merhaba hanımla
15 gün sonra kuzenimin nişanı var ve ben ne giyeceğim konusunda kararsızım.netten bikaç parça elbise buldum sizlere zevksiz gelebilir fakat daha önce elbise giymş biri değilim pek anlamam yani.sizlerden ricam model konusunda bana yardımcı olmanız.60 kiloyum,40 beden giyiyorum ve buğday tenliyim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.buyrun modeller
Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568
merhaba hanımla
15 gün sonra kuzenimin nişanı var ve ben ne giyeceğim konusunda kararsızım.netten bikaç parça elbise buldum sizlere zevksiz gelebilir fakat daha önce elbise giymş biri değilim pek anlamam yani.sizlerden ricam model konusunda bana yardımcı olmanız.60 kiloyum,40 beden giyiyorum ve buğday tenliyim bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.buyrun modeller
Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568 [
2.elbise pudra rengi ayakkabıyla diyorum
Eki Görüntüle 793355
bugün bu elbisenin siparişini verdim.aslında sizlerin de yardımıyla 2. elbise de karar kılmıştım fakat havaların serinlemesini de dikkata alarak böyle bir elbise seçtim.şimdi bu elbisenin altına nasıl bir çorap giymeliyim?ayakkabı olarak siyah rugan platform giymeyi düşünüyorum.
merhaba hanımla
Eki Görüntüle 791565 Eki Görüntüle 791566 Eki Görüntüle 791567 Eki Görüntüle 791568