Tüp Bebek Merkezleri Elazığ Ufuk Jinofertil Tüp Bebek Merkezinde Tedavi olmak isteyenler buraya;

• Konu Sahibi Konu Sahibi yersugokce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senacım bende orda tüp bebek yaptırdım ve genetik test de yaptırdım gerçi sen artık başlamışsın tedaviye hadi hayırlı olsun inş bebegin gelir bu kez canım

canım sonucu dün aldım kan pıhtılaşması çıktı heterozigot deniliyo bide bazı hücrelerim sorunluymuş ilaç verdi 3 tane asprin folik bide b12 verdi iki ay sonra gel dedi ona göre tedavi yöntemi söyleyicek sen neler yaptın senayla tanışmışsınız diger topikten sevdigiim bi arkadaşım :)

öyle tabi ki canım hayırlısı artık çok şükür bi sorun yaşamadan ögrendim
bizimkisi eşimde sperm soruunu oldugu iiçin mikro yapıldı zaten genelde mikro kullanılıyo artık umuarım seninde bu kez olur canım

neyse ben kaçıyom artık canım görrüşürüz kib byyss

Sağol canım, yine haberleşiriz iyi geceler opuyorumnanaktan

ben de 3 aşılamayı ufuk ta yaptırdım. çok kızmıştım. hiç ilgilenmiyorlar diye. hatta tüp bebeği ünv. hastanesinde yapıcaktım. ama ünv. tüp bebek bölümü bi türlü açılmadı ve şubat tatilinin gelmesi tekrar ufuk a yönlendirdi beni. tüp bebekte daha ilgili davrandılar.

..............

Son düzenleme:
olumsuz tüpbebek aşamasından sonra ne gibi araştırmalar yapılıyor doktor kamerayla izlencek falan dedi ama o nasıl oluyor bi fikri olan varmı

sizdemi ufukta tedavi oluyorsunuz

gamze diye bir hemsire var bayagi ilgileniyor hastalarla onla gorusun jinofertility de belki taniyaniniz vardir

gamze diye bir hemsire var bayagi ilgileniyor hastalarla onla gorusun jinofertility de belki taniyaniniz vardir

kaydirigubbakcemile3...........

23SM bebeğin hayırlı olsun canım...allah kucağına almayı da nasip etsin...nevinden öğrendim senin durumunu...ben de gelecek ay ufukta tüp bebeğe başlıyorum...inşallah ben de sizin gibi pozitif sonuç alırım...

inşallah senin tedavinde güzel sonuçlanır. ben ufuk konusunda çok kararsızdım...

ama elazığ da çok bi alternatifimiz yok. hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

ya arkadaşlar bende ufukta düşünüyorum ama kafam karıştı şimdi......hepsini okudum yazdıklarınızın ama genelde tutmuş hep düşük olmuş....neden acaba.....:sm_confused:

çok şükür hepimizde tedavilerimizden güzel sonuçlar aldık hamileyiz 4ümüzde:)))
darısı sizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…