bir de başka topiklerde okudum başka bi ilde yapılan tüp bebeklerde down sendromu çıkmış iki tanesinde....o yüzden bu tüp bebek işi çok hassas ya çok iyi yapılması gerekiyo...ben de okuyunca korktum şimdi...genetik araştırma yapıyolar mı acaba burda...bi hemişre arkadaşım da bun adikkat et dedi...kafam iyice karıştı...belki tüp bebeği burada yaptırmaktan vageçebilirim...çalışmıyo olsam başka ile gitmek kolay ama çalışıyoz diye bir de yakın yeri deneyelim dedik ama....ne bilim yaa belki bu aşılma tutar da inşallah gerek kalmz tüp bebeğe...
nergiscim sen neler duydun bu merkez hakkında....olumlu mu çok olumsuz mu?
onların bahsettiği micro muydu değil miydi bilmiyorum onu işte...neyse artık hakkımızda hayırlsı sen ne zaman başlıcan tedaviye...
öle mi nergiscim bak buna sevindim o zaman bu merkeze bir şans vermek gerek dimi?
canım bizde eşimde sorun yok bende pco var ayrıca sağ tüpümde tıkanıklık var....ilk aşılamada üçüz olmasına şaşmıştım doğrusu hala da şaşırıyorum baksan ikinci olmadı...gerçi ikinci çok ilkel oldu ya...spermler yıkanmadı mesela..bigölde yıkayan yer de yokmuş..ayrıca sağdan iyi yumurtladım ve ordakiler çatladı benimde sağda tıkanıklık olunca tabi bukadar olumsuzlula olması da mucize olurdu...
ben de yeni yaptırdım canım hemen adet olur olmaz da hazır iğnem de var bidaha yaptırayım dedim hem 15 tatilde dinlenirim dedim..şu an serophene hap ile başladık tedaviye arkasından iğne olacam...sana da aynı yol mu izlendi aşılamada..
sende pco var mı canım...tüplerinde sorun falan...
ya benim de inşallah bu sfere iki taraftan da olur ben doktora ben sağdan iyi yumurtluyorum eğer yine olacaksa benim sağ tüp tıkalı boşuna aşılamayl uğraşmayalım dedim..yok biz iki tarfatan da büyütürüz onları dedi bakim...ilk defa hapla başlayıp iğneye devam edecem hep direk iğne oluyodum ben bakalım bu sefer nasıl olacak.
canım ya inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan süpriz yapar sana bebeğin...kaç yıllık evlisiniz?
benim boooooooool bol oluyo yumoş polikistik olduğum için belki 10 tane yumoş oluyo ama soldakiler büyüyo sağdakiler öle kalıyo inatçı şeyler.....inşallah dediği gibi her iki tarafta büyür bu sefer......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?