Elbiseme ayakkabı :)

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Kızlar kuzenimin düğünü için diz üstü straplez eteği pileli ve hafif kabarık beyaz bir elbise aldım. Elbiseyi gözünüz de canlandırabildiniz mi bilmiyorum ama bu elbiseye uykun topuklu bir ayakkabı arıyorum tabi abiye çanta da.. Sizce ne renk ve nasıl bir ayakkabı gider? Beyaz ayakkabı düşündüm ama bir sürü mağaza dolaştım yok başka ne olabilir? Cevaplarınızı bekliyorum lütfen..

beyaza bogma kendını şekerim pudra rengı bır platform yada dolgu topuk bırde ufak aynı renk çanta mukemmel olur

Son düzenleme:
Beyazla tamamlamayın bence çok boğar. Su yeşili, pudra pembesi gibi hafif tonlarla kombin yapın bence.

Beyaz elbise altına bu sezon çok moda olan rugan nar çiçeği renkli ayakkabılar da çok güzel oluyor, çok canlı duruyorlar... =)

canım beyaza hersey gıder her renk gıder pembeler morlar su yesılı mavıler her renk gıder sakın beyaz alma basıt olur

beyaz dışında neredeyse her renk olur. bu sene herşey rengarenk . arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar. elbisen klasik mi günlük de giyilebilir mi? kumaşı nasıl? buna göre ayakkabı modeli bakabilirsin

canım beyaz elbiseye kapalı ayakkabı giyme bence..Burunsuz dikişsiz çoraplardan al öpücük burun ayakkabı giy derim , yine de sen bilirsin

Dikişsiz çorap hiç aklıma gelmemişti ama genede giyildiği belli oluyor ben sevmiyorum çorap parmaklarından belli oluyor çok kötü duruyor. Yoksa bende burnu açık ayakkabı almak istiyorum canım

canım gümüş rengi olabilir takılarınla da uydurması kolay olur hem elbiseyi görsek aslında daha iyi karar verilirdi

İşte elbisem böyle.Ben beğendim kibar duruyor ama sizce nasıl ? :26:Benimkinin boyu tam diz üstünde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…