Üç günlük dünyada "kuru temizleme yaptırıp veririm" diye yalan söylemek, iyi niyetli arkadaşını kazıklamak, onun iyi niyetini suistimal etmek olur mu?aman ya üç günlük dunya arkadasınız sonucta en fazla 20 tl kuru temızleme masrafı verırısınız maddı durumu olsa sızden ıstemez heralde elbıse ne gerek var kırmaya kırılmaya verın gıtsın ölücez hepımız ve o guzel elbıselerın hepsını bırakıp gıdıcez
tamam ben buna bısey demıyorum elbıse sahibinede haksız dıyecek halım yok sadece öenemsızlestırmesını isıtedım kafasında.karsılıksız bır ıyılık sız hıc yapmadınızmı yada bır hata hıc yapmadınızmı belkı bu kez temızletıp gerırıcek bunu bılemeyızkıÜç günlük dünyada "kuru temizleme yaptırıp veririm" diye yalan söylemek, iyi niyetli arkadaşını kazıklamak, onun iyi niyetini suistimal etmek olur mu?
Madem üç günlük dünya, kırmasaydı arkadaşını. Kız elbisesini karşılıksız vermiş, hakaret eder gibi bir de kirli geri getirmiş.
Mesele 20 tl masraf değil.
Konu sahibinin iyi niyetinin kullanılması
Maddi durumu yok madem, o zaman kuru temizleme yaptırırım demeseydi.
Saka gibisiniz ya kirli olduğunu gordugunuzde niye arayip gel bunu al temizlet geri getir demediniz hem hiç anlamam bu kiyafet alış verisini cok sacmamerhaba arkadaşlar.. abimin nisanında abiye aldım ve yakın arkadasimida cagirmistim evli oda geçenlerde gorumcesinin nişanı için benden kiyafetimi istedi kuru temizlemeye verip tekrar sana vererim şuan alma gibi bi imkanim yok deyince bide kuru temizlemeye vereceğini söyleyince bende verdim elbisemi iki gün sonra geri getirdi ve etek kısmı hep kirliydi esimde evdeydi gördü ve sinirlendi senden temiz alıp bu şekilde nasıl verir dedi şimdi bugün aradı başka bi kiyafetimi istiyor abimin kinasinda giymistim gördü ama ben vermek istemiyorum temizlemeye yollayıp verseydi sorun olmayacaktı tekrar arayacak şimdilik evde değilim diye bi bahane uydurdum diğer kıyafeti kirli getirdin desem kusecek ne desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?