- Konu Sahibi rontgen_26
-
mrb kızlar elazığ ' da önerebileceğiniz kadım doğum uzmanı varmı ?
ciğdem hanıma ben bıdefa gıttım oda acılde bakmıstı bana pek ılgılı bı doktor degıl bana gorebende çiğdem hanıma gıdıyorum da..doktorumu degıstırmek ıstıyorum..
kendi çalıstıgım hastane olunca benımle acıkcası cok ılgılendı hos tatlı samımı bı bayan ama amac baska doktorlarında fıkrını almak..tecrubelerınden faydalanmak..bana şükrü demırı bırde mehmet cem parmaksızı onerdıler...kararsızım acıkcası...kadın olmak ne zormusDDD
bende çiğdem hanıma gıdıyorum da..doktorumu degıstırmek ıstıyorum..
çağrı tıp merkezinde şükrü bey var.iyi bir doktor.başı çok kalabalık olmasına rağmen ilgili....
bende zeynep doğan artaş gidiyorum gayette ilgili dikkatli bi bayan
aramızda 1 gün var ve sanırım aynı zamanda aynı hastanede doğum yapıcaz :)
normal doğum mu düşünüyosun yoksa sezeryan mı ?
Hanımlar ben Elazığ'a gelin geldim geçen kadın doğum doktorlarından konuşuyoduk eşim dedi ki Elazığ'da hiçbi kadın erkek kadın doğum doktoruna gitmez hatta Ankara'da falan gidildiğini söyleyince şaşırmıştı yanlışmanlamayın lütfen kişisel tercihiniz istediğiniz yere gidersiniz ama çok şaşırdım eşim öyle demişti meğer gidenler varmış
elazığ da büyük şehir sayılır bende çekinmem giderim ama sonuçta bi sürü bayan varken gidipte elin adamına görünmek istemem . benim gibi düşünenler de epey vardır bu sebeple erkek doktorlar pek hasta bulamıyor .
Hanımlar ben Elazığ'a gelin geldim geçen kadın doğum doktorlarından konuşuyoduk eşim dedi ki Elazığ'da hiçbi kadın erkek kadın doğum doktoruna gitmez hatta Ankara'da falan gidildiğini söyleyince şaşırmıştı yanlışmanlamayın lütfen kişisel tercihiniz istediğiniz yere gidersiniz ama çok şaşırdım eşim öyle demişti meğer gidenler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?