El terleme ameliyatı

lokipop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-8
Puanlar
1
bundan 5,6 yıl önce el terleme ameliyatı oldum ve öncesinde hep araştırıyordum olan insanlar var mı diye belki benim gibi araştıranlar olursa diye ve ğstünde uzun zaman geçtiği için deneyimlerimi yazmak istedim . Olduğum için çok memnunum öncelikle verdiğim en iyi kararlardan biri ben cerrahpaşa da oldum bir gin yatışım oldu sonra zamanla iyileşiypr ağrılarımız geçiyor ve en güzel elleriniz hiç terlemiyor yan etkisi ayağım ve belim terlediğinde çok terliyor çünkü artık terler ordan cıkıyor ama beni rahatsız etmiyor razıyım yani sorularınızı alabilirim

Geçmiş olsun öncelikle. Benim de ellerim ve ayaklarım çok terliyor. Koltuk altı da öyle. Çok fazla terliyor parmak aralarımdan akıyor ve günlük hayatımı da etkiliyor bu durum. Sürekli el yıkamak zorunda kalıyorum. Ameliyat hakkında bilgi verir misiniz detaylandırabilir misiniz? Bana doktor genetik olabileceğini ve ilerleyen yaşlarda geçme ihtimali olduğunu söylemişti. 30lu yaşlarıma gelmeme rağmen azalma bile olmadı.

Ameliyatın adı ets diye geçiyor araştırma yapabilirsiniz koltukaltından girip böbrek üstü bezlere klips takarak terlemeyi engelliyor göğüs cerrahisi poliklinikliğine randevu alarak ameliyatı olmak istediğinizi söyleyebilirsiniz

Teşekkür ederim

`