Isin komik yani bu. Sorun yok.Ne oldu, eşinizle aranızdaki sorun nedr?
belli bişy olmalı ama, bi patlama noktası olmuştur ki bu kadar dertli gorunuyorsunuz. Tam olarak anlatın ki bizde yardımcı olmaya çalışalım.Isin komik yani bu. Sorun yok.
Esim gayet rahat, az dusunen, hesabini bilemeyen birine dönüştü.
Bunlar sorun mu bilmiyorum.. zoruma gidiyor sadece..
Isin komik yani bu. Sorun yok.
Esim gayet rahat, az dusunen, hesabini bilemeyen birine dönüştü.
Bunlar sorun mu bilmiyorum.. zoruma gidiyor sadece..
Evet yaranamiyorum. Hemde hic bir sekilde. Hic kimseye. Annesine, kendisine, ablasına...Canım ya üzüldüm.evet malesef bazen ne yaparsan yap yaranamıyosun...inşAllah herşey yoluna girer
Alismis gibi artik. Sevildigimi degil kabullenildigimi hissediyorum.sevildiğinizi hissediyor musunuz?
Alismis gibi artik. Sevildigimi degil kabullenildigimi hissediyorum.
Sorun cikarmadan, cikan sorunlari gormeden, sakin sekilde yasamaya çalışıyor sanki. Kavga etmiyor. Hic bir zaman fikri yok.
Bir tuhaf evlilik iste.
Yumurta kapıya dayandı demek aman çocuklar var bir daha deneyelim; aman insanlar ne der boşanmayalım;aman belki düzelir herşey yoluna girer...gibi cümleler kurdunuz belki çoğu zaman size samimi bir şekilde bir soru sormak istiyorum 16 yıl boyunca ertelediğinize değdimi?
gel yanıma. boş odada var. bende özlemişim zaten dertliyim... ağlar dururuz...Evet yaranamiyorum. Hemde hic bir sekilde. Hic kimseye. Annesine, kendisine, ablasına...
Yaranma cabamda yok artik. Alistim.
Huzur istiyorum sadece. Uzakta oturmak. Az gormek bazilarini.
Kendi halime kalabilmek.
Inanirmisiniz cevremde en mutlu gorunen benimdir. Asla kimseye anlatmam, belli etmem. Kim.dost kim dusman ayırt edemedigim icin tabi.peki, yanlış anlamayın, kesinlikle art niyetli sormuyorum, son dönemde birilerine mi özendiniz? mutlu görünen bir çifte mesela
yani sizin şu düşündüklerinizi insana 2 şey düşündürtür
1) yeni bir olay (ki yok diyorsunuz)
2) yarayı kanatacak bir sahne (bunu da işte başkalarında görürsünüz, ya reel hayatta, ya filmelerde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?