pilav hastasi bir insanim. Ya 2 kasik yada hic yemiyoeum. 2 kasik yedigim zamanlarda sayili. Ekmek olarak cavdar yada tam bugday ekmek yiyorum gunde en fazla 2 dilim en az 1 dilim. Sabahlari uzun suredie nestle nesfit yedim birkac gundur normal kahvalti yapmaya basladim ama. Spor olarak gunde 10.000 adim atarak haftada 1 kilo vermemiz mumkun tabiki duzenli beslenerek. Zararli olan yiyecekleri yemiyorum. Kasarda yemiyorum yagli oldugu icin. Sut peynir yogurt gibi seyleri protein oldugu icin tuketmeye calisiyorum her gun. Aciktigimda meyve yiyorum ve ya sekersiz kahve iciyorum. Daha birsuru sey var sormak istedigin birsey varsa cevaplayabilirim cunku ciddi anlamda 2 3yildir ugrastigim icin baya bilgiliyim
Ne kar zamanda ne kadar verdin bu uygulamaylacanim gunde 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. My fitnesspall uygulamasi var orda yediklerimi yazip ne kadar yag ne kadar karbonhidrat ne kadar protein aldigima bakiyorum. Yuzde yuz dogru olmasada en azindan fikir ediniyorum. Pilav uzun zamandir bir tabak yemedim ki normalde pilav hastasi bir insanim. Ya 2 kasik yada hic yemiyoeum. 2 kasik yedigim zamanlarda sayili. Ekmek olarak cavdar yada tam bugday ekmek yiyorum gunde en fazla 2 dilim en az 1 dilim. Sabahlari uzun suredie nestle nesfit yedim birkac gundur normal kahvalti yapmaya basladim ama. Spor olarak gunde 10.000 adim atarak haftada 1 kilo vermemiz mumkun tabiki duzenli beslenerek. Zararli olan yiyecekleri yemiyorum. Kasarda yemiyorum yagli oldugu icin. Sut peynir yogurt gibi seyleri protein oldugu icin tuketmeye calisiyorum her gun. Aciktigimda meyve yiyorum ve ya sekersiz kahve iciyorum. Daha birsuru sey var sormak istedigin birsey varsa cevaplayabilirim cunku ciddi anlamda 2 3yildir ugrastigim icin baya bilgiliyim
Hosgeldin canim.inşallah burada el ele zayiflayacagiz.sen azmet yeter.Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız çok moralim bozukkkkk kilo verme maceram artık son bulsun bu sefer başarayım tek ihtiyacım destek
Hosgeldin canim.inşallah burada el ele zayiflayacagiz.sen azmet yeter.
3 ay gibi sure ile 6 kilo verdim fakat tatile gitmistim bi ara yediklerime dikkat etsemde bozdugum anlar oldu yarin diyetisyene gidicemNe kadar zamandır bu uygulamayı yapiyorsun ve bi uygulamayla ne kadar zamansa kaç kilo
Ne kar zamanda ne kadar verdin bu uygulamayla
Ben bugun memlekete geldim bu hafta full temizlik yaptim evde canimsen ne alemdesiin
Kanepe altlari baza altlari sil supur duzenleSüpersin süpersin.tam gaz devam.bir haftada muhtesemsin ya.sence bir haftada bu kadar vermini saglayan ne olmus olabilir.bi tüyo versene bacim
Tebrik ederimarkadaşlar slm, ya bende yeni katılmıştım aranıza ama site kapanınca sağolsun kpss arkadaşa özel mesaj gönderdim, ve yeni dopingi bildirdi. benim yarın tam 1 haftam doluyor, bugün 6. günüm dayanamadım ve biraz önce tartıldım, 69,5 kilodan 68,4'e düşmüşüm. Birde itiraf edeyim, birkaçgün fazladanda kaçırdım tatlı vs... ama yinede kilo vermişim. ikinci haftada daha dikkatli olacağım, bakalım bu defa ne kadar vereceğim, sabah 1 su bardağının içine soğuk su ve bir çay kaşığı rendelenmiş zencefil ve limon karışımı koydum içtim, yarım gözleme yedim, sonra yarım saat koşu bandında yürüdüm bugün, sonra bir sade soda içtim, bir bardakta kayısı çayı....ama arkadaşlar şunu kesinlikle söylemeliyim, yıllardır uygulamadığım yöntem kalmadı, ama artık kendimi tanıdım, mesela tamamen acıkmadan açlığı bastırırsak, daha az yiyoruz, kriz yaşamıyoruz, birde herşeyden az yemek ve akşam belirli bir saatten sonra mesela 7'den sonra birşey yememek lazım, akşam şekersiz içecekler bence..
Gercekten cok dogruBence de gece midem guruldayarak uyursam gerçek kilo veriyorum.aksam yemelerini abartmamak gerekiuor.ve meyve bile olsa aksam bi sey yenmemeli ki vücut sindirme islemini tam olarak bitirsin.sindirme tam yapilamayinca her sey depo oluyor.Bu kilo verme isini eziyetten keyfe cikarabildigimiz sürece gün icinde zorlanmayiz.Insaninin elbiselerinin bol gelmesi kadar zevk veren baska bi sey yok.onun icin bogazimzdan gecinceye kadar verdigi zevk süresi 3-5sn.yi asmayacak zararsiz yiyecekler icin aynaya her baktigimizda kendimizden hosnut olmamaya,beli sikan pantalonlari giymeye,özgüven kaybetmeye son....artik beynim icin degil vücudum icin yiyecegim.beynim mutlu olmak istiyorsa gitsin kendine baska seyler bulsun.hadi bakalim cekiyorum restimi...
Ewet yeter ki doydum diyebilelim sonuc super olcakCuma günü arkdasimizi xiyaret etmek icin 3 saatlik bir yolculugumuz vardi.sabah ogluma ve esime krep yaptim.kendime yumurtali klasik kahvaltimi haxirladim.ögleden sonra 4 gibi yola cikacaktik.valiz haxirla,ütü,ev süpür , temizlik , banyo derken ac ac yola ciktim.sabah artan kreplerden yanima almistim.o aclikla 2 tane kasarliyi mideme gonderdim ama sanki 10 tane daha olsa yiyebilirim.doymadim yani.üstüne si iciyorum sanki midem kaxiniyor.acliktan ölücem.o an hemen beynime o iki kreple kim olsa doyardi.ac gözluluk yaparak beni kandiramaxsin.sem doydun mdjini gönderdim ve kaxinma gecti.siz düsünün yani.beynimiz oynuyor bizimle.
Fulll temizlik yaptim bu hafta canim aksamlari 7 den sinra bise yemedim.benim bi bebegim var o yuzden yesil cay falan icemiyorum.az ve sk sk yiyerek sporla veriyorumbir hafta boyunca neler yaptığını anlatabilirmisin, hiç çikolata veya tatlı yemedinmi, ne kadar spor yaptın, cevabını bekliyorum, böyle güzel haberler duymak insanı umutlandırıyor, tebrikler
Hooosgellldiinn aramiza moralini bozma hafiflemek icin gun saymaya basla booll suuuMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız çok moralim bozukkkkk kilo verme maceram artık son bulsun bu sefer başarayım tek ihtiyacım destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?