El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım ?

Turuncuyaprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
214
420
33
28
Kızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım :KK42:

Kızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım :KK42:
Yoo kendinizi el üstünde tutmanız lazım.
Başkasından beklemeyince tutuluyorsunuz zaten.

Valla kuzum o zaman da 3 gün ağlayacaklar ancak. Sonra gelsin ikinci hatun ve o hatunun sürdüğü saltanat.. kimde gördüysem ikinci eşler sultanlar gibi yaşıyor olan ilk eşe oluyor çektiği eziyetler yanına kar kalıyor. Ben bencil olmaya başladım.. mesela baktım hiçbir şeye müdahele edemiyorum herkes kendi istediği hayatı yaşıyor ve benimde onlara uyum sağlamam isteniyor. Eşimin izin vermemesine rağmen spor salonuna yazıldım ve yemekten sonra gidiyorum. Çok iyi olacak, kimse vermezse ben kendime kıymet veririm :)

El üstünde tutulmak için kendi cenazemi bekleyeceksem öleyim bari.

Ben şahsen önce kendimi sevmeye çalışıyorum. Sonra da çevremdekilere sayısız tehdit yoluyla, geçirilen onca sinir patlaması vasıtasıyla, sürekli afra tafra yaparak, hile ve cebren ile beni el üstünde tutmaları gerektiğini öğretiyorum. Fakat ben ruhen sağlıklı biri değilim. Çevremi de manyak ettim. Ama değdi :KK53:

Valla kuzum o zaman da 3 gün ağlayacaklar ancak. Sonra gelsin ikinci hatun ve o hatunun sürdüğü saltanat.. kimde gördüysem ikinci eşler sultanlar gibi yaşıyor olan ilk eşe oluyor çektiği eziyetler yanına kar kalıyor. Ben bencil olmaya başladım.. mesela baktım hiçbir şeye müdahele edemiyorum herkes kendi istediği hayatı yaşıyor ve benimde onlara uyum sağlamam isteniyor. Eşimin izin vermemesine rağmen spor salonuna yazıldım ve yemekten sonra gidiyorum. Çok iyi olacak, kimse vermezse ben kendime kıymet veririm :)

Çok haklısın 40 ı çıkan evleniyor. Ilk esin kıyamadığı paraya da eşyalara da öyle bir kıyıyor ki. Saltanat sürüyor gercekten uzin vermedigi bir seyi yapsam evde dünyanın en büyük suçunu işlemişim gibi bir tepku alırım. Açıkçası biraz korkuyorum genelde sözünden hiç çıkmam. Bazenleri yaptığımın farkına varmadan onu kızdırırım. Onda da canıma okur :KK42:

El üstünde tutulmak için kendi cenazemi bekleyeceksem öleyim bari.

Ben şahsen önce kendimi sevmeye çalışıyorum. Sonra da çevremdekilere sayısız tehdit yoluyla, geçirilen onca sinir patlaması vasıtasıyla, sürekli afra tafra yaparak, hile ve cebren ile beni el üstünde tutmaları gerektiğini öğretiyorum. Fakat ben ruhen sağlıklı biri değilim. Çevremi de manyak ettim. Ama değdi :KK53:

Hahahah :KK70::KK70: iyiymiş. Öyle bir yeteneğim olsa eminim yapardım ama sanıyorum ki böyle bir baskınlık çabasına girsem isleri iyice berbat ederim. Ama seni tebrik ediyorum helal olsun :KK39:

Hahahah :KK70::KK70: iyiymiş. Öyle bir yeteneğim olsa eminim yapardım ama sanıyorum ki böyle bir baskınlık çabasına girsem isleri iyice berbat ederim. Ama seni tebrik ediyorum helal olsun :KK39:
Zaten işin püf noktası her şeyi eline yüzüne bulaştırmakta. O vakit insanlara bi haller oluyor. Acıyorlar mı ne :D Meczup bu diyorlar veya.. İşte o zaman biraz el üstünde tutuluyorsun hahahah ya da ben öyle sanıyorum :)))

Yazdıklarımın kişisel gelişime hiçbir katkısı yoktur. Tamamen deli saçması. Gerçek yaşamda denemeyin ;)

Hiç böyle düşünmemiştim. Peki kendimi el üstünde nasıl tutarım.
Kimseye zarar vermeden , kendi istediğin şeyleri yaparak. Kendini sev, ben güzelim, akıllıyım, becerikliyim, hatır kıymet bilirim, beni sevmeyenin yolu açıktır tarzı mesajlara önce kendini inandır. Sonra subliminal mesajları ardı ardına çak :D Sen inandığın için karşıdakinin de inanması çok kolay oluyor. 2+2 nin sonucu kadar net yani.
Ha karşıdaki seviyorsa çok güzel uyum sağlıyor ve inanıyor, sevmiyorsa zaten cehenneme kadar gidebilir.
Destan yazarım bu konuda, bana değer vermeyen insan gerçekten hayatımda etkisiz eleman oluyor. Etkili olduğunu göstermek için de çaba harcamak zorunda.net.

uzin vermedigi bir seyi yapsam evde dünyanın en büyük suçunu işlemişim gibi bir tepku alırım. Açıkçası biraz korkuyorum genelde sözünden hiç çıkmam. Bazenleri yaptığımın farkına varmadan onu kızdırırım. Onda da canıma okur :KK42:
Eşinizden değil de onu kaybetmekten korkmalıydınız. Siz önce kendinizi sevin, kendinize değer verin. Var mı ikinci bir hayat şansınız? Bakın bir aynaya. Sizi sizden daha mutlu edebilecek hiçbir şey yok onu unutmayın. Siz kendinizi sevip ne kadar değerli olduğunuzu kanul edince gerisi gelecektir.

Eşinizden değil de onu kaybetmekten korkmalıydınız. Siz önce kendinizi sevin, kendinize değer verin. Var mı ikinci bir hayat şansınız? Bakın bir aynaya. Sizi sizden daha mutlu edebilecek hiçbir şey yok onu unutmayın. Siz kendinizi sevip ne kadar değerli olduğunuzu kanul edince gerisi gelecektir.

Kızmasından korkuyorum kabul ama kaybetmekten de korkuyorum. Mesela gitme dediği yere gitsem direk boşanma konularına girer. Sen eşine itaat etmiyorsun ben senin istemediğin hic bir şeyi yapmıyorum ben sozumu dinlemeyen biriyle yapamam vs vs. Evet kendi sözümden çıkmıyor ama insanız kendi isteklerim de oluyor yani. Bunaldım işte zaten uzakta çalışıyor. Ben öğrenciyim hala.

Kimseye zarar vermeden , kendi istediğin şeyleri yaparak. Kendini sev, ben güzelim, akıllıyım, becerikliyim, hatır kıymet bilirim, beni sevmeyenin yolu açıktır tarzı mesajlara önce kendini inandır. Sonra subliminal mesajları ardı ardına çak :KK70: Sen inandığın için karşıdakinin de inanması çok kolay oluyor. 2+2 nin sonucu kadar net yani.
Ha karşıdaki seviyorsa çok güzel uyum sağlıyor ve inanıyor, sevmiyorsa zaten cehenneme kadar gidebilir.
Destan yazarım bu konuda, bana değer vermeyen insan gerçekten hayatımda etkisiz eleman oluyor. Etkili olduğunu göstermek için de çaba harcamak zorunda.net.

Teşekkür ederim :KK200:

Kızmasından korkuyorum kabul ama kaybetmekten de korkuyorum. Mesela gitme dediği yere gitsem direk boşanma konularına girer. Sen eşine itaat etmiyorsun ben senin istemediğin hic bir şeyi yapmıyorum ben sozumu dinlemeyen biriyle yapamam vs vs. Evet kendi sözümden çıkmıyor ama insanız kendi isteklerim de oluyor yani. Bunaldım işte zaten uzakta çalışıyor. Ben öğrenciyim hala.
Malesef sorunlarda burda başlıyor. Herkesin hayatı farklıdır kabul ama ben itaat sözünü evliliğe yakıştıramıyorum. Karşılıklı fikir alışverisi, birlikte kararlar almak emin olun daha sağlıklı oluyor. Tabii ki istekleriniz olacak ve zamanla değişiklikler gösterecek ama bunu ortada itaat gibi bir durum varken anlatmak o kadar zor ki. Ikiniz de ayrı bireyler olduğunuzu hatırlamanız gerek.

Kendinize ne kadar değer verirseniz o kadar saygı görürsünüz. Başkasından beklemekle saygı olmaz. Kendiniz prensiplerinizle, duruşunuzla kendinize olan saygınızı belli edeceksiniz ki insanlar da size ona göre davransınlar.

Malesef sorunlarda burda başlıyor. Herkesin hayatı farklıdır kabul ama ben itaat sözünü evliliğe yakıştıramıyorum. Karşılıklı fikir alışverisi, birlikte kararlar almak emin olun daha sağlıklı oluyor. Tabii ki istekleriniz olacak ve zamanla değişiklikler gösterecek ama bunu ortada itaat gibi bir durum varken anlatmak o kadar zor ki. Ikiniz de ayrı bireyler olduğunuzu hatırlamanız gerek.

Ben mesela çok kıskanç biriyim konuşmasını istemediğim kişiler oluyor ve gerçekten iletişimini kesiyor. Itaat konusu o yuzden benim icin cok sorun degil. Benim kızdığım şey böyle benim sözümden çıkmayarak deger gösterdiğini sanıyor. Ya bir cicek al. Bir yere gezmeye götür. Otur benimle sohbet et. Varsa yoksa bilgisayar oyunu. Bu açlık oyunları gibi bi oyun var takmış kafayı gunde 6 -7 saat oynuyor. Bu oyunun benden onun gözünde degerli olmasi da canımı yakıyor. Soğuyorum haberi yok.

Bana bulaşmasın kimse,canımı yakmasin.el üstünde tutmalarına da gerek yok.evin içinde eşimin sevgisini bileyim hissedeyim o bana yetiyor.

Her zaman böyle idi ise kafaya takmayın huyu böyledir.bazen sorgulamak,beklenti içinde olmak da insanı mutsuz ediyor.işime gelmeyen şeyleri düşünmüyorum ben.bir yerden bir eksik mutlaka bulunuyor çünkü

Hep böyle. Pek düşünceli bir insan değil. Bir ay dışarı çıkmasam şu kız evde bunaldı bir gezdireyim diye düşünmez. Kendim dışarı çıkmama da huzursuz oluyor. Kapalıyım aslında ama kıskanıyor. Güzel olduğumu düşünmesini seviyorum ama her kıskançlık beni mutlu etmiyor

Back
X