El ile gebeliği insanlar nasıl anlıyor

Çün
parmak kontrolunun bebegi dusurmesi imkansiz. boyle birsey olsa cinsel iliskiye giren her hamile bebegini dusururdu.
kü büyük bir sorumluluk bu yaşanmış şeyler. Bunlar siz ona göre hareket etmelisiniz bence ayrıca ilk haftalar hatta ilk ay ilişki tehlikeli bile olabilir

ben sadece bos yere korkmamaniz icin yazdim.
zaten boyle seyler denemeye gerek gormem, test yapip emin olmak varken.
lakin, alttan ultrason cihazi da sokuyorlar hatta hamileyken smear testi de yapiyorlar. inanin parmaginizla kese yirtmaniz mumkun degil, kese zaten rahimin icinde. parmaginizin rahimin icine kadar girebilmesi icin rahminizin sarkik olmasi gerekir.

Ben

Çün

kü büyük bir sorumluluk bu yaşanmış şeyler. Bunlar siz ona göre hareket etmelisiniz bence ayrıca ilk haftalar hatta ilk ay ilişki tehlikeli bile olabilir
ben ilk aydan son aya kadar normal cinsel iliskiye devam ediyorum. dusuk riski olmadigi surece bir zarari olmaz.

benim annem ebe ben de oradan biliyorum vajinal muayneyle değil
göbekten rahime bastırarak biliyorlar
yada vajinaya sadece bakarak değişikliğe uğradığı için
diğer şekilde yapan varsa en azından kişi kendi yapmamalı
sakıncalı olabilir

Anlıyp
Anlıyorum bildiğim kadarını aktarıyorum canım ben. Hamilelik öncesi öyle çok girip çare aradım ki bu sitede. Her yolu denemeye acıktım ve şuan hamilelik olduğu için birşeyleri iyi anladım tehlikeli tehlıkesiz herseye dikkat etmek lazım bu yüzden küçük bir uyarı bu Allah isteyen herkeze nasip etsin

Evt canım bende bunu anlattım yazımda eski ebeler den bahsediyorum ben canım evt su an o sekilde anlaşılıyor ama eskiden bunu yapanlarda var araştır o zamn hak vericeksin bende bu elle bakmanın ne kadar tehlıkelı olduğunu anlatmaya çalışıyorum

ya hanımlar şimdiki çağda yapmayın böyle şeyler..eskiden ultrason yokmuş..test yokmuş..ama şimdi çok ucuza gebelik testleri var ..bırakın parmağınız elinizde kalsın..

Nasıl yaptınız banada söylermiisniz

Canım o parmak gebelik testi nasıl lütfen banada söylermiisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…