Elazığ ' da kadın doğum uzmanı

tlfndan giriyorum bi haftadir yoktum yazamadim bende 26.da gittim :)ama sara hatuna gittim bu sefer zeynep hanimi deniycem kismet bakalim cigdem hanima gittim en son ama kimse onermedi orasida ayni doktorlari bana sanki hastane daha temiz geldi ve daha az hasta var zeynep hanimin orda oldugu bi gun giderim bana 15gun sonra gel dedi 12.si gibi giderim kontrole

hım banada 20 gün sonra gel dedi. ayın 21 ine randevu alcam. sende hemen al mhrs den ben net üzerinden alyorum doluyo hemen.bide devamlı aynı doktora gitmek iyi oluyo tanıyorlar ilgileri artıyor takip edebiliyorlar

hım banada 20 gün sonra gel dedi. ayın 21 ine randevu alcam. sende hemen al mhrs den ben net üzerinden alyorum doluyo hemen.bide devamlı aynı doktora gitmek iyi oluyo tanıyorlar ilgileri artıyor takip edebiliyorlar

bende netten aliyorum cnm ya bi doktora karar verebilsem iyi olucakta her gittigim doktor hakkinda kotu biseyler duyunca icime sinmiyo bu arada elazig merkezdemi oturuyosun

bende netten aliyorum cnm ya bi doktora karar verebilsem iyi olucakta her gittigim doktor hakkinda kotu biseyler duyunca icime sinmiyo bu arada elazig merkezdemi oturuyosun

bende doktorum hakkında hep iyi şeyler duydum komşum ve bi tanıdıkta ona gitmş . ben merkezdeyim ya sen

arkadaşlar Gökser göktolga pınar ve tuğba güngör gündoğan kesinlikle tavsiye ederim ikiside çok hoş çok tatlı doktorlar

arkadaşlar Gökser göktolga pınar ve tuğba güngör gündoğan kesinlikle tavsiye ederim ikiside çok hoş çok tatlı doktorlar

tugba gungor bana kisir teshisi koyup tup bebege yonlendirdi yeni evli oldugum halde ve bir ay sonra hamile kaldim o yuzden doktorlara hic guvenim kalmadi tedavisiz kaldim hemde

tugba gungor bana kisir teshisi koyup tup bebege yonlendirdi yeni evli oldugum halde ve bir ay sonra hamile kaldim o yuzden doktorlara hic guvenim kalmadi tedavisiz kaldim hemde

ovvvv buna bişey diyemem tabi ki ben gördüğüm ve duyduğum kadarını söylediğim. genelde o iki doktoru tercih ederdim memnundum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. hemşire bir tanıdığımız vardı fethi beye gitti riskli bi gebelikti hem bebek hem anne için kürtaj olması gerekirdi ama kadını istanbul a sevk etti ve kemoterapi aldırdı kadın aylardır neler çekiyor kimse dört dörtlük değil işte ne yaparsın

evet tunceli pertek diye geciyo annem elazigli ztn seviyorum elazigi ama sakaryadan geldim biraz kucuk gezilcek hic biyer yok onun disinda seviyorum elazigi

evet pertek küçüktür bende sakaryada 10 yıl kaldım . sapancaya bağlı kırkpınarda

hıımm. doğuma az kaldı herşeyini tamamladın mı . benim beşik ve yorgan yastık yaptırmak kaldı hazır satılıyor mu bilmiyorum

ya cnm ben tek bi zibin bile almadim simdiye kadar ben ne yapmam gerektigini ne almam gerektigini bilmiyorum bide ilk bes ay erkek dediler sonra kiz dediler guvenemiyorum eger kizsa pembeler giydirebilmek icin bekliyorum son aya girdigimde alicam hepsini

ne cesaret ben bezini ıslak mendlini herşeyini aldım o dediklerim hariç korkudan hazır ettim doğum çantasını benim çantamı . ya allah korusun erken doğum olsa bişey olsa napcan gerçi ben tekim burda ondan önlem alıyorum annem memleketten doğumdan bir hafta önce gelir yada bi kaç gün önce . en azından bazılarını alsaydın. ya banada kız dendi ama ultrasondaki erkeğe benziyo filan diyerek saçmaladı ben kız giyisileri aldım hep bakalım ne olcak pembe pembe cinsiyetini öğrenince yazarsın :18::18:

bu arada ikimizde ayın 26 sında gitmiştikya doktora senin bebeğin kilosu ne kadar çıktı aynıyızda ondan soruyorum benim bebiş 1 kilo 787 gramdı

Son düzenleme:
Slm bende elaziga gelin geldim 32 haftlik hamileyim fethi beye gidiyorum cokta memnunum gayet ilgili

gi
2kiloydu doktor 2hafta onden gidiyo demisti bu gidisle sezeryan olucam gibi bebek buyuk diyo her gittigim doktor bende korkuyorum ama hayirlisi sen normalmi dusunuyosun sezeryanmi karar verebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…