Tüp Bebek Merkezleri Elazığ Ufuk Jinofertil Tüp Bebek Merkezinde Tedavi olmak isteyenler buraya;

• Konu Sahibi Konu Sahibi yersugokce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Henüz değil bu ay başlıyorum

benim tüp bebekle oluyor.denemedik

Canım 3tane emriyo verildi.üçüz hamile kaldım

birini aldılar,ikisi kaldı.biri 2.5 aylıkken düştü, biride 3aylıkken düşürdü.ben 3 defa tüp bebek denedim.5.5aylıkda erken doğum yaptım.

Son düzenleme:
merhaba canım ben orda 3 defa tüp bebek denedim .ilki tutmadı.ikincisi tuttu

Son düzenleme:
3 tane emriyo verildi.üçüz hamile kaldım.sonuç olumsuz üçünüde düşürdüm.

geçmiş olsun..
tekrardan başlayacanmı peki
son düşükten sonra kaç ay geçti

haklısın benimde kafamı karıştırıyor aynı şeyler bakalım artık sonucuna herşeyin hayırlısı güzelim

ya kızlar ben de son bi kez aşılama denedikten sonra düşünüyorum orada yaptırmayı ama eğer iyi bir yer değilse başımın çaresine bakayım...

ya kızlar ben de son bi kez aşılama denedikten sonra düşünüyorum orada yaptırmayı ama eğer iyi bir yer değilse başımın çaresine bakayım...

ben ufukta 3 aşılama denedim , tutmadı malesef.Ama orhan beyden memnunum tüp içinde orayı düşünüyorum.senin kaçıncı aşılaman olacak?

canım benim ilk aşılamam tuttu üçüzdü ama mallesef hepsini kaybettim....son bir tanesini 25 haftalık erken doğumla kaybettim....sezeryan oldum üstelik şimdi 5 ay geçti....ama tabi burdurda yaptırmıştım onu......bingölde aşılama yaptırdım yine ama tutmadı..şimdi orhan beye başladık...ben bingölden gelip gidiyorum....hayırlısı artık...

İnşallah en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla...

bir de başka topiklerde okudum başka bi ilde yapılan tüp bebeklerde down sendromu çıkmış iki tanesinde....o yüzden bu tüp bebek işi çok hassas ya çok iyi yapılması gerekiyo...ben de okuyunca korktum şimdi...genetik araştırma yapıyolar mı acaba burda...bi hemişre arkadaşım da bun adikkat et dedi...kafam iyice karıştı...belki tüp bebeği burada yaptırmaktan vageçebilirim...çalışmıyo olsam başka ile gitmek kolay ama çalışıyoz diye bir de yakın yeri deneyelim dedik ama....ne bilim yaa belki bu aşılma tutar da inşallah gerek kalmz tüp bebeğe...

nergiscim sen neler duydun bu merkez hakkında....olumlu mu çok olumsuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…