• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Elbise seçmeme yardım eder misiniz?

cancer68

2 prens,1 prenses
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
2.127
771
688
38
Aksaray
merhaba hanımla
15 gün sonra kuzenimin nişanı var ve ben ne giyeceğim konusunda kararsızım.netten bikaç parça elbise buldum sizlere zevksiz gelebilir fakat daha önce elbise giymş biri değilim pek anlamam yani.sizlerden ricam model konusunda bana yardımcı olmanız.60 kiloyum,40 beden giyiyorum ve buğday tenliyim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.buyrun modeller :17:

$rr.webp$xdx.webp$dd.webp$pp.webp

merhaba hanımla
15 gün sonra kuzenimin nişanı var ve ben ne giyeceğim konusunda kararsızım.netten bikaç parça elbise buldum sizlere zevksiz gelebilir fakat daha önce elbise giymş biri değilim pek anlamam yani.sizlerden ricam model konusunda bana yardımcı olmanız.60 kiloyum,40 beden giyiyorum ve buğday tenliyim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.buyrun modeller :17:

Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568

Baştan ikinci ;)

merhaba hanımla

Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568 [
2.elbise pudra rengi ayakkabıyla diyorum

1 ve 2 güzel ama elbiseyi netten almasanız iyi edersiniz.

Zira az zaman kalmış ve eğer üzerinizde beğenmezseniz,bedeni olmazsa son dakikaya kalır işiniz.

hepinize teşekkür ederim kızlar.
elmadilimi netten alışveriş yapmam konusunda haklısın fakat bulunduğum yerde kafama göre birşeyler bulamadığım için nete yöneldim malesef.

$vvvvvvv.webp

bugün bu elbisenin siparişini verdim.aslında sizlerin de yardımıyla 2. elbise de karar kılmıştım fakat havaların serinlemesini de dikkata alarak böyle bir elbise seçtim.şimdi bu elbisenin altına nasıl bir çorap giymeliyim?ayakkabı olarak siyah rugan platform giymeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 793355

bugün bu elbisenin siparişini verdim.aslında sizlerin de yardımıyla 2. elbise de karar kılmıştım fakat havaların serinlemesini de dikkata alarak böyle bir elbise seçtim.şimdi bu elbisenin altına nasıl bir çorap giymeliyim?ayakkabı olarak siyah rugan platform giymeyi düşünüyorum.

ince siyah çorapla veya çorapsız olarak ve stiletto bi ayakkabıyla hayal ettim, hoş olur bence http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2013/02/altintasmerve_134060866848.jpg

merhaba hanımla

Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568

selam canım, çok fazla elbise tercih etmeyen biri isen birincisi en rahat olanı seçnemi öneririm.mesela sağı solu sürekli çekiştirme gerektirmeyen, oturup kalkma konusunda rahat edeceğinnn...dantelli biraz kuzen nişanına fazla gelebilir gibi geldi bana...soldan ikincinin siyah rengi var ise onu tercih etmeni önereceğim...bir de topukluya da alışkın değilsen babet değil belki ama biraz düşük topuklu bir ayakkabı(siyah ya da krem de güzel olur)ve aynı renk çanta ile güzel olur diye düşünüyorum.düşük topuklular hayat kurtarıyor, hem şık hem de rahat oluyor.iş gereği(banka)ben de kaç saat içinde rahat olacak ama özenli düşük topuklu ayakkabıları tercih ediyorum.istanbulda yaşıyorsan bakırköy e bakmanı tavsiye edebilirim.bir de bana kalırsa alış verişi internetten yapma, çünkü o zaman kapıya gelince beğenmeme ve son anda başka bişey ayarlayamama riskin olur...umarım faydam olmuştur, iyi eğlenceler:)

Back
X