- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Elbisenin sırtında dore detayı var.. Dore rengini düşünebilirsin...
turkuaz ve kahveyi çok yakıştırırım doreylede güzel olabilir benceDorenin altına siyah bone ve siyah ayakkbı nsl olur ?
Hmm evet kahve aklıma gelmemişti bnde turkuaz ve kahveyi severimturkuaz ve kahveyi çok yakıştırırım doreylede güzel olabilir bence
Dorenin altına turkuaz bone güzl durmaz gibi geliyo bilmyrum kiBilemedim. Ama dore eşarp altına giydiğini elbisenin renginde bone tercih edebilirsin....
Turkuaza dore yakışıyorsa, doreye turkuaz yakışabilir.. :) Sen bilirsin, fikir sadece.. Dersin, olmazsa yapmazsın.. :)Dorenin altına turkuaz bone güzl durmaz gibi geliyo bilmyrum ki
aa bak böyle de hoşmuş.Eki Görüntüle 1252927 buda çok güzl durmuş
:) Canım çok kapatmasn diye ben öyle dedim ama denemkte fayda var dediğn gibi :)Turkuaza dore yakışıyorsa, doreye turkuaz yakışabilir.. :) Sen bilirsin, fikir sadece.. Dersin, olmazsa yapmazsın.. :)
Aynen bunun için pudra ayakkbı alrım boneside pudra tonlarında :)aa bak böyle de hoşmuş.
evet canım bencede pudra ayakabılarla tamamlarsan çok hoş olursun şimdiden söyliyim Allah tamamına erdirsin.Aynen bunun için pudra ayakkbı alrım boneside pudra tonlarında :)
Sağol canım çok teşekkür ederimevet canım bencede pudra ayakabılarla tamamlarsan çok hoş olursun şimdiden söyliyim Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?