elazığ da kızlık zarı dikimi nolur acil :(

çağrı tıpa git orda yapıyo doktor korkma utanma da herkesin basına gelir sadece önemli olan sonrasında mutlu olman umarım derdine care olurlar

3000 tl ye yapıyo gdip konuş bi

Cnm bu konuda dr coskun ercel i tavsiye ederim

buraları okuyan beylerin neler hissettiğini tahmin edebiliyor musunuz acaba ? belki de başlığı açan kişinin nişanlısı ya da diğerlerinizin eşi bu yazılanları okuyup "acaba" diyodur. hiç düşündünüz mü bunu acaba.
evet erkekler de sütten çıkmış ak kaşık değiller ancak bence daha önceki ilişkinizden haberdar olmayı hak ediyorlar hepsi de. yaparken utanmadınız da söylerken mi utanacaksınız bunu da hiç anlamıyorum zaten. elazığı bilmem hiç gitmedim ancak komşumuz oralıydı ve çok kapalı bir şehir olduğundan bahsederdi. böyle bir yerde ilk ilişkinizi nasıl yaşadınız ne düşündünüz gelecekte olabilecekleri tahmin edemediniz mi ? yoksa evlilik vaadiyle mi kandırıldınız... ben bir kız annesi olarak yazıyorum bunu ve kızıma ilişkiyi yasaklayacak ya da saklayacak değilim. alıp karşıma konuşmak, onu bilinçlendirmek istiyorum. yanlış bir şey değil belki ama ilerde karşılaşacağı sorunların farkındalığında kurarsa ilişkilerini sonradan bu gibi konularda çaresiz duruma düşmez diye umut ediyorum...
hepinize saygılarımla

canım noldu durumun merak ettim

Evlı degılım ama ;evlılıkte durustluge sadakat gostermedıgım bırınden nasıl durustlukve sadakat bekleyecegım konusunda dusununce ısın ıcınden cıkamıyorum...

Tatlım dürüst olman en iyisi ama ben de elazığlıları iyi bildiğim için bunu kabul ettirmezsin yaşadığın senin hayatın gelelim sorununa direk doktor adı vermiyorum zaten hastahanede tek istersen çağrı tıpa git bi konuş emin değilim ama bence yapar diye düşünüyorum

tek kelimeyle süper bir açıklama, erkekler böyle maalesef...

zarı bile bilmedgim bi yasta bu olay basıma geldi benm ..
keşke annem uyrsaydı anlatsaydı bir bir utanmadan cekinmeden ..
kızınız regl olur olmaz bu tarz seyleri utanmadan sıkılmdn acık acık anlatın ..
21 yasındaym hala annem alıp karsısına bu tarz seylerden bahsetmedi.. kulaktan dolma haberler ile bildik bazı seyleri...
bu da bi genc kız olarak benm size tavsiyem ...
mesela o yaslarda kızlık zarının tekrardan düzeldigini söylemşti bunu yapan insan ve cestli tehditler ile amacına ulaşmıştı ..
bu hatayı yapan herkes bu işten zevk almak için yapmıyor sizde bunu unutmayın olur mu?
herkes bu işi yaparken zevk cıglıkları atmıyordu aynı hatayı yapan insanlar gibi...

bu kadar acımasızca eleştiri yapmayın bu sadece ricadır .. şöyle ki kimse kimseyi tanımıyor ..
ayrıca burda ahkam kestiginiz bazı insanlar belki de sizin akrabanız belki de . komsunuz belkide kardeşinizdir..
bu kadar basit..
(ha ayrıca beyler ne hissediyorsa hissetsin , siz bizim ne hissetgimizi tahmin edebiliyor musunuz ? ya da onlar.. yada kısaca erkegn bakirligi anlaşılmıyor diye her erkek evlenmeden önce ben bakireym diye kendini tasdk etmiyorsa .. bende bekaretmi tasdikletmeyecegm .. olacgm amelytımı Allah kısmet ederse..etmezse de olmaz ne yapayım. en fazla babam vurur ..sonunda ölüm olmazsa bu yola kalkışmayız heralde insanlar bunu nasıl göremiyor anlamıyorum .. ha diyeceksiniz bilmiyormuydun zamanında diye .. evet bilmiyordum keşke bilseydim .. anlatabiliyor muyum 30 uma gelip bu hatayı yapsam haklısınız bu nedir yani? )

Son düzenleme:

Seninde bir dediğin bir dediğini tutmuyor ki hep farklı farklı anlatıyorsun. Yaşarken yok şimdi mi var bunlar arkasında duramayacaksan yaşama ? Yazdıklarına bakılırsa şuana kadar cevaplarına farklı bölümde farklı bir şekilde anlatmana bayağı zevk almışsın işte ? Ha yaşa senin hayatın ama sonra kadın eziliyor demeyin yani bunu kılıf olarak kullanmayın. Sizler yüzünden bu haldeyiz sonuçta. Kocan salak olur yer ama sen bu uyanıkla nasıl vicdanen rahat edersin oda sana kalmış.

muhatabım siz degilsiniz.. her yazdıgım yoruma cevap verme istegi nerden doguyor anlamıyorum sizi:)
ben suanki hayatımdan memnunum örtüyrm hatamı arkasında durmuyorum .( BU BENİM TERCİHİM HERKESİN İÇİNDE BULUNDU DURUM KENDİNİ BAGLAR .. AYNI SEHİRLERDE BİLE DEGİLİZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALDEYİZ DİYORSUNUZ .. ALIN BULUNDGUNZ SEHİRDEKİ ERKEKLER SİZİN OLSUN SİZİN ERKEKLERİNİZİ KEKLEMİYORUZ..;AYRICA BU OLAYI ACTGM ERKEK ARKDSM BAZI SEYLERİ AŞMAYA CALIŞIYOR HALA SİZE ATILAN TEKME GİBİ BANA TEKME ATILMADI CÜNKÜ BEN VİCDANEN DAYANMAYP SÖYLEMİŞTİM .. ŞU AN İSE VİCDANIMDAN ÇOK GÜHANIMI DÜŞÜNYRM BU BU KADAR NET )
siz alnınıza ben bakire degilim diye yazp dolanın oldu olacak herkesin kendi tercihi beni takip etmeyde bırakın ltfen

Son düzenleme:

Ben bunu şu herkesin evinde olan ilmihalden okumuştum, adetliyken beraber olmak haram diyordu. Yani ne kadar umursarsınız bilmem ama böyle bir şey yaşayıp da tövbe etmiş bir insan bir daha harama bulaşmak istemez belki de ama bilmiyordur diye umarak söylemek istedim.

cok iyi düşünmüşün arkadasım ..
cünkü bu işe tövbe etmiş oln insan tekrardan evlenmeden nişanlısı ile birlikte olursa gene bir hata daha yapmış olur (umursayanlar için )
bazıları sırf kanaması olsun diye amelyt oldup hemen ilişkye giriyor evlenmeden .. bu tarz seyler tövbe eden insanların yapacakları iş olmamalı artık ... (düşünceniz için de ayrıca tesekkür ederim . hastalık halinde kadınlar ile birlikte olmak da haramdır)

evet canım urfada, sende urfadamısın, tlfla gorustum ama pek bılgı vermıyorlar.

yok d.bakırdayım burda bulmadım doktor oyuzden urfa yakın diye snden haber bekledım.. kadın tecrübeli mi acaba sıkıntı özel klinik mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…