kü büyük bir sorumluluk bu yaşanmış şeyler. Bunlar siz ona göre hareket etmelisiniz bence ayrıca ilk haftalar hatta ilk ay ilişki tehlikeli bile olabilir
Haklısın ama ilişki esnasında dümdüz bir cisim sağa sola kaymadan düz bir sekilde girip çıkar ama parmak ince ve kişi saga sola oynattıgı için bebeğin oluşturmaya çalıştığı keseyi zedeleyip yırtabilir erkek penisi bir et parçası ama parmak ucunda tırnak var ve eklem. De var yani içerde yumurtalık yollarına erişebilir bu yüzden tehlikeli ayrıca ben sadece fikir verdim uyup uymamak kişinin kendi kararı denememeni tavsiye ediyorum arkadasım doktorlar bile Allttan küçücük aleti sokmuyor
ben sadece bos yere korkmamaniz icin yazdim.
zaten boyle seyler denemeye gerek gormem, test yapip emin olmak varken.
lakin, alttan ultrason cihazi da sokuyorlar hatta hamileyken smear testi de yapiyorlar. inanin parmaginizla kese yirtmaniz mumkun degil, kese zaten rahimin icinde. parmaginizin rahimin icine kadar girebilmesi icin rahminizin sarkik olmasi gerekir.
vajinadan değil göbekten bakarak biliyor ebeler lütfen yanlış yönlendirmeyin canım bende. Zaten şu an bir yönlendirmenin önüne geçmeyin çalışıyorum ayrıca alttan baktıklarını ebe olan Halam dan biliyorum lütfen yazının tamamını okumadan ön yargılı cevap vermeyin
kü büyük bir sorumluluk bu yaşanmış şeyler. Bunlar siz ona göre hareket etmelisiniz bence ayrıca ilk haftalar hatta ilk ay ilişki tehlikeli bile olabilir
benim annem ebe ben de oradan biliyorum vajinal muayneyle değil göbekten rahime bastırarak biliyorlar yada vajinaya sadece bakarak değişikliğe uğradığı için diğer şekilde yapan varsa en azından kişi kendi yapmamalı sakıncalı olabilir
ben sadece bos yere korkmamaniz icin yazdim.
zaten boyle seyler denemeye gerek gormem, test yapip emin olmak varken.
lakin, alttan ultrason cihazi da sokuyorlar hatta hamileyken smear testi de yapiyorlar. inanin parmaginizla kese yirtmaniz mumkun degil, kese zaten rahimin icinde. parmaginizin rahimin icine kadar girebilmesi icin rahminizin sarkik olmasi gerekir.
Anlıyorum bildiğim kadarını aktarıyorum canım ben. Hamilelik öncesi öyle çok girip çare aradım ki bu sitede. Her yolu denemeye acıktım ve şuan hamilelik olduğu için birşeyleri iyi anladım tehlikeli tehlıkesiz herseye dikkat etmek lazım bu yüzden küçük bir uyarı bu Allah isteyen herkeze nasip etsin
Evt canım bende bunu anlattım yazımda eski ebeler den bahsediyorum ben canım evt su an o sekilde anlaşılıyor ama eskiden bunu yapanlarda var araştır o zamn hak vericeksin bende bu elle bakmanın ne kadar tehlıkelı olduğunu anlatmaya çalışıyorum
ya hanımlar şimdiki çağda yapmayın böyle şeyler..eskiden ultrason yokmuş..test yokmuş..ama şimdi çok ucuza gebelik testleri var ..bırakın parmağınız elinizde kalsın..
ayyy meslektaşız ne güzel... belki de hamilesindir canım. ben de emin olamamıştım acaba gerçekten elime birşey gelmedi mi diye ama sonra başka testler de yaptım. koca karı testleri. sırf eğlence olsun diye. çamaşırsuyu ve karbonat testi. onlarda da pozitif olduğunu görünce başladım adete 6 gün kala idrar testi yapmaya ve test adete 4 gün kala pozitifleşti. istersen bak hamilelik belirtileri başlığı altında adete 6 gün kaladan beri yaptığım testler diye bir topik var o benim topiğim. oraya çamaşır suyuyla ve karbonatla yaptığım gebelik testinin videosunu koydum. incele istersen canım. hayırlısı olsun senin için :)
Bu ay namaza başladım Allah'ın izniyle ve Meryem süresini actım okudun ıkı gun önce okudum bugün hamile kaldım Allah elini açanı boş cevirmiyor şükürler olsun hamile kalmk isteyen bütün Müslüman kardeşlerime tavsiyemdir açın Meryem süresini okuyun Türkçe'de olsa okuyun bn öyle hamile kaldım şükür rabbime