Elazığ ' da kadın doğum uzmanı

kendi çalıstıgım hastane olunca benımle acıkcası cok ılgılendı hos tatlı samımı bı bayan ama amac baska doktorlarında fıkrını almak..tecrubelerınden faydalanmak..bana şükrü demırı bırde mehmet cem parmaksızı onerdıler...kararsızım acıkcası...kadın olmak ne zormus DDD

hmm anladım canım valla öle kadın olmak zor

bende çiğdem hanıma gıdıyorum da..doktorumu degıstırmek ıstıyorum..

slm canım, medikal park'taki çiğdem hanıma mı gidiyorsun??
orda birde fethi bey var, ben bir kere gitmiştim ona memnun kalmıştım ilgili birisi,
sonra fatma hanıma gittim ama pek memnun kalmadım.

Eski devlette ki çiğdem akçabay var ona gıdıyorumm...bakalım bu ayda guzel haberler almazsam doktorumu degıstırcem...

Kesinlikle medical de fethi bey...her acıdan güven veren ve cok beğenilen bir doktor...su ana kadar hakkın da kötü yorum duymadım...bende cok memnunum...

bende hamile kaldığımdan beri bi doktora karar veremedim sürekli doktor degiştirdim eşim yüzünden fethi beye gittim çok iyi bi doktor ama doğum için bin lira istiyolarmış bana çok geldi şimdide turan yıldırımı önerdiler araştırma hastanesinde doktorun adını duyan yada daha önce giden varsa nasıl bi doktor ortada kaldım her ay baska doktora gitmekten bu gidişle evde kendim doğurucam

Hanımlar ben Elazığ'a gelin geldim geçen kadın doğum doktorlarından konuşuyoduk eşim dedi ki Elazığ'da hiçbi kadın erkek kadın doğum doktoruna gitmez hatta Ankara'da falan gidildiğini söyleyince şaşırmıştı yanlışmanlamayın lütfen kişisel tercihiniz istediğiniz yere gidersiniz ama çok şaşırdım eşim öyle demişti meğer gidenler varmış

aramızda 1 gün var ve sanırım aynı zamanda aynı hastanede doğum yapıcaz :)
normal doğum mu düşünüyosun yoksa sezeryan mı ?

seni aldım benim doktora götürüyorum GEL ZEYNEP HANIMA İŞTE ŞİMDi SENİ ÇOK MERAK ETTİM hastanede kadın doğumda ki hastalara bakıyorumda hiç birinde kadınlar kulübünü kullanan tip yok hava yok gerçi kilodan vs bendede kalmadı ama
bi sonraki randevun ne zaman ben 26 sına aldım bekliyorum. henüz sormadım bu gidişimde soracam doğum şekli hakkınd bakalım ne dicek bendede enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum kontrole çağırdı zaten doğum yaklaştı sıkça gideriz artık

Son düzenleme:

bu arada bende gelin geldim sen ne zaman geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…