- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
:)Kizlar bu forumda o kadar cok sey ogrendim ki...
Alemsiniz gercekten
Selam canım valla bugün o kadar işim var ki elim değmedi diyimgünaydın kızlar. varmı parmak olayında yeni gelişmeler
Ben yaptım :) ama birsey anlayamadımYok daha yapmadim birsey :)
Bende de aynı sonuç ama adete daha cook var ya 7 si olcam...sonuna kadar ittirdim dudak gibi bişey geldi benimde beyaz akintim var...sabretmekte zor mecbur bekleyeceğizKızlar selam, ben sizi gizli gizli takip ediyorum :) çok eğlencelisiniz. Bizde bir süredir bebek istiyoruz. Bu ay klomen tedavisi yaptık. Adetime 6 gün var. Ben bugün bir deme yaptım. Af edersiniz orta parmağımı sonuna kadar ittirdim. Parmağıma dudak gibi birşey geldi. Süt beyaz akıntım da var. Hamile olabilir miyim acaba ?!? O dudak gibi şeyin parmağa hiç değmemesi mi gerekiyordu ?!?
Denedim sertlik vardeneyen bulsam 3-5 tane
İlk girişte sert olan şey kemik gibi o rahim değildir demi aklım karıştı çatı kemiği bence :) elim girdikçe ilerde baloncuk yumuşak şeylere değiyor ne anlama geliyor bilmiyorumElle hamilelik testi veya parmakla gebelik testi eski bir hamilelik testi yöntemidir. yüzde yüz kesin sonuç vermez. parmakla hamilelik testi yapılışı rahminize dokunun sertlik varsa hamile değilsiniz.
Demi ilk çatı kemiği sonra baya gidiyor balon gibi yumuşak bişi var bndede bugün adet olmam lazımdı sabah test yaptım negatif di ama sizin dediğiniz gibi siz o olaydan sonra mı anladınuzİlk girişte sert olan şey kemik gibi o rahim değildir demi aklım karıştı çatı kemiği bence :) elim girdikçe ilerde baloncuk yumuşak şeylere değiyor ne anlama geliyor bilmiyorum
Canım ben tedavi oldum tüp bebek o testi yaptım girişte kemik gibi bir şeye değiyor ilerde balon balon yumuşak şeyler vardı şükür hamileyimDemi ilk çatı kemiği sonra baya gidiyor balon gibi yumuşak bişi var bndede bugün adet olmam lazımdı sabah test yaptım negatif di ama sizin dediğiniz gibi siz o olaydan sonra mı anladınuz
Hamdolsun çok sevindim . peki sonrasında da ilk kabaca o çatı kemiği de değiyo demi muaye ettiniz hiç . banada dua edinCanım ben tedavi oldum tüp bebek o testi yaptım girişte kemik gibi bir şeye değiyor ilerde balon balon yumuşak şeyler vardı şükür hamileyim
Rabbim hçnlrnşe göre versin canım şuan değmiyor canım vajinal progestan kullanıyorum değmiyorHamdolsun çok sevindim . peki sonrasında da ilk kabaca o çatı kemiği de değiyo demi muaye ettiniz hiç . banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?