Elazığ ' da kadın doğum uzmanı

evet evet çok şükür . hep böyle mi olacak ilerde iş değiştirme şansı yokmu böyle hayat çok çekilmez olur onun içinde zor senin içinde. senin gözlerinde yeşilmiş benim gibi

aslinda is degistirme imkani var ama sermaye lazim cnm onun icinde zaman ne gostercek bekleyip gorcez hayirlisi herseyin .. sonunda sanirim kardes fln cikcaz hatta ikiz bile olabiliriz :) esin elaziglimi acaba eslerimizde tanisiyodur belki gerci fazlada detay vermeyelim yeterince afise olduk ztn yuzyuze konusuruz detaylari :)

tamam evet elazığlı. o esmer ben beyaz bakalım bebeğimiz ne renk olcak eşim diyo beyaz olur ben dyrm esmer olur BAKALIM NE ÇIKACAK . özelden yazdım gitmedi bide sen dene özel mesaj yolu çaılsın .

merhaba canım ben devlet hastanedeki nazan çelik öneririm sana ben oraya gittim ve cok memnun kaldım sana da tavsıye ederım :)

pertek tunceliye mi bağlıydı nerden gelin geldin bende dışardan geldm ama elazığ güzel

meraba pertekli elazıglı arkadaşlar bende pertekteyim ve elazıgdan iyi bir kadın doğumcu arıyorum bana yardım edin

hayat hastanesindeki dr.cem parmaksızın çok övüldüğünü duydum.
normal doğum konusunda iyi olan bir hastyane biliyor musunuz?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.. ben ilk gebeliğimde elazığdaydım ve bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.. doktorum medical parkta ebru çelikti.. ben memnun kalmadım kendisinden.. ebru hanıma giden varsa ayrıntı verebilirim..

canım duyduğun memnun kalınan bir kadın doğumcu var mı?özellikle gebe takibi ve doğum açısından.

cem beyi benim bir arkadaşım çok övmüştü, adını duyuyorum hep.. bir de nevrez hanım var anadolu hastanesinde nasıl bir doktor, doğumu nasıl bilmiyorum ama sağolsun kendi çok ilgili, her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor.. ebru hanımdan sonra çok iyi geldi bize..

canım peki cem beyi doğum konusunda övüyorlar mıydı?

ablamda medikalde fatma kayay ya gidiyor fakat pek memnun değil
aslında kadın yılların doktoru bizim tüm aile elinden geçmiştir kadınlar anlamında ama ablamın sevmediği yön o bişey sormadan açıklama yapmaması
Sonuçta düzgün bi bilgilendirme yapmalı ilk gebeliği tecrübesi yok bitanemin
aynı hastanede ebru hanım için iyi diyorlar bu ay son kez gidicek memnun kalmazsa dr. nu değişicek muhtemelen ebruya geçicek
Şimdi forumda okudumda ebruyuda beğenen pek yok hadi hayırlısı
Allah hepinize yardımcı olsun sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın

Kesinlikle kadın doğumda medikal de fethi hanay i tek geçerim..cok ilgili alakalı ve bilgili...birçok arkadasım ona gidiyor ,2013 Ekim'de dogum yaptım sezaryenle,eğer birdaha dogum yapmak nasip olursa nerde olursam olayım dogum icin Elazığ'a gelecegim..herkese öneririm ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cem beyin ilgili oldugunu duymustum.. bende ona gidiyorum..

Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki hafta genel bir kontrole gidecem. 3 ay önce dış gebelik geçirdim. Ilk gittiğim doktor Ebru Çelik ti ve bende memnun kalmadım. Bilgisine bişey diyemeyeceğim ama ilgisi sıfır. Bana dış gebelik olabilir dedi mesai bitiminden on dkk sonra sonucum çıkacaktı beklemedi. Acil doktoruna git o beni arar dedi onun yüzünden saatlerce acilde beklemek zorunda kaldım çünkü telefonlara cvp vermedi. Ardından fethi beye gittim. Çok naif, çok nazik bir insan ve çok ilgili bir doktor ama onunda bilgi düzeyinden şüpheliyim.bir kontrolde rahim filmi çektirelim diyor diğerinde çektirmeyelim diyor ki ben bu konuda hiç soru sormadan yaptı bu yorumları. Bende kararsız kaldım Cem beyi bir denesem mi fethi beye devam mı etsem. Fikir verirseniz sevinirim

Kesinlikle bilgisinden şüphe etme...benim bi arkadaşımın kürtajını o yaptı ölü gebelik yasamıştı ki cok önemlidir doğru yapılamaz sa 2.gebelik sansin kalmıyor..kesinlikle bilgisine güven ilgisini ise sende farketmişsindir dogum anına kadar dogum aninda ve sonrasında hep yanında ..benim kızım sarılık olmuştu sonrasında yoğun bakımda bile ziyaret etti,bas agrisi yasadım tatile gidiyordu ama yinede teli açıp bizzat ilgilendi..kesinlikle tek geçerim fethi beyi..en az 5 ogrt arkadasım da gitmiştir hepsi cok memnun...umarım yardımcı olabilmisimdir..

Oldun tabi, teşekkür ederim. bizde eşimle fethi beyde karar kıldık. Medikal park bana ne kadar itici gelsede bi gidelim bakalım belki bu sefer güzel haberler almak nasip olur sevgiler...

Oldun tabi, teşekkür ederim. bizde eşimle fethi beyde karar kıldık. Medikal park bana ne kadar itici gelsede bi gidelim bakalım belki bu sefer güzel haberler almak nasip olur sevgiler...

Insallah güzel haberler alır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ...😊

Denemekten zarar gelmez bence... En azindan onuda denemis olursun.. aklina yatmiyosa Neden devam edesinki? Fikir edinmis olursun ayrica

Insallah güzel haberler alır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ...😊

teşekkür ederim inş.
bu ay başında fethi beye tekrar gittim. şu ana kadar toplam 8 kere gitmişimdir kendisine ancak bir kez bile alttan muayene etmedi. sadece karından ultrasonla bakıyor. sonuçta dış gebelik geçirmiş biriyim alttan ultrasonla rahim durumunu enfeksiyon olup olmadığını falan kontrol etmesi gerekmez mi?

Denemekten zarar gelmez bence... En azindan onuda denemis olursun.. aklina yatmiyosa Neden devam edesinki? Fikir edinmis olursun ayrica

mehtapina ayın 31ne cem parmaksızdan randevu aldım onu deneyecem o olmazsa başkası ama artık fethi beye gitmeyecem buna eminim. bir arkadaşım 5 aylık hamileydi onunda takip doktoru fethi beydi. kontrole gittiğinde bebeğin kalbi duralı 4 gün olmuş ama fethi bey bebeği almak için yarın gel sabah alalım demiş. benim bir akrabam yine benzer bir durumda müdahale edilmediği için ölmüştü kadın. belkide bir risk yoktur 4 gün için ama belli mi olur. nezaketine,iyi niyetine diyecek sözüm yok ama bence iyi bir doktor değil.

Medical de feti hanay ve anadolu hast nevres şahin

Onumuzdeki hafta benimde kontrolum.. ben tamamen tavsiye uzerine cem beyi tercih ettim.. bana su ana kadar ilgili davrandi saolsun.. Allah tan bi sorun cikmzsa ins dogumuda odda yapmayi dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…