- Konu Sahibi rontgen_26
-
bu arada bende gelin geldim sen ne zaman geldin
Düğün 9 Haziran da oldu 22 yaşındayım sen ne zaman evlendin kaç yaşındasın
seni aldım benim doktora götürüyorum GEL ZEYNEP HANIMA İŞTE ŞİMDi SENİ ÇOK MERAK ETTİM hastanede kadın doğumda ki hastalara bakıyorumda hiç birinde kadınlar kulübünü kullanan tip yok hava yok gerçi kilodan vs bendede kalmadı ama
bi sonraki randevun ne zaman ben 26 sına aldım bekliyorum. henüz sormadım bu gidişimde soracam doğum şekli hakkınd bakalım ne dicbek bendede enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum kontrole çağırdı zaten doğum yaklaştı sıkça gideriz artık
tlfndan giriyorum bi haftadir yoktum yazamadim bende 26.da gittim :)ama sara hatuna gittim bu sefer zeynep hanimi deniycem kismet bakalim cigdem hanima gittim en son ama kimse onermedi orasida ayni doktorlari bana sanki hastane daha temiz geldi ve daha az hasta var zeynep hanimin orda oldugu bi gun giderim bana 15gun sonra gel dedi 12.si gibi giderim kontrole
hım banada 20 gün sonra gel dedi. ayın 21 ine randevu alcam. sende hemen al mhrs den ben net üzerinden alyorum doluyo hemen.bide devamlı aynı doktora gitmek iyi oluyo tanıyorlar ilgileri artıyor takip edebiliyorlar
bende netten aliyorum cnm ya bi doktora karar verebilsem iyi olucakta her gittigim doktor hakkinda kotu biseyler duyunca icime sinmiyobu arada elazig merkezdemi oturuyosun
arkadaşlar Gökser göktolga pınar ve tuğba güngör gündoğan kesinlikle tavsiye ederim ikiside çok hoş çok tatlı doktorlar
bende doktorum hakkında hep iyi şeyler duydum komşum ve bi tanıdıkta ona gitmş . ben merkezdeyim ya sen
tugba gungor bana kisir teshisi koyup tup bebege yonlendirdi yeni evli oldugum halde ve bir ay sonra hamile kaldim o yuzden doktorlara hic guvenim kalmadi tedavisiz kaldim hemde
pertekteyim ben cnm elazigda yasamiyorum yani bu arada bende gecen sene evlenip disardan gelin geldim malesef
pertek tunceliye mi bağlıydı nerden gelin geldin bende dışardan geldm ama elazığ güzel
evet tunceli pertek diye geciyo annem elazigli ztn seviyorum elazigi ama sakaryadan geldim biraz kucuk gezilcek hic biyer yok onun disinda seviyorum elazigi
evet pertek küçüktür bende sakaryada 10 yıl kaldım . sapancaya bağlı kırkpınarda
kirkpinari duymustum ama hic gitmedim sapancadan ileriye
hıımm. doğuma az kaldı herşeyini tamamladın mı . benim beşikve yorgan yastık yaptırmak kaldı hazır satılıyor mu bilmiyorum
ya cnm ben tek bi zibin bile almadim simdiye kadar ben ne yapmam gerektigini ne almam gerektigini bilmiyorum bide ilk bes ay erkek dediler sonra kiz dediler guvenemiyorum eger kizsa pembeler giydirebilmek icin bekliyorum son aya girdigimde alicam hepsini
ne cesaret ben bezini ıslak mendlini herşeyini aldım o dediklerim hariç korkudan hazır ettim doğum çantasını benim çantamı . ya allah korusun erken doğum olsa bişey olsa napcan gerçi ben tekim burda ondan önlem alıyorum annem memleketten doğumdan bir hafta önce gelir yada bi kaç gün önce . en azından bazılarını alsaydın. ya banada kız dendi ama ultrasondaki erkeğe benziyo filan diyerek saçmaladı ben kız giyisileri aldım hep bakalım ne olcak pembe pembe cinsiyetini öğrenince yazarsın :18::18:
bu arada ikimizde ayın 26 sında gitmiştikya doktora senin bebeğin kilosu ne kadar çıktı aynıyızda ondan soruyorum benim bebiş 1 kilo 787 gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?