Elbisemm..

Benimkinide benden daha iyi guzel giyinen biri istemisti okdr yuzszduki aa bu ayakkbi uyar deyip ayakkami bile almisti ve ben saf oldum icin hicbisey diyememistim aman kirmim die dusunuyordum ama insnlr oyle dusunmuyo bana bu davrnisi yapip iki gun snra aldg marka kiyafetlerle hava atmisti e cunku biz enayiyiz dimi

Öyle dedikten sonra elbiseyi kirli getirmesi ? Kırılırsa kırılsın. Sizi kullanmış resmen tamam dost, yakın arkadaş ama bunun da bir dozu vardır. Ben kardeşimin kıyafetlerini alırken bozmadan alıp yıkamadan vermem. İnsanoğlundan en nefret ettiğim özellik sözünde durmaması.

Ev arkadaşım tatile evime gittiğimde bir esyami kullanmış utuyle yakmış. Eve geldim o sey lazim o gun giyicem, dolabı açtım bir baktim yanmış. Tabi soruyorum ay ben onu yanlışlıkla yaktım dedi. Ogün benim insanlara biseyler vermeyi bıraktığım gündür. Prensip geregi esya paylasmiyorum diyorum e zaten mimlendim kimse de istemiyor artık oh

kimseye biseyimi veremem anacim.
en son 400 tl degerindeki tek pahali ayakkabimi istemisti bi akraba.

canim o ayakkabiya bisey olursa cok uzulurum, sen de uzulursun o yuzden vermiyim ben onu demistim kotuyum ben kotuyum diririm diriim..

benım basımdan öyle bir şey geçti ama ben bir arkadasımdan almıstım düğünde giymek ııcn bir elbıse düğüne saatler kala elbisenin gögüs tarafımda potluklar yaptığını fark ettim ,koşa koşa terziye götürüp bir kaç dikiş attırmak zorunda kalmıştım
neyseki anlamadı arkadaşım ama ben yine söyledim tabiki neyseki onada olmuştı elbisenin yeni hali :)

kıyafetlerımı paylasmam ben de
ılkınde kıramadım samımıyız dıye ama kusura bakma de

bence "eşim elbiseyi kirli görünce çok sinirlendi bana da kızdı, vermemi kesinlikle istemiyor yoksa evde kavga çıkacak" deyin. hem utanır pişkin hem de olay sizden çıkmış olur size darılmasına gerek kalmaz.

Eşinin izin vermemesini öne sürmek nedir ya. Bazı arkadaşlar bu şekilde söyle gibi yorumlar yapmış da pardon kadının giyeceği elbiseye niye karışcak adam. Sanki eşiyle ortak kıyafeti. (Atarlanmış gibi mi oldum ne )
Bence sizin eşininz de siz üzüldünğz diye sinirlenmiştir.

Arkadaşım elbise hiç temizlenmemiş makinaya ataydın bari diye geyik yaparsan yaparsın. Anlar heralde. Ama bunu demek için de biraz geç kalmış olabilirsin.
Ver nolcak ya. Bi daha yaparsa dersin. Ben olsam diyemem valla. Neyse o kadar yazdım da bi fikir çıkaramadım

Ay en nefret ettiğim arkadaş modeli. Arkadaş mı mezarcı mı karar veremedim. Kesinlikle küscek üzülcek diye susup istediklerini vermeyin. Bi kuru temizlemeyi çok gören insan daha başka kıyafetlerinizi isteyip neler yapmaz ve eminimki siz isteseniz kem küm edicek bi tiptir. Bende öyle bi izlenim yarattı bilmiyorum. Çöpünüzü dahi vermeyin.

utanmasi gereken siz degilsiniz
tepkinizi belli etmezseniz bu sekilde suistimal etmeye devam eder arkadasiniz

Tepkinizi belli edin.. Cok ayip etmis.. aldigin gibi getirde bi daha istemeye yuzun olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…