el ile gebelik testi sonuc alanlar

Kızlar selam, ben sizi gizli gizli takip ediyorum :) çok eğlencelisiniz. Bizde bir süredir bebek istiyoruz. Bu ay klomen tedavisi yaptık. Adetime 6 gün var. Ben bugün bir deme yaptım. Af edersiniz orta parmağımı sonuna kadar ittirdim. Parmağıma dudak gibi birşey geldi. Süt beyaz akıntım da var. Hamile olabilir miyim acaba ?!? O dudak gibi şeyin parmağa hiç değmemesi mi gerekiyordu ?!?

Bende de aynı sonuç ama adete daha cook var ya 7 si olcam...sonuna kadar ittirdim dudak gibi bişey geldi benimde beyaz akintim var...sabretmekte zor mecbur bekleyeceğiz

Ben bu teknigi akinti kontrolu icin uzun zaamandir sik sik yaparim. Vajinam elime bazen gelir bazen gelmez. Buna o anki durus pozisyonum bile etki ediyor. Acikcasi ben ekstra birsey fark etmedim bu kontrollerde:) ama bi deneyin bakalim

ya bende şimdi o testi yapımda boşluk var ust kısımda olabilir mi acaba benim benim 2 kere düşük oldu ama ümidim yok

bide benim göbeğine soltarafima katmıştı rahimda ayağa inmişti boya ne eve yaptı düzeyli eğer dedi böyle olsaydı ne hamile kalirsin kalan bile düşük yaparsın demişti benim rahiminn içinde balon gibi bişey vardı rahimimi çekti o balonun kayboldu şimdi biraz daha oyun çok şükür böyle yaşayanlar varmi

Elle hamilelik testi veya parmakla gebelik testi eski bir hamilelik testi yöntemidir. yüzde yüz kesin sonuç vermez. parmakla hamilelik testi yapılışı rahminize dokunun sertlik varsa hamile değilsiniz.

Elle hamilelik testi veya parmakla gebelik testi eski bir hamilelik testi yöntemidir. yüzde yüz kesin sonuç vermez. parmakla hamilelik testi yapılışı rahminize dokunun sertlik varsa hamile değilsiniz.
İlk girişte sert olan şey kemik gibi o rahim değildir demi aklım karıştı çatı kemiği bence :) elim girdikçe ilerde baloncuk yumuşak şeylere değiyor ne anlama geliyor bilmiyorum

İlk girişte sert olan şey kemik gibi o rahim değildir demi aklım karıştı çatı kemiği bence :) elim girdikçe ilerde baloncuk yumuşak şeylere değiyor ne anlama geliyor bilmiyorum
Demi ilk çatı kemiği sonra baya gidiyor balon gibi yumuşak bişi var bndede bugün adet olmam lazımdı sabah test yaptım negatif di ama sizin dediğiniz gibi siz o olaydan sonra mı anladınuz

Demi ilk çatı kemiği sonra baya gidiyor balon gibi yumuşak bişi var bndede bugün adet olmam lazımdı sabah test yaptım negatif di ama sizin dediğiniz gibi siz o olaydan sonra mı anladınuz
Canım ben tedavi oldum tüp bebek o testi yaptım girişte kemik gibi bir şeye değiyor ilerde balon balon yumuşak şeyler vardı şükür hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…