Elazığ ' da kadın doğum uzmanı

Herkese merhaba.Elazığ'ı bilmiyorum ancak eylülde tüp bebek yaptıracağım Elazığ'da.İçinizde bana bir dr. tavsiye edebilecek olan var mı?Kendiniz yaptırdıysanız veya çevrenizden duyduysanız bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Cnm nerde doğum yapacaksın elazığda kime gidiyorsun ..16haftalık hamileyim B'nde

Oldun tabi, teşekkür ederim. bizde eşimle fethi beyde karar kıldık. Medikal park bana ne kadar itici gelsede bi gidelim bakalım belki bu sefer güzel haberler almak nasip olur sevgiler...
Cnm fethi Bey'den doğumda memnun kaldınmı acaba ??

Cnm hangi Dr a gidiyorsun elazığda ve memnunmusun ...

Canım eylül ann
cnm eylül annelerındeyım B'nde ...hangi Dr a gidiyorsun elazığda acaba ...

merhaba arkadaşlar daha gecen salı cem beye gittim memnun kalmadım .benim de söyle iyi bir doktora ihtiyacım var kime gideceğimi bilemiyorum.
Cnm elazığda harput devlet hastanesinde gülşen hanımı çok sevdim ben bir git istersen ,bnm hamileliğim riskliydi onca dr gezdim ,elazığdakı tum dr lara gıttım desem yerıdır ,enson gulşen hanıma gittim ve harput devlette doğum yaptım ve çok çok memnun kaldım ordaki ebelerden

Arkadaşlar acil!!! Doktordan çıktım şimdi. Rahimde 2 cm ekstra kalınlaşma varmış. Kürtajla alınacak.hiç yaşatan oldu mu böyle bir durum. Önerebileceğiniz doktorlar var mı? Ben Zeynep Doğan Artaş A gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim.

Dr.Fethi Hanay var Elazığ Medical Parkta çok ilgili ve insancıl bir doktor. Onu önerebilirim. Tedavi derken tüp bebek falansa onun için yine medical parkta dr.orhan özdiller var. Sessiz sakin ama iyi bir hekimdir.Devlet Hastanesi diyorsanız orada da necati kaya var. Hekimliği iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…