Bileziklerimi takicam maalesefBence bu elbiseye o kemer olmaz.şık bir kupe ve bileklikle tamalayabilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ediyorum yorumun için canim simdi bakinca bende yakistirmadim kemeriMerhaba
Elbiseniz çok güzelmiş. Bence ölçülü bir elbise.
Altın rengi kemer olmaz bence. Sizin elbisenizde zaten hoş detaylar var.Tabi yine de siz bilirsiniz.
Bilekten bağlama ayakkabı görmedim ne yazık ki.
Teşekkür ederim canımElbisen çok hoşmuş bencede kemeri boşver
Bu elbiseye kemer takılmaz sakın ha .. Yakası tüllü ve işli zaten buna üst kısmın modeli ve yapısından ötürü kemer takılmaz hele o reeimde özendiğiniz altın kemer hiç takılmaz.sade kullanın gördüğüm kadarıyla fiziğinizde güzel sizin en güzel aksesuarınız zaten fiziğiniz başkasına gerek yok :44::44:
Ayy teşekkür ederim şekerim yaa
Bu yorumdan sonra kemere ne hacet
Saka bi yana teşekkür ederim mutlu ettin beni
http://www.google.com.tr/url?sa=i&s...cNwLLNcvzpz8l4R_sCkkQa5g&ust=1397839787431203
bu tarz bir şey belki hoşunuza gidebilir
kemer abartı olur bencede elbise sade çok hoş..altın rengi kullanmayın derim..
kemerli elbise zeynep beyazıt :)) nişantaşında butiği var belki gidip tek satmalarını rica edebilirsin ya da nerden bulabileceğini sorabilir misin?
Ayy seni bu aksam beni mutlu edesin diye mi gonderdiler yaaRica ederim Ama doğru söylüyorum o kemer takan hatunun beli yok oturarak kıvrım yaratmış ama kötü bir vucudu var sen incecik fıstık gibi bir kadınsın sırf fiziğinle dikkat çekersin zatenn aksesuara ihtiyacın yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?