- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
Tamam hayatım, biraz beklersin değil mi? Önce benim PC'ye kaydedip düzenlemem lazım fotoğrafları
hic sorun degil abla.kusura bakma sana da zahmet veriyorumTamam hayatım, biraz beklersin değil mi? Önce benim PC'ye kaydedip düzenlemem lazım fotoğrafları
Rica ederim ablacım sorun değil, bol kazançların olsun inşallahhic sorun degil abla.kusura bakma sana da zahmet veriyorum
sağol abla umarim olur.aslindaRica ederim ablacım sorun değil, bol kazançların olsun inşallah
Ellerine,emeğine sağlık canım hepsi çok güzel olmuşNevreste m gelmis hos gelmis sefa gelmis.ne mutlu etmis beni begenileriyle
sagolasin canim.kimse bakmiyor bile diyordum kendi kendime.Ama senin begenileri gorunce cok mutlu oldum gercekten.Ellerine,emeğine sağlık canım hepsi çok güzel olmuşHayırlı bol kazançlar
İnşaallah ilgilenen olur canımsagolasin canim.kimse bakmiyor bile diyordum kendi kendime.Ama senin begenileri gorunce cok mutlu oldum gercekten.bu moddayim.
cok eski degil zaten ilk yaptiklarim ilk msjda ordukce ekliyorum hatta.kizzz iyi ki geldin.boyle hani kucuk yerlerde kucuk dukkanlar vardi.canlari sikilir adamlarin yanlarina arada es dost ugrar oyle hissettim.İnşaallah ilgilenen olur canımBilsem daha önce gelirdim konuyu yeni gördüm
Tamam ara ara eklediklerine bakarımcok eski degil zaten ilk yaptiklarim ilk msjda ordukce ekliyorum hatta.kizzz iyi ki geldin.boyle hani kucuk yerlerde kucuk dukkanlar vardi.canlari sikilir adamlarin yanlarina arada es dost ugrar oyle hissettim.cay kahve ne yapayim canim.yemek soyleyim mi(gecen alisverise gittigim bi yerde duydum bu yemek soyleme isini cok havali gelmisti )
yedil cayim var avakado yapragiyla demleyim mi sana yada papatya demliyim misil misil uyursun.Tamam ara ara eklediklerine bakarım
Bu saatte yemek kalsın bitki çayı alayım
Tamam olur teşekkür ederimyedil cayim var avakado yapragiyla demleyim mi sana yada papatya demliyim misil misil uyursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?