El ile gebeliği insanlar nasıl anlıyor

aaaaa dur kız senin adetin geçmiş yaa? hemen bir gebelik testi alıp sabah idrarıyla yap bence.

hamile gibi görünüyor ama umutlandırmak istemem seni. adetine kaç gün var bir gebelik testi alsan eczaneden.erken gebelik testi?
Ya ben her ay ıkı gun gerı atark Reglı oluyordum yanı. Gecen ay onuy sa bu ay sekızı oluyordu hesapladım bu ay dördünde kesen olmam gerekırken dört gun gectı ama acaba duzensızmı gıttı dıyorum bırde kac gündür adet olacakmışım gıbı ağrım var ama adet yok

ayyyyy çok heyecanlı sonucu bildir nolur merak ederim :)
Kız haber vermezmıyım haberlere bile çıkarım ben bu heyecanla kocam devrıye atarken test alır o bana bu gece yarında hemn yapacagım :)))

Haydi hayırlısı canım. Umarım hamilesindir de bebişleri beraber bekleriz :)

ben bu konuyu geçen adetime bi kaç gün kala görmüştüm o zaman yaptığımda parmağıma bişey değiyodu sonra adet oldum zaten, şimdide yapıyorum aynen dediğin gibi bi boşluk ama henüz adetmin 13. günündeyim daha hamilelik oluşmayacağına göre yumurtlama gününden sonramı aşağı iniyo acaba rahim. boşuna heveslendirmiyim kendimi

Evet canım adete yakın tarihte yapman gerek bu testi. Çünkü adete yakın adet olacaksan eğer rahim aşağı iniyor.

Biraz geç oldu o ay hamile değildim ama bu sabah öyle düşündüm ki yeter dedim artık yoksa tmm deyip gecicem evde test vardı gece dörtte yaptım ve ıkı çizgi resmen çıldırdım herkeZi ayağa kaldırdım harıka nir duygu Allah herkeze isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl kaldın diye sorarsanız bu bir mucize her ay istiyordum ama yapamıyordum

Bu ay namaza başladım Allah'ın izniyle ve Meryem süresini actım okudun ıkı gun önce okudum bugün hamile kaldım Allah elini açanı boş cevirmiyor şükürler olsun hamile kalmk isteyen bütün Müslüman kardeşlerime tavsiyemdir açın Meryem süresini okuyun Türkçe'de olsa okuyun bn öyle hamile kaldım şükür rabbime

Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Yani o parmakla bakmak falan yalan, dimi?

Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin. Yani o parmakla bakmak falan yalan, dimi?
Ya canım ben bu tezi biraz çürüttüm galiba ama. Söyle bir durum var doğru olabilir ben yaptıgım ay hamile değildim ama boşluk vardı belkide anlamadım bilemiyorum eskiden gebeler boyle anlarmış ama onlar o kadar profısyeneller ki normal dünün gebeleri bu gün doktorları işte öyle düşün birde bak sakın kimse denemesin çok tehlikeli ben gecen gün test yaptım cok şaşırdım sonra düşündüm ya hiçççç belirti yok. Hamileyim ama. Diye diğer hamile arkadaslar sordum bendede yok belirti ama kac haftalık hamileyim yani belirti olmadıgı için hamilelik esnasında o parmak kontrolü bebeği düşürüyor

Hiç belirti olmuyor ilk dokuz hafta o yüzden hamilelikte anlamazsınız ve parmakla kontrol edip bebegınızi düşürürsünüz Allah korusun ben dün yapcaktım parmak kontrolunu sonra dedim ki hiç miğdemi

Kaldırmıym ben test yapıym dedim yaptım hamileym iyiki yapmamışım yoksa... Allah korusun s Akın denemeyin kafanızdan atın bu durumu ve Allah'a sığının o istemediği zamn. Hiç bir güç sizi hamile bırakamaz o verir sadece oturup yalvarın ağlayın Rabb'iniz le dertleşin en iyi o bilir. Birde nice peygamber ler mevkii lerine istinaden yalvarmışlar Allah'a. Dönüp yalvarın

parmak kontrolunun bebegi dusurmesi imkansiz. boyle birsey olsa cinsel iliskiye giren her hamile bebegini dusururdu.

vajinadan değil göbekten bakarak biliyor ebeler lütfen yanlış yönlendirmeyin

Böyle şeylerle kafa yormaya gerek yok. Adet geciktimi test yaparız olur biter

parmak kontrolunun bebegi dusurmesi imkansiz. boyle birsey olsa cinsel iliskiye giren her hamile bebegini dusururdu.
Haklısın ama ilişki esnasında dümdüz bir cisim sağa sola kaymadan düz bir sekilde girip çıkar ama parmak ince ve kişi saga sola oynattıgı için bebeğin oluşturmaya çalıştığı keseyi zedeleyip yırtabilir erkek penisi bir et parçası ama parmak ucunda tırnak var ve eklem. De var yani içerde yumurtalık yollarına erişebilir bu yüzden tehlikeli ayrıca ben sadece fikir verdim uyup uymamak kişinin kendi kararı denememeni tavsiye ediyorum arkadasım doktorlar bile Allttan küçücük aleti sokmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…