Keşke bir yerden başlasaymışsınız
Bunu beceriksizlik gibi düşünmeyerek başlayın önceAnnemde yok babamda hep hayalimdi çocuğum olsun odasını yapayım ve daha daha neler hatta tek hayalimdi şimdi çocuğum olmuyo eşim çok hastaydı iş yerinde o kadar mutsuzum ki şu hayatta yapayalnızım eşim var ona bir çocuk bile veremiyorum iş yeri deseniz resmen timarhane
Eşin ıyılestı mıAnnemde yok babamda hep hayalimdi çocuğum olsun odasını yapayım ve daha daha neler hatta tek hayalimdi şimdi çocuğum olmuyo eşim çok hastaydı iş yerinde o kadar mutsuzum ki şu hayatta yapayalnızım eşim var ona bir çocuk bile veremiyorum iş yeri deseniz resmen timarhane
Arkadaşınız dostunuz yokmuEn çok korktuğum şey yalnızlıkken hayatımın her anı yalnızlık çok zor kimsenin olmaması tutunacak tek bir dalının olmaması
Eşin ıyılestı mı
Hastaligi nedir gecmıs olsun?Halâ tedavileri sürüyor ama büyük bi yol kat ettik.
Gelmiyo elimden hiçbisey gelmiyo 8 5 çalışıyorum sadece ve sadeceBunu beceriksizlik gibi düşünmeyerek başlayın önce
Doğal yollardan çocuğunuz olması mümkün değilse evlat edinebilirsiniz
Eşinizin nesi var?
İş yeri en önemsiz olanı sanırım diğerleri içinde
Var ama yaşadığım şehirden çok uzaktalar bu şehirde kimsem yokArkadaşınız dostunuz yokmu
Elinizden gelmesi gereken ne yazdım ki ben?Gelmiyo elimden hiçbisey gelmiyo 8 5 çalışıyorum sadece ve sadece
Felç geçirdi baya bi fizik tedavi sonrasinda daha iyi amaHastaligi nedir gecmıs olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?