Elbiseme ayakkabı :)

haha farketmemişlerdir canım inşallah

Gerçi mesaj yazmycam diyodum dayanamadım yine yazdım. 3 mesaj yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım internetten foto aradım buldum ekledim bi teşekkür bile yok aşkolsun arkadaşım :2:

Son düzenleme:
Gerçi mesaj yazmycam diyodum dayanamadım yine yazdım. 3 mesaj yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım internetten foto aradım buldum ekledim bi teşekkür bile yok aşkolsun arkadaşım :2:

Aa yorumlarını göremedim arkadaşım fotoğrafı da :26: ama genede özür dilerim

Burnu kapalı olsada elbisem altına bu ayakkabı muhteşem olmaz mı?

Bu ayakkabıya bayıldımm

Son düzenleme:
Ben pudra pembesiyle beyazı pek yakıştırmıyorum nedense :26:

Bende pudra pembesiyle beyazı yakıştıramıyorum... Pudra pembesi soluk bir renk beyaz için... Daha canlı renkler seçmelisin ilk başta da demiştim bu sene rugan nar çiçeği ayakkabılar çok moda... Ve çok da güzel modelleri var...

Ben birbirlerine pek uyumlu bulmuyorum.çok canlı bir renkte istemiyorum çünkü ayakkabımın rengi bu sefer de elbiseyi 2. plana atar.

Son düzenleme:
Canım anladığım kadarıyla senin elbisen benim de çok sevdiğim bir elbiseme benziyor... Bak üşenmedim fotoğrafını çektim o elbisemin de... Ve altına yakıştırdığım tip ayakkabı buldum...

evet gerçektende uyumlu oluyor.Bu arada resim için teşekkürler.Ama ben beyazın altına renk beğenemiyorum ya sanki bütün renkler çok uyumsuz kalıyo sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…