- Konu Sahibi kelebex001
-
arkadaşlar bacak fondoteni diyorsunuz da kız beyaz elbise giyecek, bulaşmasın :S
bence de kapalı bi ayakkabıyla elbiseyi boğarsın. ilk sayfada 2 arkadaşın koyduğu ayakkabıyı beğendim, o tarz bi şey çok güzel gider bence.
hatice, o çorap yukarı kaçmıyor mu
Akmıyorsa süper çünkü terlicez sonuçta heryere çıkmasın fondaten yüzdekli gibisonra takım elbiseli bi adamın yanında geçerken bacağımız adama değerse adamın pantolon ten rengi olcak bana markasını özel mesaj olarak gönderir misin canım?
arkadaşlar bacak fondoteni diyorsunuz da kız beyaz elbise giyecek, bulaşmasın :S
bence de kapalı bi ayakkabıyla elbiseyi boğarsın. ilk sayfada 2 arkadaşın koyduğu ayakkabıyı beğendim, o tarz bi şey çok güzel gider bence.
hatice, o çorap yukarı kaçmıyor mu
özelden yazmayı denedim ancak olmuyormuş :44: en az 100 mesaj yazmam gerekiyormuş özelden yazabilmem için . kusura bakma tatlım . ama burda yazmam sorun olmazsa yazarım
güzel tarafı da terleyince akmıyor ve ne kendi kıyafetine ne de başkasınınkine iz yapmıyor
sağlık olsun:S Neyse canım sanırım sorun olur ama yinede teşekkür ederim
sağlık olsunyine de en maliyetlisi çorap olur sanırım spreyler çoraba göre biraz tuzlu
Bide akcağı tutarsa hem fondaten sonuçta ne kadar kapatabilir ki :26:
En iyisi gene fondaten sanırım çünkü bu ayakkabının altına burnu kapalı bi ayaakbı benimde içime sinmemişti
bence de ... kısa elbise altına özellikle de yazın çorap çok sakil duruyo :s benim tercihiö değil . bu spreyler hem ufak pürüzleri yok ediyo hem de parlaklık veriyor dehşet oluyo
Denemk istiyorumm
o spreylerin fiyatı yaklaşık olarak ne?
benim bacağım da nokta nokta. makineyle alıyorum diye mi öyle yoksa ağdayla falan da alsam kırmızı noktalar olur mu?
konumuz bu değil ama siz bahsetmişken sorayım dedim :)
@hatice, teşekkür ederim cevap için
dışarda 60 tl ye satıyorlar , ben internetten alıyorum 40 tl
bu kadar beklemiyordum fiyatını. ben de o çoraptan alayım en iyisi :90:
bende çorap giymiim normal fondaten mi sürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?