El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım ?

Hep böyle. Pek düşünceli bir insan değil. Bir ay dışarı çıkmasam şu kız evde bunaldı bir gezdireyim diye düşünmez. Kendim dışarı çıkmama da huzursuz oluyor. Kapalıyım aslında ama kıskanıyor. Güzel olduğumu düşünmesini seviyorum ama her kıskançlık beni mutlu etmiyor
Bu durum benim esimde De var.evden hiç çıkmasam adam mutlu olacak:)kendisi işte oluyor genelde.hafta sonu da evde olmak istiyor.konuşa konusa anlamasını sağlamış oldum biraz.yine de kendisi olmadan dışarı çıksam pek rahat vermiyor.alıştım bu huyuna.idare ediyorum o zamanlarda.

Bu durum benim esimde De var.evden hiç çıkmasam adam mutlu olacak:)kendisi işte oluyor genelde.hafta sonu da evde olmak istiyor.konuşa konusa anlamasını sağlamış oldum biraz.yine de kendisi olmadan dışarı çıksam pek rahat vermiyor.alıştım bu huyuna.idare ediyorum o zamanlarda.

Ben de alıştım. Komutla çalıştırcaz yapacak bişey yok. Söylemeden düşünmek özelliği yok malesef benimkinde :KK70::KK70::KK70:

siz de insan evladısınız, eşiniz de öyle. o sizden üstün değil. nedir bu korku?

Üstünlük gibi bir durum değil. Kendisi de benden korkar. Geçen hoşlanmadığım birine dalgınlıkla selam vermis eve gelene kadar düşünmüş simdi napcam ben diye. Eve gelir gelmez özür diledi. Kötü mü bilmiyorum ama birbirimize yanlış yapmaktan cok çekiniyoruz ikimiz de kendimizden cok esimizin istegine uynaya çalışıyoruz. Biraz yorucu bir durum ama bu durumun bağımızı kuvvetlendirdiginu düşünüyorum

Üstünlük gibi bir durum değil. Kendisi de benden korkar. Geçen hoşlanmadığım birine dalgınlıkla selam vermis eve gelene kadar düşünmüş simdi napcam ben diye. Eve gelir gelmez özür diledi. Kötü mü bilmiyorum ama birbirimize yanlış yapmaktan cok çekiniyoruz ikimiz de kendimizden cok esimizin istegine uynaya çalışıyoruz. Biraz yorucu bir durum ama bu durumun bağımızı kuvvetlendirdiginu düşünüyorum

e madem bu kadar iyi aranız sorun ne o zaman?

e madem bu kadar iyi aranız sorun ne o zaman?

Verdiği değeri görememem. Yani kıskanmak da belki bir deger göstergesidir ama ben dışarı çıkmak oturup sohbet etmek istiyorum. bana butun hobilerinden daha fazla deger verdigini ben yanina gelince oyununu kapattığını hafta sonu icin aroadaslariyla degil de benimle plan yaptığını gormek istiyorum.

Verdiği değeri görememem. Yani kıskanmak da belki bir deger göstergesidir ama ben dışarı çıkmak oturup sohbet etmek istiyorum. bana butun hobilerinden daha fazla deger verdigini ben yanina gelince oyununu kapattığını hafta sonu icin aroadaslariyla degil de benimle plan yaptığını gormek istiyorum.

kıskanmak değer göstergesi değildir.

kalanına bişey diyemiycem.

O kadar haklısın ki. Bencil olmazsan ezilen olursun bu devirde
Kimin için kendini paralarsan parala en sonunda ama sen de yapmasaydın diyebilir bu aile de olsa böyle eş de çocuk da
O yüzden kendini ihmal etmemelisin ;)
İyi bir insan olup değerinin de farkında olursan herkes sana öyle davranır

Eşinizin sizi kıskanması değer göstergesi falan değil kendi acizliğidir. Bizim gereksizde de var aynı problem.. problem diyorum çünkü nirvanaya ulaştı kıskançlıkta. Bir de kulp bulmuş kendince müslüman erkek kıskanç olurmuş Allah öyle buyurmuş.. Allahın buyurduğu kıskançlık biçimi başka. Tabi bunu da işlerine geldiği gibi yorumluyor muhteşem müslümanlar...

Kızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım :KK42:
Bi arkadaşın da dediği gibi 3 gün ağlarlar bir daha akıllarana gelmezsin, konu tam olarak nedir

Bi arkadaşın da dediği gibi 3 gün ağlarlar bir daha akıllarana gelmezsin, konu tam olarak nedir
Verdiği değeri görememem. Yani kıskanmak da belki bir deger göstergesidir ama ben dışarı çıkmak oturup sohbet etmek istiyorum. bana butun hobilerinden daha fazla deger verdigini ben yanina gelince oyununu kapattığını hafta sonu icin arkadaşlarıyla degil de benimle plan yaptığını gormek istiyorum.

Kızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım :KK42:

Kendi kendini el üstünde tutup, bu sayede, değer vermeyen insanları hayatından çıkarıp, değer verenleri tutmak lazım.

Sorun eşinin ilgisizliği sanırım
Konuşmayı denedinmi
Denedin laftan anlamıyorsa bir cinnete bakar
Bu arada önce sen kendini el üstünde tut
Sen kendini sevmez şımartmazsan kimse yapmaz

Ben mesela çok kıskanç biriyim konuşmasını istemediğim kişiler oluyor ve gerçekten iletişimini kesiyor. Itaat konusu o yuzden benim icin cok sorun degil. Benim kızdığım şey böyle benim sözümden çıkmayarak deger gösterdiğini sanıyor. Ya bir cicek al. Bir yere gezmeye götür. Otur benimle sohbet et. Varsa yoksa bilgisayar oyunu. Bu açlık oyunları gibi bi oyun var takmış kafayı gunde 6 -7 saat oynuyor. Bu oyunun benden onun gözünde degerli olmasi da canımı yakıyor. Soğuyorum haberi yok.

Sorun ne biliyor musun? Ikinizinde olgun olmamasi. Sirf disarda birine selam verdigi icin özür dilemesi normal degil. Tipki onun 6-7 saat oyun oynamasi gibi, yada seni kisitlamasi gibi. Ayrica kendine lütfen evcil hayvan muamelisini gösterme. Gezdirilmen gerekmiyor. Tek basinada bir yerlere gidebilirsin. Önemli olan beraber gezmek, aktivite yapmak.

Ancak o sekilde mutlu olunur, bir cift olunur. Kiskancliklara tahamül ederek birbirine saygi duyulmus olunmuyor.

Sanirim yaslariniz kücük. Daha ögrenecek cok seyleriniz var. Artik zaman ile olgunlasirsiniz diye umuyorum. Bu arada lütfen cocuk yapmayin. Esin belli ki daha ergen ruhlu. Cocuk cok büyük bir sorumluluk. Bir cocugun iyi bir babaya ihtiyaci var.

Back
X