Elde cogalan Sigil...

Tamam canim ben bi yazayim ilacin ismini eczaneye sorayim bi :26:
Tessekurler :34:

Yok ip degilde arpaya okuyorlar diye biliyorum :26:

tavuk tasligimi,kiz nerden bulacam tavuk tasligini :27:
Bi sor sana zahmet... cok tessekurler..

Zahmet edip cevap veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar::16:

CANIM marketlerde satılıyorya kız tavuk cıgerı ve tavuk taslıgı sen taslıgı ararsın ben telden sorcam unuttum kusura bakma :26::26:

Kizlar Merhaba Bugun gittim doktora ellerimdekiler sigilmis emin oldum yani..doktor bi ilac verdi dediginiz gibi oje gibi surecegim onu tekrar gidicem bakalim gecmezse donduracaklar herhalde.. INSALLAH gecer.. birde bu ilaci simdi sigillere surecegim o fircayi tekrar ilaca batiracam virüs ilaca bulasmaz mi ki :26:gerci öyle olsa doktor soylerdi :31:

Merhaba,1 kac ay önce elimde kücük bir kabarcik cikmaya basladi gecer diye pek umursamadim,
büyüdükce büyüdü ve kenarlara sicramaya basladi,onlarda büyüdü biraz ve hala cogalmaya devam ediyor,
üzerindede ara ara böyle siyah noktalar olusuyor,
1 elimde vardi digerinede gecti yüzüme filan bulasacak diye cok korkuyorum...cünkü bulasabilirmis :25:
bugün doktora gittim,
sanirim donduracaklar tam ne yapacaklarini bilmiyorum...simdi bi kac sorum olacak,

-Yüzüme filan kolay kolay bulasir mi ?Elimin ic tarafinda degil üst kisminda var sigil mümkün oldugunca elimi deydirmemeye calisiyorum...

-yemek filan yapiyorum hamur filan yoguracagim mesela bu virüs hamura filan gecermi ki :25:

-sigil dondurma islemi nasil birsey kesin cözümmüdür :26:bi kac kere gidip gelmekten bahsediyorlar :26:

ve kasinti var bir elimde sanirim yenileri cikacak :14: Biran önce kurtulmak istiyorum ya :14:

Sarimsak sürdüm bi kac gün fayda etmedi,eczaneden sigil ilaci aldim oda etki etmedi sanirim,tuz sürdüm hatta dis macunu bile denedim yok yok gecmedi INSALLAH daha fazla cogalmadan gecer :43:

merhabalar. bende yok ama bir arkadaşımda var. ilk çıktığında doktora gitmemiş. şimdi elinin her tarafında var (avuç içinde bile) geçen gün devlet hastanesinde sigillerini yaktılar. 6 seans mış. acı hissetmemiş. anlattığına göre yaktıkları oda çok soğukmuş bı sıvı gibi bir şeyle yakılıyormuş. o odadan çıkınca acı hissetmiş. şimdi su topladı sigillerin olduğu yerler.

merhabalar. bende yok ama bir arkadaşımda var. ilk çıktığında doktora gitmemiş. şimdi elinin her tarafında var (avuç içinde bile) geçen gün devlet hastanesinde sigillerini yaktılar. 6 seans mış. acı hissetmemiş. anlattığına göre yaktıkları oda çok soğukmuş bı sıvı gibi bir şeyle yakılıyormuş. o odadan çıkınca acı hissetmiş. şimdi su topladı sigillerin olduğu yerler.

Merhaba gecmis olsun bende tedavi oldum 4 seans gectiler simdi cok sukur... O su toplayan yerler yavas yavas sonuyor ve soyuluyor sonra geciyor yavas yavas sadece sabir lazim biraz zaman alio bu suurec ama gecio :)

Back
X