Tüp Bebek Merkezleri elazığ da tüp bebek yaptıran var mı?

[

nonay inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız kötü bir şeyler çıkmaz allahım bir daha o yollarda oyalamasın inşallah çünki maddi yönü bırakın insan moralman çöküyor ve yıpranıyor sen yinede kendini sakınolmadı diye düşünme hamileymiş gibi düşün psikolojini bozma sakın üzülme arkadaşım

*[/QUOTE][/QUOTE]

ya sence elazığ olabilirmi? aslında bende ank düşünüyorum ama mesafe çok fazla..acaba elazığda mı başlasam.okudum sanırım sen ilk ankda olmuşsun..o yüzden korktum bende

melise iyi geceler canım direk konuya daldım yazdım bende nerede yapacagımı bilmiyorum ziz nerde karar kıldınız ufuktamı acaba araştırdınmı sende nasıl düşünüyosunuz bir fikrin varmı ben ne yapacam bilmiyorum bu kararsızlık beni öldürüyor

melisa bilmiyorum eşimin azolu olması beni çok düşündürüyor ama ankara bana çok uzak geliyor birde eşim ilki tesa olmuştu onun için mikro tesadan iyi anlayan biri olmasını istiyorum birde şans var biz ilki ankarada anatolyada doktorumuz bülent tıraştı onun üzerine doktor yok dediler ama nasip olmadımı olmuyor

melisa bilmiyorum eşimin azolu olması beni çok düşündürüyor ama ankara bana çok uzak geliyor birde eşim ilki tesa olmuştu onun için mikro tesadan iyi anlayan biri olmasını istiyorum birde şans var biz ilki ankarada anatolyada doktorumuz bülent tıraştı onun üzerine doktor yok dediler ama nasip olmadımı olmuyor

canım benim eşimdede aynı sorun var ve bizde ankda kaan aydos hoca ile irtibata geçtik,şimdi maille haberleşiyoruz..Ama kendisi ank ünv tıp fakültesindeymiş, herkes çok memnun hocadan yalnız tüp bebek merkezi hakkında pek bilgi edinemedim..burda bazı arkadaşlar önermemişler..acaba elazığamı gitsek diyorum..birde yolda önemli..benim ailem ankda, dinlenme falan olabilir ama elazığda nasıl yaparız bilmiyorum..eşimle bi karara varacağız artık..

canım benim eşimdede aynı sorun var ve bizde ankda kaan aydos hoca ile irtibata geçtik,şimdi maille haberleşiyoruz..Ama kendisi ank ünv tıp fakültesindeymiş, herkes çok memnun hocadan yalnız tüp bebek merkezi hakkında pek bilgi edinemedim..burda bazı arkadaşlar önermemişler..acaba elazığamı gitsek diyorum..birde yolda önemli..benim ailem ankda, dinlenme falan olabilir ama elazığda nasıl yaparız bilmiyorum..eşimle bi karara varacağız artık..

bende bilmiyorum ama elazığ bize çok yakın ankara çok uzak birde dedigim gibi en iyisinede gitsen olmadımı olmuyor bizim bir arkadaşın ablası elazığda yaptırmış ve tutmuş aslında benimde aklımdan geçmiyo degil bir kaç ay daha kürleri yapacam daha sonra inşallah allahım bunda bizi boş bırakmaz hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah hepizin son tedavisi olur

aylardır tüp bebek forumlarında ve tüp bebek yaptıranlarla görüştük onlara göre
bence biz çok şanslıyız hem maddi açıdan hemde çok daha kolay burada
teknoloji açısından emin değilseniz hiç bir eksiklik yok drda çok iyi işinde

Son düzenleme:

canım sende ufuktaydın dimi?? doktorun Orhan beymiydi?birde bir şey sorcam ben emekli sadığına bağlıym, oranın anlaşması varmı? yoksa siz özel mi yaptırdınız? sanırım hamilesin..Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder..ya biz bingöldeyiz, o yüzden en yakın elazığ bize..birde benim ailem ankda ve eşimin durumundan dolayı da acaba ankda mı olsak diyoruz..bir türlü sonuca bağlayamadık bu işi..

nevin siz orada ne kadara yaptırdınız birde eşin azosperm probleminiz varmı birde sen laparoskopi oldunmu acaba

ailen ankaradaysa daha kolay olur orası gidiş gelişler açısından sadece zor oluyor tedavide yol.
başka açıdan sıkıntınız olmaz burada.eşinin durumu derken buradada aynı yöntemler uygulanıyor..
ben özel yaptım hiç bir bilgim yok ücretler konusunda
ufukta orhan bey drumuz
evet az kaldı çok şükür inş. biraz daha bekler bebişim sağlıkla alırım kucağıma bende darısı inş. sizlere..

benim tüpler kapalıydı laparoskopi oldum evet 3 sene kadar önce eşimde sorun yok bi kızım var benim sonradan yapışıklık olmuş.
buradada imsi kullanılıyor

benim tüpler kapalıydı laparoskopi oldum evet 3 sene kadar önce eşimde sorun yok bi kızım var benim sonradan yapışıklık olmuş.
buradada imsi kullanılıyor

nevin benim eşimde azosperm oldugundan dolayı ben ondan tedirginim azosperm de en kaliteli sperm seçilmesi gerekliymiş onun için doktorun çok bilgili olması gerekli yoksa bebegin tutmama olasılıgı fazla oluyor onun için sordum birde laparoskopide canın çok yandımı hastanede ne kadar kalıyosun acaba

laparoskopide bir gece kaldım sabah çıktım yok acımadı hiç :D sadece bulantım çok olmuştu anesteziden oda galiba

imsi yöntemiyle zaten çok daha iyi sonuç alınıyor biliyosun spermlerden..

canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..bakalım şu 1 ayıda geçirelim kürlerle falan, ondan sonra ya elazığ yada ankda başlarım artık..ankdada maya diyebir yeri önermiş birkaç arkadaş..araştırmaya devam bakalım..İnş o zamana kadar Allah'ım bir mucize verirde doğal yolda kalırız..

nonay hamilelik devam ediyormu merak etim inşallah devam ediyordur bebişin seni bırakmamıştır yahut kimyasal degildir inşallah

bugün ufuk tıpı aradım, görüştüm..ekim sonuna kadar tüp bebek ilaçlarda içinde olmak üzere 3750 tlye yaparız dediler..Dondurma üniteside varmış..ekimden sonra ilaçsız şekilde 4500-5500 arası olacak dedi..belki ben ekimde gitmeyi düşünüyorum bakalım..

bugün ufuk tıpı aradım, görüştüm..ekim sonuna kadar tüp bebek ilaçlarda içinde olmak üzere 3750 tlye yaparız dediler..Dondurma üniteside varmış..ekimden sonra ilaçsız şekilde 4500-5500 arası olacak dedi..belki ben ekimde gitmeyi düşünüyorum bakalım..

melisa mikro tesa varmı acaba birde emriyoya genetik tarama yapılıyomu onu sordunmu çünki bizim ilk tedavide emriyolar kalitesiz oldugundan ve genetik te bir sorun oldugundan canlanma olmamış olabilir demişti doktor birde oraya giderseniz nerede kalacaksınız

Back
X