Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende orhan özdillere yaptırdım sonucum olumsuz oldu. Ve doktor medikal parktaarkadaşlar elazığda orhan özdillere tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı?bir de bir arkadaş diyarbakırda transferim oldu demiş nasıl oluyor dr elazığ medikal parkta değil mi?elazığın yabancısıyım da.yardımcı olursanız çoook sevinirim.
Bende orhan özdillere yaptırdım sonucum olumsuz oldu. Ve doktor medikal parkta
Bende Elazığ ufuk ta tüp bebek yaptırdım...Dr um Orhan Özdiller di...İyi bir Dr tavsiye ederim...Ellerinden geleni yapıyorlar..Umarım güzel sonuçlar alırsınız..
merhaba.bu msjın eski ama başka kimse cevap yazmadı.belki sen görür yazarsın...tunceliye tayinimiz çıktı.elazığda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat ne tunceli ne de elazığ hakkında bir bilgim var.sen orhan özdillere yaptırmıssın acaba sonucun ne oldu?umarım bebeğin dünyaya gelmiştir.bana biraz bilgi verebilir misin dr hakkında?
Orhan bey ve ekibinden gerçekten çok memnun kaldım..Bizimde tayinimiz Tunceli ye çıkmıştı..Bende o yüzden Elazığ ı tercih ettim..Orhan Özdiller bence iyi bir Dr.Hamile kaldım ve 10. haftanın sonunda bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..Tansiyon problemimde vardı..Şu an çocuğum yok :) Bunun için bir çabamda yok...Çünkü kalp atışını duyamadığım anda anne olma duygumu da gömdüm bir kenara ben...Rabbim hayırlısını versin arkadaşım...Meryem...
bu sene yaptıran veya yaptıracak olan varmı?
ailen ankaradaysa daha kolay olur orası gidiş gelişler açısından sadece zor oluyor tedavide yol.
başka açıdan sıkıntınız olmaz burada.eşinin durumu derken buradada aynı yöntemler uygulanıyor..
ben özel yaptım hiç bir bilgim yok ücretler konusunda
ufukta orhan bey drumuz
evet az kaldı çok şükür inş. biraz daha bekler bebişim sağlıkla alırım kucağıma bende darısı inş. sizlere..
canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..bakalım şu 1 ayıda geçirelim kürlerle falan, ondan sonra ya elazığ yada ankda başlarım artık..ankdada maya diyebir yeri önermiş birkaç arkadaş..araştırmaya devam bakalım..İnş o zamana kadar Allah'ım bir mucize verirde doğal yolda kalırız..
mrb bu msjınız eski ama ben bilgi almak için yazayım dedim.ben de elazığda yaptırmayı düşünütorum ancak oranın yabancısıyım ve burdan bilgi toplamaya çalışıyorum.siz elazığda mı yaptırdınız?drunuz kimdi?sonucunuz ne oldu?cvp yazarsanız çok sevinirim.
Canim mrb yeni gördüm msji.ben Elazığ'da yaptirmadim Ankara'da yaptırdım. Çok şükür ilk denemem de tuttu. Şimdi 27 aylik bir kızım var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel ne mutlu size:) ben mecbur elazığda deniycem ankaraya işten dolayı gidiş geliş yapmam çok zor.umarım benim de sizin gibi ilk denemede olur....
elazığda orhan ve deniz hoca var biliyorum. ben.. benim gibi çok deneme yapmadıysan git istersen.. ama biraz pahalı olabilir... bir de malatyada doğu fertil var oraya da bakabilirsin..ne güzel ne mutlu size:) ben mecbur elazığda deniycem ankaraya işten dolayı gidiş geliş yapmam çok zor.umarım benim de sizin gibi ilk denemede olur....
Canim ben elazigda tup nebek yaptirdim rabbime sukurler olsunn bir kiz cocugum oldu medikal hastesinde yaptirdim doktorumda orhan beydi cokta memnundum tedavisindencanım, ben Elazığ da yaptırmadım ama Elazığlıyım. Fırat ünv. türkiyenin büyük ünv.lerinden biri. gerek malatya gerekse elazığ büyük şehirler, bence iyi bir merkez araştır ve şansını önce bir oralarda dene. şehir dışına gidip gelmek öyle kolay değil bu tedavide. pozitif ol, rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir.
ben nasipse sana bir kaç referans araştırmaya çalışırım. ama ben izmit de oturduğum için buralarda deniyorum şansımı...
sevgiler
orhan bey hangi hastene cnmmm
iyi bir dr mu normal doğum konusunda gerekırse sezeryanda nasıl bilinir