- Konu Sahibi melis_sude
Yardm edin bana kzligim yok vee uc ay snra evlenicem ilk geceti dusuncem diye strese grdim.iliskiye girmedim. ama ben yaptm bu yanlisi . Zar dikimi cok pahali yapay zar ise ne kadr ise yarar bilemiyorum yardm edermisinz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska carem yokki ya diktitcem yada yapay zar denilen seyi kullancam. ama onuda eve kargo getirirse sorun olur nasil yapsamki cnim yaa.s
Yardm edin bana kzligim yok vee uc ay snra evlrnicem
Yardm edin bana kzligim yok vee uc ay snra evlenicem ilk geceti dusuncem diye strese grdim.iliskiye girmedim. ama ben yaptm bu yanlisi . Zar dikimi cok pahali yapay zar ise ne kadr ise yarar bilemiyorum yardm edermisinz?
Canım bende senle aynı kaderi paylasıyorum ama benim evlilik durumum yok, urfada bildigim bi yer var eger gelebilsen ne yasadıgını tahmin edebiliyorum icini ferah tut rabbim cok büyüktür.
urfada bildiğiniz yer neresi acaba bende urfada yaşıyorum ve yakın arkadaşım arayışta bu konuda
maliyet çok önemli değil yeterki biri yapsın şunu![]()
kızlığın yok ve eşini kandırmak istiyorsun?nasıl sevgi sizinkisi?isnan sevdiğini aldatır mı yahu?sn günahsızsn diyelim peki sevdiğinin günahı ne snn yalanlarına alet oluyor?
İt ürür kervan yurur. dilerim allahimdan bizleri kinayanlarin basinada boyle seyler gelsin. gelsinki caresizligi anlasinlar. yargilayamasinlar.!
İt ürür kervan yurur. dilerim allahimdan bizleri kinayanlarin basinada boyle seyler gelsin. gelsinki caresizligi anlasinlar. yargilayamasinlar.!
sizin gibilerin bu harika tespitlerine bayılıyorum inanın.. yerinizde olsam hesap sorma işini yüce rabbime bırakırdım çünkü bu yaptığınız doğru değil.. suçlu hatalı biri var ise siz uyarıp görevinizi yaptınız yargılamak size düşmez.
çok sağolun iyi dilekleriniz için dediğiniz şey yapay kızlık zarı ama ona ne kadar güvenebilirim bilmiyorum bi çok doktoru aradım elazığda cevap olumsuz mail attıklarım dönmedi şehir dışına çıkmam çok zor hem tek başıma çıkmak zorunda kalacam hem ailem nişanlıma ne diyebilirim ki bazen geçmişte yaşadıklarım bi kabus olsun uyanayım istiyorum inanın aylardır düzenli bi uykum yok bi ayda stresten sıkıntıdan 7 kilo verdim yaşamayan bilemez