- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Memnun oldum cnm :)Benimde 24 yaş adanada oturuyorum 8 aylık evliyim
parmağını girdirince canım 2-3 cm ilerde sertlik yoksa hala ümitvar olabiliriz ama:) :) :) çok akıntım var anlamadim 4 gün geciktim ikinci gün test yaptım negatif pazartesi doktora gidecem bakalım o ne diyecek
Bende :)Memnun oldum cnm :)
ee sende kendini tanıtsaydında bizde memnun olsaydık :)Memnun oldum cnm :)
ayyyy memleketimm ya 3 haftadır niyetleniyoz haftasonu hep yağmurluu secimden sonraki hafta allahın izniyle gelicemmmmBenimde 24 yaş adanada oturuyorum 8 aylık evliyim
Hiçbir sertlik yoktuparmağını girdirince canım 2-3 cm ilerde sertlik yoksa hala ümitvar olabiliriz ama
Bugünde çok yağmur yağdıayyyy memleketimm ya 3 haftadır niyetleniyoz haftasonu hep yağmurluu secimden sonraki hafta allahın izniyle gelicemmmm
ay inş canım benim ya senin bata ne kadar var tahminen ? bide hsg cekildin mi canımBende 22 yasındayım 2 senelik evliyim istanbulda yasıyorum 1 sene önce dış gebelik gecirdim rabbim nasip ederse 2. ye ugrasıyoruz hayırlısıyla
Daha cok var cnm yumurtlama günlerim değerlemdirmeye calışıyorum:)ay inş canım benim ya senin bata ne kadar var tahminen ? bide hsg cekildin mi canım
antebe de yağdı valla bu ara hep böyleBugünde çok yağmur yağdı
Hsg rahim filmi değil mi cnm cektirmedim aslında gerekiyor ama bilgim yoktu burda okudum öyle öğrendim doktorum rahim filmi demedi simir testi verdim onun sonucunu alıcamay inş canım benim ya senin bata ne kadar var tahminen ? bide hsg cekildin mi canım
sıkı çalış tamam mı fire verme tam zamanlı çalış 2 hafta hergün ilişki yaşayıp son hafta çalışamadıgına üzülen gördüm ben bu forum daKızkar nisan yagmuru
Daha cok var cnm yumurtlama günlerim değerlemdirmeye calışıyorum:)
canım dış gebelikte şart diye biliyorum aslında bilgi verseydi keşke kaç haftalıktı canımHsg rahim filmi değil mi cnm cektirmedim aslında gerekiyor ama bilgim yoktu burda okudum öyle öğrendim doktorum rahim filmi demedi simir testi verdim onun sonucunu alıcam
Ben bu sefer pişmanlık yasamamak için iyi calışcam cnm ara vermek yok tam gaz devamsıkı çalış tamam mı fire verme tam zamanlı çalış 2 hafta hergün ilişki yaşayıp son hafta çalışamadıgına üzülen gördüm ben bu forum da
Daha cok yeniydi 4 haftalıktıcanım dış gebelikte şart diye biliyorum aslında bilgi verseydi keşke kaç haftalıktı canım
kendi mi düştü canım o kadaar erken nasıl anladı ki doktor dış gebelik oldugunu 5 haftadan önce bilinmiyo kiDaha cok yeniydi 4 haftalıktı
Degerim yüsekti kese görünmedi cnm hastaneye yatırdılar 15 gün sonunda düştü ignelerlekendi mi düştü canım o kadaar erken nasıl anladı ki doktor dış gebelik oldugunu 5 haftadan önce bilinmiyo ki
Ben bu sefer pişmanlık yasamamak için iyi calışcam cnm ara vermek yok tam gaz devam
Alemsin cnm ya koptum:)))))))yok hergün değil. 2 günde bir. bir gün seviş bir gün savaş bir gün seviş bir gün savaş şekilde gitmen lazım. daha iyi oluyormuş benim doktor öyle dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?