Elbisemm..

Elbise,ayakkabı kimseye vermem,verirsemde hediye ederim zira giyemem bir daha ben o elbiseyide,ayakkabıyıda.
Siz 1 kez vermişsiniz,kirli kirli iade etmiş,bu demek oluyor ki bir daha vermemelisiniz. Çok mu zordu temizletip vermek yani? Ayrıca hiç mi farketmemiş kirlendiğini de öylece getirmiş?
Gerekirse açıkça söyleyin,eşim gördü, kirli olduğunu,vermemi istemiyor deyin.

Yahu açık açık söyle işte eşim elbiseyi görünce diğerini vermeme itiraz etti de.
Madem kuru temizlemeye veremiyor elinde yıkayıverseydi çok mu zordu yani.

Veya "ya canım hangi kuru temizlemeye verdin elbiseyi alt kısmı hep kirli kalmış arayıp şikayet edelim" de.
Bak bu olabilir bence.

verme kırılırsa kırılsın o verdiği sözü tutuyor mu senin kırılacağını düşünüyor mu

Baska bi arkadasima verdim de yada esim ben disaridayken gorumcem istemis ona vermis de inanmayacak zaten ama olsun bahaneli olsun

Şimdi siz konunuzda sonuna kadar haklısınız.
Açıkca söyleyin. Böyle soz verdin ama yapmadin cok kırıldım deyin.
Siz söyleyin öncesinde.

Bence de yaptigi yanlisi guzel sozle, kirmadan anlatin.
"Ben normalde elbiselerimi kimseye vermem. Sen cok sevidigim bir arkadasim oldugun icin seninle paylasmak istiyorum. Ama gecen sefer verdigim elbisemi soz verdigin halde temizleyiciye vermeden getirdigin icin sana biraz gucendim dogrusu. Bu sefer temiz getirecegine inanmak istiyorum. Soz verir misin?" deyin. Cevabi "cok haklisin arkadasim, eseklik bende. Param yoktu " vs derse dostlugunuza yazik etmeyin. Eger yok canim ben elbiseni tertemiz getirdim sen baskasiyla karistiriyorsun derse, "aa evet haklisin evet sizi en yakin arkadsimla karistirmisim, pardon siz kimsiniz?" deyip yerin dibine sokun, bi daha da arkadaslik etmeyin bence :)

yorumlariniz için teşekkürler arkadaşlar eşim de zaten kesinlikle vermemem gerektiğini söyledi sizlerinde yorumlarından vermemem gerektiğini anladım :) zaten vermeyince ikinci elbiseyi o da anlayacaktır:)

"Canım sen bunu hangi kuru temizlemeye verdin? Etekleri kirli. Les gibi yaa "

Bu cümleyi mutlaka söyle ona.

Yakın arkadaşım diyosun ama elbiseni bile paylaşamıyorsun nasıl yakın arkadaşlık.benim en yakın arkadaşım benim elbisemi aldı ve giyilemeyecek bi daha durumda getirdi.ve gerçekten pahalı bir el iseydi,tekti o elbisenin aynısından bi yerde yoktu.canı saolsun.benim en zor durumda olduğumda en mutlu zamanımda yanımda hep o vardı.elbise ondan kıy etli değil.yine istesin veririm.ben düşüncenizi beğenmedim

Bence direk diyin canim o elbisem cok pahaliydi gecenkide kirli gelince sen zor durumda kalma diye vermesem daha iyi olur diyin bence.Bosverin o size kirli getirirken dusundu mu hic zor durumda kalacaginizi.Demek ki o kadarda dusunmuyor sizi.Ben cok yakin arkadaslarima veririm kiyafetlerimi zaten 1-2 kisi yani kopsada soylerler yenisini falan alirlar utandiklari icin

Vermeyin.Cocuk degil yetiskin.Bi kac saat giydigi elbiseye vucudunun kokusu siner.Birde temizleticem deyim.cikardigi gibi getirmis.İmkani yoksa olani giysin.Herkes tuvalet giymek zorunda degil yani

Bazi arkadaslar da bu forumda artık sırf konu sahibine muhalefet olayım diye uğraşıyor bence. Arkadaşını haklı görmeler, canı sağolsun demeler.. Apaçık yalan soylemis, emanete riayet etmemis iste bunun hangi tarafı haklı

Niye muhalefet olmak için yorum yapayım.ben gerçekten böyle düşünüyorum.elbise alt tarafı.yakın arkadas ilk defa böyle bişi yasanıyosa belki veremedi parası yok belki görmedi gerçekten.iyi niyeti ne zaman kaybettik bu kadar

Sizi salak yerine koyan arkdsnz kusse nolcak ayni seyi bende yasadim o yuzsuz utanmadi ama ben soylmye utandim smdi pismanim cunku aynisi kendsne yapilsa tepkisni gosterrdi

Yikatamamissa yikatamadim diyeblmeli eminim o insn burnndan kil.aldrmaz kimsenn ustunden cikardgi pis kiyafeti gormek zornda kabul etmk zornda degiliz

Neden oldugu gibi soylemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…