Elazığ ' da kadın doğum uzmanı

gi

2kiloydu doktor 2hafta onden gidiyo demisti bu gidisle sezeryan olucam gibi bebek buyuk diyo her gittigim doktor bende korkuyorum ama hayirlisi sen normalmi dusunuyosun sezeryanmi karar verebildinmi

benimkide 1 hafta önden gidiyor. ben 96 kilodayım şuan bu kiloyla normal nasıl olur bilemiyorum ama tabi çabuk toparlanabilmek adına normal doğum isterim oda zor insanın aklına herşey geliyor bakalım ne olcak. ayın 21 inde randevum var . senin randevun ne zaman. gece uykularım çok bölünüyo dönmek tam bi ızdırap çatı kemiklerimde ağrıyo korkuyrm erkenden doğmasında

Son düzenleme:

hamile kaldigindami 96 kilodaydin yoksa suanmi 96 kilosun seninle herseyimiz ayni cok merak ettim seni bende 95 kiloyum :) sende sakaryadanmi gelin geldin yoksa daha oncedenmi orda kalmistin

hamile kaldigindami 96 kilodaydin yoksa suanmi 96 kilosun seninle herseyimiz ayni cok merak ettim seni bende 95 kiloyum :) sende sakaryadanmi gelin geldin yoksa daha oncedenmi orda kalmistin

evet daha önceden orada kalmıştım. bende 95 96 arasındayım zaten bende merak ettim. 81 le hamile kaldım. 2011 eylül sonunda evlendik 65 kiloydum ama şimdi ne haldeyim . tekrar o günlere döncem doğumdan sonra .işte başka memleket olunca eve tıkıldım . artık alıştım ama .

ayni sekilde bende oyle ya bide ev isi fln yapabiliyomusun ben yattigim yerden kalkamiyorum kipirdayamiyorum bile herkes cok nazlaniyosun bizde hamile kaldik diye elestiriyo bi benmi boyleyim ufak tefek isleri yapiyorum ama onun disinda bas donmesi fln oluyo kalkamiyorum oturdugum yerden sendede oluyomu boyle seyler bide bende nefes darligi var acaba hem kilo hem onun etkisimi bu arada bayramdan snra gidicem kontrole ama gunu belli deil ayni gunmu gitsek ki :)

ayni sekilde bende oyle ya bide ev isi fln yapabiliyomusun ben yattigim yerden kalkamiyorum kipirdayamiyorum bile herkes cok nazlaniyosun bizde hamile kaldik diye elestiriyo bi benmi boyleyim ufak tefek isleri yapiyorum ama onun disinda bas donmesi fln oluyo kalkamiyorum oturdugum yerden sendede oluyomu boyle seyler bide bende nefes darligi var acaba hem kilo hem onun etkisimi bu arada bayramdan snra gidicem kontrole ama gunu belli deil ayni gunmu gitsek ki :)

mecburen yapıyorum çünkü dağılıp tozlnncada içim rahat etmiyo misafir filanda çağırmıyorum tek başıma oyalanıyrm işte
akşama yemek bile yapıyrm rahat rahat çok şükür. ama her hamilelk farklıdır . sen hiç takma onlarınaz senin hakkın.
nefes darlığı bende de var 80 kilodan sonra başladı ve arttı malesef berbat bişey hem normal hemde kilomuzun etkisi var tabi. hele yatınca bi süre çok daralıyorum ben 22 sine randevu aldım 20 gün sonra gel demişti geç bile oluyo ama çok az çalışıyo yaa. diğer günler doğumlarda mı acaba. facebook var mı

aslinda facebook vardi ama evlendikten sonra evde net yok diye kardesim kendi adina degistirdi banada 15 gun sonra gel dedi ama bebekte bi sorun yok diye bayramdan sonra gidicem o zmn bnde 22sine aliym belki denk geliriz :)saat kaca aldin sen randevuyu istersen ozeldende yazabilirsin

özelden yazyrm

yok cnm gormedim bende senin yazmani bekliyodum :) bende zeynep hanima ayin 22.si 9.20 yealdim 20 dk var aramizda demekki :)

evet hatta aynı zamanda aynı odadada bulunuruz art arda alıyrlrya . kapalımısın açık mı . gerçi kilomuzdan da tanırız birbirimizi benim elim yüzüm şişmiş iyice

evet hatta aynı zamanda aynı odadada bulunuruz art arda alıyrlrya . kapalımısın açık mı . gerçi kilomuzdan da tanırız birbirimizi benim elim yüzüm şişmiş iyice

kapaliyim cnm hatta tanimaman mumkun deil nar cicegi turuncuya donuk bi sal takiyorum :) sen acikmisin kapalimi :)

kapaliyim cnm hatta tanimaman mumkun deil nar cicegi turuncuya donuk bi sal takiyorum :) sen acikmisin kapalimi :)

bende kapalıyım 1 senedir. :) bende bordo bi şal takıcam . şimdide hazırlanıyorum ruhum çok daraldı çarşıda dolancaz eşimle bebeğe toka ayakkabı alcam kendimede bi kaç eksik. inşallah gezebilrm .şimdiden belim ağrıyo ama evde sıkıntıdan öldüm artık hep evdeyim. arabamızda kaza yapınca kaldık öyle 2 aydır (

suan disardan biri okusa cok guler halimize eskiden pastenede bulusmak icin randevu veren sevgililere benzedik birbirimizi tanimak icin isaretler belirliyoruz bi yakamizda kirmizi karanfilimiz eksik :) bende gecen sene kapandim :)

sen sanslisin o zmn ben esimi aylardir dogru duzgun goremedim bile sabah 5.30 da gidiyo gece en erken 11de geliyo surekli yanlizim evde hamileyken daha cok destek bekliyo insan

suan disardan biri okusa cok guler halimize eskiden pastenede bulusmak icin randevu veren sevgililere benzedik birbirimizi tanimak icin isaretler belirliyoruz bi yakamizda kirmizi karanfilimiz eksik :) bende gecen sene kapandim :)

aynende öyle bugün eşime anlattım nette tanıştık aynı güne randevu aldık dedim kırmızı karanfilde takın dedi güldük biraz . benimde eşim eskiden 7 buçukta çıkıp 9 buçuk gibi geliyordu bende çok yanlız kalıyordum . artık 9 buçukta çıkıp 9 gibi geliyo çok şükür benden daha kötüsüde varmış . 11 e kadar vakitte geçmez allah yardımcın olsun canım zor

gel bide bana sor suan yine iyi yazin 12yi 1i buluyodu sen sukret yine haline benim dikkatimi ceken cok fazla ortak noktamiz var yas kilo kaldigimiz yer hamileligimiz ve daha birsuru sey :)

gel bide bana sor suan yine iyi yazin 12yi 1i buluyodu sen sukret yine haline benim dikkatimi ceken cok fazla ortak noktamiz var yas kilo kaldigimiz yer hamileligimiz ve daha birsuru sey :)

evet evet çok şükür . hep böyle mi olacak ilerde iş değiştirme şansı yokmu böyle hayat çok çekilmez olur onun içinde zor senin içinde. senin gözlerinde yeşilmiş benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…