elazığ da kızlık zarı dikimi nolur acil :(

Yardm edin bana kzligim yok vee uc ay snra evlenicem ilk geceti dusuncem diye strese grdim.iliskiye girmedim. ama ben yaptm bu yanlisi . Zar dikimi cok pahali yapay zar ise ne kadr ise yarar bilemiyorum yardm edermisinz?

dünyanınn sonu degıl cnm bukadar kendını yıyıp bıtırmee bu senın vucudun senın dunyann ne olmus baskasıyla bırlıkte oldun dıye senı çarmıhamı gerelımm yanlıs olarak görmuyrm ben yasadıklarını haa nısanlım okadr medenı degıl dıyorsan senı bu halde kabulş etmeyıp senı yargılayıp ustelıktee bunu herkese anlatcak tıpte bır adamsa evet sende ogun evlılıgın ıcın kucuk bır numara cevırceksın...
:1:

Baska carem yokki ya diktitcem yada yapay zar denilen seyi kullancam. ama onuda eve kargo getirirse sorun olur nasil yapsamki cnim yaa.s

benim sitesinde okuduğum kadarıyla istediğin kargo subesinden teslim alabiliyormusun..ve içerisinde ne olduğu nereden geldiği filan gibi bilgileri istersen farklı yazabiliyolarmış..bende onların internet sitesinden okudum..sende intenetten araştır orada yazıyor soru cevap bölümünde..bende bu konuyu tesadüfen internetten öğrendim kullanan var mı diye bir bölüm açtım hiç kimse bişey yazmadı..

Esimin anlayacagini zannetmiyorum canim. Kanli carsaf gosterme diye bi olay var bilirmiisinn benimkidr oyle olcak o yuzden cok endiseliyim. arkadaslar lutfen yapay kizlik zari kullananlar varsa cevap versin lutfenn

Yardm edin bana kzligim yok vee uc ay snra evlenicem ilk geceti dusuncem diye strese grdim.iliskiye girmedim. ama ben yaptm bu yanlisi . Zar dikimi cok pahali yapay zar ise ne kadr ise yarar bilemiyorum yardm edermisinz?

bu konuya çok karşıyım öncelikle onu belirteyim ama eski çalıştığım iş yernde bi kız vardı.. kargoyla getrtmiş kız sahadayken gelince ben almıştım kargoyu ee baktm ki (meraklıyımdr nedr diye merak işte ) yapay zar :44:tabi sordm neden aldn filan diye işte sevglisiyle olucakmş bakireym demş filan... ve kullandı sonu hazindi :26::26::26:çünkü bildiğin boyaymış 100 tl para vermiş ve boya heryerlerine bulaşmş çıkmasıda zor olmş çock çakmış vs vs vs .... bi iş yapacaksanız tam yapın yani...:47:

Canım bende senle aynı kaderi paylasıyorum ama benim evlilik durumum yok, urfada bildigim bi yer var eger gelebilsen ne yasadıgını tahmin edebiliyorum icini ferah tut rabbim cok büyüktür.

urfada bildiğiniz yer neresi acaba bende urfada yaşıyorum ve yakın arkadaşım arayışta bu konuda

kızlığın yok ve eşini kandırmak istiyorsun?nasıl sevgi sizinkisi?isnan sevdiğini aldatır mı yahu?sn günahsızsn diyelim peki sevdiğinin günahı ne snn yalanlarına alet oluyor?

kızlığın yok ve eşini kandırmak istiyorsun?nasıl sevgi sizinkisi?isnan sevdiğini aldatır mı yahu?sn günahsızsn diyelim peki sevdiğinin günahı ne snn yalanlarına alet oluyor?

sizin gibilerin bu harika tespitlerine bayılıyorum inanın.. yerinizde olsam hesap sorma işini yüce rabbime bırakırdım çünkü bu yaptığınız doğru değil.. suçlu hatalı biri var ise siz uyarıp görevinizi yaptınız yargılamak size düşmez.

İt ürür kervan yurur. dilerim allahimdan bizleri kinayanlarin basinada boyle seyler gelsin. gelsinki caresizligi anlasinlar. yargilayamasinlar.!

İt ürür kervan yurur. dilerim allahimdan bizleri kinayanlarin basinada boyle seyler gelsin. gelsinki caresizligi anlasinlar. yargilayamasinlar.!

Başına ne geldi tecavüz mü gider şikayetini edersin ya sanki öyle anlatıyorsunuz ki zorla olmuş gibi yaşamak istedin yaşadın. Ha diyeceksin zorla oldu bak buraya bi geneli hep kandırılma zaten kimse isteyerek yaşamamış sonra kadın milleti eziliyor bilmem ne sizin gibi hem cinslerimiz oldukça birde başınıza gelsin gibi yazanlar oldukça kadın et parçasından fazla bir şey olamaz zaten. Ben yargılamıyorum cinsellikte normaldir olgun bireyler yaşasın elbet ama arkasında da dursun.

Ayrıca alıntı yaptığın arkadaş basit soru sormuş cevap veremedin bari susaydın böyle cahilce konuşmasaydın.

Son düzenleme:
sizin gibilerin bu harika tespitlerine bayılıyorum inanın.. yerinizde olsam hesap sorma işini yüce rabbime bırakırdım çünkü bu yaptığınız doğru değil.. suçlu hatalı biri var ise siz uyarıp görevinizi yaptınız yargılamak size düşmez.

cinsellik yaşamak gayet doğal.ama ARKASINDA DURACAKSIN!.sizin bu yapmaya çalştığınız yardımda bulunduğnz şey bir başkasının hayatını mahvetmek kandırmaktır.yazık çok yazık..

çok sağolun iyi dilekleriniz için dediğiniz şey yapay kızlık zarı ama ona ne kadar güvenebilirim bilmiyorum bi çok doktoru aradım elazığda cevap olumsuz mail attıklarım dönmedi şehir dışına çıkmam çok zor hem tek başıma çıkmak zorunda kalacam hem ailem nişanlıma ne diyebilirim ki bazen geçmişte yaşadıklarım bi kabus olsun uyanayım istiyorum inanın aylardır düzenli bi uykum yok bi ayda stresten sıkıntıdan 7 kilo verdim yaşamayan bilemez

sonuç???halledebildinmi

Back
X