Ya ben her ay ıkı gun gerı atark Reglı oluyordum yanı. Gecen ay onuy sa bu ay sekızı oluyordu hesapladım bu ay dördünde kesen olmam gerekırken dört gun gectı ama acaba duzensızmı gıttı dıyorum bırde kac gündür adet olacakmışım gıbı ağrım var ama adet yokhamile gibi görünüyor ama umutlandırmak istemem seni. adetine kaç gün var bir gebelik testi alsan eczaneden.erken gebelik testi?
Ya ben her ay ıkı gun gerı atark Reglı oluyordum yanı. Gecen ay onuy sa bu ay sekızı oluyordu hesapladım bu ay dördünde kesen olmam gerekırken dört gun gectı ama acaba duzensızmı gıttı dıyorum bırde kac gündür adet olacakmışım gıbı ağrım var ama adet yok
Kız haber vermezmıyım haberlere bile çıkarım ben bu heyecanla kocam devrıye atarken test alır o bana bu gece yarında hemn yapacagım :)))ayyyyy çok heyecanlı sonucu bildir nolur merak ederim :)
yaptın mı testini merak ettim :) yani bu elle kontrol doğrumu şimdi ???Kız haber vermezmıyım haberlere bile çıkarım ben bu heyecanla kocam devrıye atarken test alır o bana bu gece yarında hemn yapacagım :)))
ben bu konuyu geçen adetime bi kaç gün kala görmüştüm o zaman yaptığımda parmağıma bişey değiyodu sonra adet oldum zaten, şimdide yapıyorum aynen dediğin gibi bi boşluk ama henüz adetmin 13. günündeyim daha hamilelik oluşmayacağına göre yumurtlama gününden sonramı aşağı iniyo acaba rahim. boşuna heveslendirmiyim kendimiben biliyorum :) canım eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demek. ama tabi bunu yapması da sinir bozucu biraz ama ben tampon kullanmaya alışkın bir insan olduğum için bana çok ta tuhaf gelmedi. ben 2 kez denedim. birincide hamile değildim ve gerçekten parmak ucuma birşey dayandı. hamile olduğum ay yaptığımda gerçekten de parmak ucuma birşey gelmedi.
Evet canım adete yakın tarihte yapman gerek bu testi. Çünkü adete yakın adet olacaksan eğer rahim aşağı iniyor.ben bu konuyu geçen adetime bi kaç gün kala görmüştüm o zaman yaptığımda parmağıma bişey değiyodu sonra adet oldum zaten, şimdide yapıyorum aynen dediğin gibi bi boşluk ama henüz adetmin 13. günündeyim daha hamilelik oluşmayacağına göre yumurtlama gününden sonramı aşağı iniyo acaba rahim. boşuna heveslendirmiyim kendimi
Ya canım ben bu tezi biraz çürüttüm galiba ama. Söyle bir durum var doğru olabilir ben yaptıgım ay hamile değildim ama boşluk vardı belkide anlamadım bilemiyorum eskiden gebeler boyle anlarmış ama onlar o kadar profısyeneller ki normal dünün gebeleri bu gün doktorları işte öyle düşün birde bak sakın kimse denemesin çok tehlikeli ben gecen gün test yaptım cok şaşırdım sonra düşündüm ya hiçççç belirti yok. Hamileyim ama. Diye diğer hamile arkadaslar sordum bendede yok belirti ama kac haftalık hamileyim yani belirti olmadıgı için hamilelik esnasında o parmak kontrolü bebeği düşürüyorAllah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Yani o parmakla bakmak falan yalan, dimi?
Hiç belirti olmuyor ilk dokuz hafta o yüzden hamilelikte anlamazsınız ve parmakla kontrol edip bebegınızi düşürürsünüz Allah korusun ben dün yapcaktım parmak kontrolunu sonra dedim ki hiç miğdemiAllah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Yani o parmakla bakmak falan yalan, dimi?
Kaldırmıym ben test yapıym dedim yaptım hamileym iyiki yapmamışım yoksa... Allah korusun s Akın denemeyin kafanızdan atın bu durumu ve Allah'a sığının o istemediği zamn. Hiç bir güç sizi hamile bırakamaz o verir sadece oturup yalvarın ağlayın Rabb'iniz le dertleşin en iyi o bilir. Birde nice peygamber ler mevkii lerine istinaden yalvarmışlar Allah'a. Dönüp yalvarınAllah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Yani o parmakla bakmak falan yalan, dimi?
parmak kontrolunun bebegi dusurmesi imkansiz. boyle birsey olsa cinsel iliskiye giren her hamile bebegini dusururdu.Ya canım ben bu tezi biraz çürüttüm galiba ama. Söyle bir durum var doğru olabilir ben yaptıgım ay hamile değildim ama boşluk vardı belkide anlamadım bilemiyorum eskiden gebeler boyle anlarmış ama onlar o kadar profısyeneller ki normal dünün gebeleri bu gün doktorları işte öyle düşün birde bak sakın kimse denemesin çok tehlikeli ben gecen gün test yaptım cok şaşırdım sonra düşündüm ya hiçççç belirti yok. Hamileyim ama. Diye diğer hamile arkadaslar sordum bendede yok belirti ama kac haftalık hamileyim yani belirti olmadıgı için hamilelik esnasında o parmak kontrolü bebeği düşürüyor
Haklısın ama ilişki esnasında dümdüz bir cisim sağa sola kaymadan düz bir sekilde girip çıkar ama parmak ince ve kişi saga sola oynattıgı için bebeğin oluşturmaya çalıştığı keseyi zedeleyip yırtabilir erkek penisi bir et parçası ama parmak ucunda tırnak var ve eklem. De var yani içerde yumurtalık yollarına erişebilir bu yüzden tehlikeli ayrıca ben sadece fikir verdim uyup uymamak kişinin kendi kararı denememeni tavsiye ediyorum arkadasım doktorlar bile Allttan küçücük aleti sokmuyorparmak kontrolunun bebegi dusurmesi imkansiz. boyle birsey olsa cinsel iliskiye giren her hamile bebegini dusururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?